jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sevenleri kimse ayıramazki...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 arkadaşlar şimdi yazacaklarımı yanlış anlamayın ve sakin bi şekilde okuyun.bence Türkiye'de futbol taraftarlığı ölmek üzeredir.stadda adam gibi maç izleyebilmek için taraftar gruplarının (ultraslan,çarşı,gfb)derhal dağıtılması gereklidir.cnntürkte harika bi belgesel yayınlanmıştı.çarşı grubundan olduklarını iddia eden adamalr nasıl stada uyusturcu,kesici alet soktuklarını,nasıl adam dövdüklerini,nasıl el altından yuzlerce bilet alıp yarısını satıp yarısıyla maça girdiklerini övüne övüne anlatıyorlardı.daha sonra gfbden olanlar stad süslemek bahanesiyle nasıl maça girdiklerini yöneticilerden bedava bilet alıp karşılıgında ona buna nasıl sövdüklerini anlattı.en son ultraslan grubu nasıl bedava bilet alıp bedava maça girdiklerini gecen haftaki maçta .. takımın taraftarlarını nasıl dövdüklerini anlattılar.bu belgeseli görürseniz mutlaka izleyin.bu grupların takımlarla alakalaları kalmamış çıkar peşinde koşuyorlar.biletli seyircileri tehditle koltukalrından kaldırıyorlar.o ölen çocuk da yer kavgası yüzünden ölmüstü.hatırlarsını onu öldüren de stada biletsiz girmişti.bu gibi ortamlara ailenizle maç izlemey gidemiyorsunuz ne yazık ki.şimdi bedava maça girip para veren adamı maçlardan kaçırmanın,kendi kulüp başkanına ana avrat sövmenin,stadlarda onu bunu yaralayıp adam öldürmenin,kendi futbolcusuna tekme tokat girişmenin,dışarda karaborsa bilet satıp haksız kazanç elde etmenin,maça giderken yolda gördüğünüz arabalara dükkanalra saldırmanın(belki de parçaladığın arabanın sahibi senle aynı takımı tutuo onu bile bilmiosun be hayvan töbe töbe kızdım :D )15 16 yaşındaki çocukalra tekme tokat saldırmanın taraftarlıkla ne ilgisi var.(bu yazdıklarım tek takım için deil hepsi için geçerli aklıma gelenler bunlar)bu adamlar yüzünden bırakın maça gitmeyi evde bile izleyemiyoruz maçları.evde bir maç izliyorum adamlar bir başlıyor sövmeye anadan girip babaanneden çıkıolar.yanımda annem oturuyo.mecbur kanalı değiştiriyorum maçı bırakıyorum.bu hayvanlar yüzünden futboldan sogudum.artık avrupa maçları hariç( şampiyonlar ligi uefa milli takım maçları)maç izleyemiyorum ve çevremde benim gibi insanlar da var.futbol artık sevgiden çıkmış bazı insanalar için rant kapısına dönmüş.bu insanlar bu grupları kullanıyor ne yazık ki.bu gruplar dağılmadan futbolu kurtaramazlar.ayrıca grupların iyi amaçlarla kurulduğunu biliyorum ama yine cnnturkteki belgeselde bu grupları kuranların yavas yavas gruplardan cıktıgı anlatılıyodu.hatta ultraslanı kuran gençler grubu kontrol edemediklerini ve grubun rant kapısı olduğunu bu yüzden gruptan cıktıklarını anlattılar.sonuc bence bu gruplar hemen dağıtılmalı futbol güzel günlerine dönmelidir.yazım başlıkla uyumlu olmadı ama tartışma bu yöne kayınca yazmak istedim.konuyu dağıttıysam özür dilerim.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 @rarebee önemli değil güzel yazmışsın haklısın.Ama ben burada kluplerin bi suçu olduğuna inanmıyorum.Tamam Gruplara artık taviz vermemli klupler.Bilet dağıtılmamlı stada maç öncesi sokulmamalı. Ama durum bu kadar vahim devlet bir çözüm bulamıyor.Herşeyin başı gerçekten eğitimden geçiyor.EĞİTİM ŞART yani. Devlet oraya Polis koyuyor.Polis Galatasaraylı gidiyor Beşiktaşlıyı döverken vurun şerefsize beşiktaşlı nasılsa diyor. Nedi bu ya. Polislere 1 sigara parasına herşeyi yaptırıyorsun.Bu yüzden korunmuyor.Stadlar güvenli değil. Güvenlik Şirketleri tutuyorsun.Güvenlik Şirketlerinin çalışan personeli bir kavga anında adama vurursa adam şikayetçi olursa olan elemana oluyor. Görev aldıkları alan içinde yetkileri yok.Haliyle onlarda çekiniyorlar olayları yatıştırmaya. Ultraaslan yönetimden veto yedi stadlara