Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaşlı Olmak . . .

2pac

Öne çıkan mesajlar

fenerli arkadaşlar yine bu topice laf yetiştirmişler bi durun arıtk yeter ya saçma sapan konuşmayı bırakın yok bjk taraftarı adam öldürmüş yok kadıköyde her yere saldırmış peki siz neler yaptınız bugüne kadar?gs ile olan maçta 2 sene önce sahaya bıçak atılmadıı?daha 2 gün önceki hazırlık maçında silah ile adam vurulmadımı?insanları küçük düşürecek tezahurat ve yazılar 'katil emre' 'kapıcı çocuğu rıza' gibi şeyleri siz yapmadınız mı daha ne konuşuounuz bjk taraftarının sizden büyük olduğunu kabul edin geçen sene bjk nin en kötü senelerinden biriydi ama sizde görmüşünüzdür maçların full çektiğini.Çarşınında dier takım taraftarlarınında yaptığı çirkin hareketler var ama hala kendinizi öne çıkarmaya uğraşmayın artık sıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRA_GS, 02 Ağustos 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
fenerli arkadaşlar yine bu topice laf yetiştirmişler bi durun arıtk yeter ya saçma sapan konuşmayı bırakın yok bjk taraftarı adam öldürmüş yok kadıköyde her yere saldırmış peki siz neler yaptınız bugüne kadar?gs ile olan maçta 2 sene önce sahaya bıçak atılmadıı?daha 2 gün önceki hazırlık maçında silah ile adam vurulmadımı?insanları küçük düşürecek tezahurat ve yazılar 'katil emre' 'kapıcı çocuğu rıza' gibi şeyleri siz yapmadınız mı daha ne konuşuounuz bjk taraftarının sizden büyük olduğunu kabul edin geçen sene bjk nin en kötü senelerinden biriydi ama sizde görmüşünüzdür maçların full çektiğini.Çarşınında dier takım taraftarlarınında yaptığı çirkin hareketler var ama hala kendinizi öne çıkarmaya uğraşmayın artık sıktı.

Kesinlikle katılıyorum ve ekliyorum "Yılan kendi eğrisini görmezmiş,deveye boynun eğri dermiş."[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşlı taraftarlara laf atmadık. bunlar gerçekler.

Biri öldü.
Kimin stadında?
Beşiktaşın
Kimler tarafından?
Beşiktaşlıların

Kim istiklal marşında küfür ediyor?
Beşiktaşlılar

Kim Nouma yı kral yaptı, fener maçında gol attıktan sonra elini şortunun içine sokupta bi terbiyesizlik yapınca?
Beşiktaşlılar

Yönetim ne yaptı?
Nouma yı kovdu ayrıca herkez bu hareketi lanetledi. Ama beşiktaşlılar hala bunu çok süper bi hareket olarak görüyor.

Neden bunlara bi baktıktan sonra en iyi trübün beşiktaşta diyelim? Akla ve mantığa sığıyor mu? allah aşkına ya..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

akıl ve mantık diyosun kendin saçmalıyosun.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar moron yorumlar gelio ki anlatamam[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden beri söyle bi genelleme vardır
Beşiktaş halkın ve aydınların takımı,
fenerbahçe görgüsüz burjuvanın,
Galatasaray ise aristokratların takımıdır diye.

ne derece dogru bilemem ama hic bi zaman unutmam Ankara 19 Mayıs stadında Beşiktaşın bi maçında o dönemin başbakanı necmettin erbakan a tüm stadın bi anda dönüp "Türkiye laiktir, laik kalacak" diye bağırışını[signature][hline]"Bu ülke ya Kemalistlerin olacak ya da hiç kimsenin!!"

Uğur Mumcu
Sosyal ağlarda paylaş

Pakistan Cumhubaşkanı Müşerref maçı izlerken
Pakistanda çatışma vardı.

"Çarşı savaşa karşı tezahuratları yapıldı"

Irak ve Afganistan savaşı hakkında onlarca tezahurat yapıldı.

O dönem Erbakan iktidardaydı ve o maçı çok iyi hatırlıyorum.Türkiye Laiktir Laik kalacak diye.İnönü de tüm stat 30dk bağırdı rahat...

işte beşiktaşlı olmanın farkı[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 02 Ağustos 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
deveye(beşiktaşa) sormuşlar "neden boynun eğri?"diye, "nerem doğru ki?" demiş...

Arkadas Beşiktaşa laf atmadan kendi taraftarına hatta dur dur kendine bak Ben mili takımı tutuyorum diyip fenerli cıkan sana bakalım Utanıyosun demekki takımından ve taraftarından o yüzden milli takımlıyım diosun ben TAKIMIMLA VE TARAFTARIMLA SONUNA KADAR GURUR DUYUYORUM HER TARAFTARIN İÇİNDEN ÇÜRÜK YUMURTA CIKABİLİR AMA İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ SONUNA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ VE ÖLE KALICAZ![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

Khas gereksizi. bak boş boş konuşmuşsun
İstiklal marşında küfür falan etmişiz ıvır zıvır...

Türkiye Cumhuriyeti içersinde Cumhuriyet Kurma idalleri peşinde koşanlar utanmalı bu ülkede...

Türkiye Cumhuriyeti altına
Fenerbahçe Cumhuriyeti yazısı yazanlar sonrada ATAM İZİNDEYİZ diyorlar.

nasıl bir çelişkidir bu!!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 03 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
hadi cnm hadi. buraad değil sahada görüşürüz az bişey kaldı liglerin başlamasına. nie fb li olmaktan utaniim ki? sen şimdi bjk lisin diye milli takımı tutmuyo musun?

Döndürme konuyu,ligdemi görüşürüz ok görüşürüz :D Pancu kalede oynarız gene yeneriz ne olucak alıştık biz yenmeye.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Beşiktaş taraftarı zekidir.Rakiplerini de zekalarıyla ezmeyi bilmişdir.Zamanında Fenerbahçe Tirübünlerinde , Fenerbahçeli taraflarlara "Korkak Tavuk Ortega"(sanırım ispanyolca yazıyodu) pankartını açtıranlar da Beşiktaş taraftarıdır.

Bi de şöyle bi durum var.Bi adam ya sapına kadar Beşiktaşlıdır ya da değildir.Ben hiç hangi takımlısın sorusuna Beşiktaşlıyım diyen görmedim.Ya sapına kadar Beşiktaş derler ya da herhangi bi takım ismi.

Biz hiç bir çıkarımız olmamasına rağmen delice seviyoruz Beşiktaşı.Maçları bizzat yaşayıp yeri gelince ağlayabiliyoruz.O sanki bizim bir parçamız gibi anlayacağınız.Belki de bu yüzden Çarşı Grubu bir marka.

[Bu mesaj myers tarafından 03 Ağustos 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi taraftar kendi sahasında 3-0 yenildikten sonra saatlerce takımı sahaya geri çıkmasını bekler ?

Kapalıda kimse çıkmadı yaklaşık 1 saat bekledik.Polisler geldi dağıtamadı.Oyuncuları çağırdılar.
Yılmaz gitgetir (Çarşı Grubu başkanı) başkandan izin alarak futbolculara konuşma yaptı.
"O forma 101 yıldır burda o formanın hakkını verin armada türk bayrağı var."

VARMI BÖYLE BİR BÜYÜKLÜK BE =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

giycek tabi ya o maçta neler yaptı.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...