Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çürük sokak


sir

Öne çıkan mesajlar

çürük sokak. pencerem oraya bakıyor. uçuşan bir etek içinde iki kalın bacak. kanlı bir mendil. boş bir torba. kaldırımda çatlaklar. topuk sesleri. burasıyla ilgili yanlış bişeyler var. insanın içine işleyen bir idrar kokusu. gri havayı eğilerek selamlayan paslı sokak lambaları.

eve yaklaşıyor annem. hızlı hızlı yürüyor. ilaç getiriyor eczaneden. asıl sahibi aşırı dozda uyuşturucudan ölmüş, yeğeni işletiyor şimdi orayı. küçükken beraber oynardık. şimdi sevmiyor beni, büyüdü.

ve o geçiyo penceremin önünden, annemle yolları kesişiyor. burasıyla ilgili garip bişeyler var. bastığı pis yerlerde loş bir ışık beliriyor. sanki bütün sokağın çöktüğünü biliyor da, en sağlam yerlere basarak yürüyor. onun görüntüsü dışındaki herşey flulaşıyor. bulanık bir akvaryumda parlak kırmızı bir balık. farkında bile değil bana ne kadar güzel şeyler hatırlattığının. Bir ağaç-evi hatırlatıyor bana, arkadaşlarımla sabahlamayı hatırlatıyor. elma şekerini, külaha bulaşan dondurmayı çağrıştırıyor yüzü. bakışlarını ısırmak istiyorum.

ısırmak demişken..

geçen hafta 5 kanatlı bir yılan ısırdı beni kulağımdan. 3 gün hastanede yattım. doktorların hepsi sağırdı. yoksa ben konuşmak için elimden geleni yapmıştım. arap sabunu içtiğimi söylediler, yalandı bu, yılan bana bişeyler yapmış olmalıydı, kanıma bişey bulaştırmış olmalıydı. annem çok ayıpladı, artık çamaşır suyu kullanmaya karar verdi. yine de taburcu olmak güzel bişeydi.

babam bu olayı bilmiyo, karanlık bir yerde uyuyormuş. bundan sonra hep dinleneceğini söylediler cenazesinde. çok yorulmuş. kolay değil tabi çocuk yetiştirmek, bi gün ben de dinlenicem hep, belki onunla birlikte.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası ilk başta başlığa takıldım ve itici geldi bana çok gördüğümden dolayı olsa gerek Düş Sokağı'nın mutlak kelimesine takması gibi...
ama stilinin hemen hemen oturmuş olduğunu düşünüyorum bazen çok vahşi betimlemelerin olsa da:)
nedense bana Çocuk Kalbi'ni anımsattı biraz...[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
isirmak demiskenden sonrasi kesinlikle harika cidden cok ii bi hayalgucun var bence ozellikle surasi demiycem hikayenin tamami cok ii cunku devamini bekliyorum[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)


[bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...