alınmıyor.Neden? Grup yozlaştı.Herkes ultraaslan oldu. Peki Çarşı neden böyle değil? İnanın Çarşının sözü Bjk yönetiminden daha fazla geçer.Beşiktaşta.BJK yönetimi korkuyor Çarşıyı karşısına almaktan.Taraftar olmuş çünkü Çarşı. Ben burada Yöneticilere futbolculara büyük iş düştüğünü savunuyorum. Örnek veriyorum sadece genelleme yapıyorum. Aziz Yıldırım çıkıyor çok sert açıklamalar yapıyor.Yahu milleti yatıştıracağınız yerde kızdırıyorsunuz.E haliyle taraflar birbirlerinden çıkartıyor hınçlarını. Bütün Başkanlar ve futbolcular böyle. Ayrıca gerçekten büyük bir kazanç kapısı.Ben Beşiktaş-Lazio maçından dönüyorum Dolmuşta adam para sayıyor.Karaborsa dan yaptığı para Üzerinde beşiktaş forması. Toplam elinde 4 milyar para vardı.Karaborsadan bu parayı yapıyor adam.Ve ben 60-70 milyar yapan adamlarıda biliyorum. Bütün klupler aynı.Bunun önüne devlet geçicek.Arkasından kluplere sert uyarılar vericek. Aynı olaydan birinin sahası kapanırken birininki kapanmamazlık olmayacak. Cezalar çok sert olucak. Yunan Liginde olay çıktı.Taraftar olay çıkadı olmpiakos taraftarı sanırım. 7 maç sahaları kapandı 6 puanları silindi büyük bir para cezasına çarptılrıldı. Peki ne oldu Liderken şampiyonluktan oldu. Peki şimdi taraftar olay çıkarmaya cesaret edebilir mi ? Edemez! tabi aslında kendi açımızdanda bakmak lazım.Şimdi açıkcası Beşiktaş a böyle bir ceza verilse kudurur federasyonun önüne giderdim. Ama bağırırsın bi yere kadar.Sonra elbet susacaksın.Elin mahkum o cezanı çekiceksin. Önce devlet sonra klupler birşeyler yapmaya başlayınca taraftar zaten yola gelicektir...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi adamlar güzel numara seçmekten acizler ya :P 87, 50, 60 böyle numara mı seçilir be.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bence de cezalar artırılmalı ama biliyorsun stadta adam öldüğü zaman beşiktaşa 4 maç (yanlış hatırlamıosam)ceza verilince millet isyan etmişti.bence ceza azdı bile.şöyle de diyebiliriz o kadar şampiyonlar ligi maçı yapıyoruz hiç bir sorun çıkmıor ama her lig maçında sorun çıkıor.giden taraftar aynı ama sorunlar farklı.bunun nedeni açık şampiyonlar ligi maçına biletsiz girilemiyor,ayrıca en ufak bi olayda kulübe ceza yağıyor.kulup yönetimleri biraz daha sert olmalı bence.taraftardan korkup cok yanlış işler yapıyolar.polis genelde eğitimsiz ama bazen onlar da bir şey yapamıyor.bi programda komser anlatıyordu.adam olay çıkarıyo alıyoruz içeriye diyo sonra kulub yöneticileri gelip karakoldan çıkarıyorlar diyo adam.yani ne diyim nereden baksan yanlışlık dolu gercekten futboldan iğrendim artık.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ultrAslan stadlara alınmıor ne demek yaw?nerden buluosunuz böle bilinçsiz lafları neyse stada maç izlemeye gidenler için gerçekten zor bişi düzgün maç izlemek yani yanında illa stadda nereye oturulması gereken insan olmalı öle insanların yoksa en ateşli grubun yanına gidip susarsanız çeşitli reaksiyonlar oluyo bu gerçek tüm klüpler ne kadar bielt vermiorus deselerde bi güzel gidio büyük miktarda bilet birilerine onlarda birazını kendileri alıo dierleri karaborsa adamların işi bu oluo işte bilet vermezlerse tüm stadı aleyhlerine bağırtabileceklerini bildikleri için bunuda göze alamıolar buna başka bi çözüm lazım toptan bişiler yapılması lazım ama nedir bilinmez[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Beşiktaşlıları sevndirecek bir haber daha Ailton(Tosunumuz) sonunda idmana çıktı ve resmi sitede yazdığına göre bir hayli hırslıymışta kamp kadrosuna dahil edilmiş sabahda 10:00 da Kayseriya gidiomuş.. Buda Tosunumuzun Resimleri:[signature][hline]S b N Nb N N :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: TRA_GS, 04 Ağustos 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ultrAslan stadlara alınmıor ne demek yaw?nerden buluosunuz böle bilinçsiz lafları neyse evet Çarşı grubuna yasak koydu dimi Özhan Canaydın ? Pankartları ne çabuk unuttunuz.ç[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ultrAslan grubu derken kimi kaç kişiyi kastediosun dostum?pazar günü yani stada giremeyecek insanlarmı var?ultrAslan belli kişiler arası verilen bi isim deildir ultrAslan galatasaraya destek veren herkesdir 3-5-7 bi sayısı yoktur[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 2 sene önce yasak koyuldu ondan bahsediyorum. uLtraaslanda Çarşı gibi bi gruptur.Destek veren herkes Ultraaslandır ayaklarını bırak şimdi. Üyelik kartı olan Ultraaslandır.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 o ne ya üyelik kartı nedir ki gel sanada çıkartalım sende ol yane kartla bişi olunmuo ultrAslan bi bütündür ve bi sürü kolu vardı üni. karşı. bh. gibi gibi[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi tosun deilde ayı gibi bişey o kusura bakmayın aşırı kilolu gibi duruyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hanimiş benim tosunum agucuk :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu adamlar sabah akşam spor yapıyor hala nası şişman kalmayı başarabiliyor?[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dextra, 05 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki: bu adamlar sabah akşam spor yapıyor hala nası şişman kalmayı başarabiliyor? Ailtonun boynu yok :) bide kemikleri iri galiba çünkü çok iyi kondisyona sahip bir oyuncu ve güzel driblingler atabilio[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Abi o ailton manyak dribbling ler yapıyor depar kulvarlarına sarkıyor o vücutla...Helal olsun gerçekten.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 T-Rex misali akıyor ortamlara bizim Ailton,doru ya Örnek vermek gerekirken T-Rex tede kalıp var ama saatte kaç kilometre hız yapıyo bizim ailtonda o cinsten olsa gerek :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Kuzenım geldi almanyadan paso bu adamı izliyormuş schalke de falan. Göbekli diyor ama Almanyanın en hızlı koşanlarından kaptırdımı gidiyor. Son vuruşları iyi tekniği çok iyi değil ama son vuruşları güzel Jardelle ibrahim üzülmez karışımı dior =) bu arada BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ı love you kartal yatmadan bi yazayım dedim en büyük aşk beşiktaş[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: ikizim8, 07 Ağustos 2005 01:34 tarihinde demiş ki: yazıyı okuyarak zaman kaybetmedim...bırakın allah aşkına gelin hep beraber fenerbaçeli olalım:) Sırf post olsun diemi yazdın yani?Ama su kadar söliim Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır bence bi yazıyı oku :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Beşiktaşlı olmak Bir ayrıcalık deildir... Beşiktaşlı olmak Her zman üzülmektir...Çünkü gelen geçene yenilir.. Beşiktaşlı olmak Beşiktaş forması ile dışarıda dolaşamamaktır(Aksi takdirde Fb ve Gs lilerden bi güzel dayak yenilir) EN BÜYÜK FENERBAHÇE[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: ikizim8, 07 Ağustos 2005 01:34 tarihinde demiş ki: yazıyı okuyarak zaman kaybetmedim...bırakın allah aşkına gelin hep beraber fenerbaçeli olalım:) Aynen dainen Gelin hepimiz Fenerli olalım[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: khalad, 07 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki: said: ikizim8, 07 Ağustos 2005 01:34 tarihinde demiş ki: yazıyı okuyarak zaman kaybetmedim...bırakın allah aşkına gelin hep beraber fenerbaçeli olalım:) Sırf post olsun diemi yazdın yani?Ama su kadar söliim Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır bence bi yazıyı oku :) nahhh nahhhh[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 saygı lutfen[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar