KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Google earth, google talk, google desktop derken bir baktım bütün bilgisayarım google olmuş :) Devamının gelmesi dileğiyle çok işime yarıyorlar[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ay lav guugıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 vi lav gugıl.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 lav is guud lav is guud[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 laav end meeryıc lav end meeryıc...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 google FTW![signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kiss kiss[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ama google'ın hazırladığı tüm programlar windows için, hiç biri linux için yok. ayıp. hem de google gibi bi firma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yasasin gooooooogle[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: mayfer, 29 Ağustos 2005 18:33 tarihinde demiş ki: ama google'ın hazırladığı tüm programlar windows için, hiç biri linux için yok. ayıp. hem de google gibi bi firma.. mayfer googlenin tüm programlarının daha beta olduğunu hatırlatırım![signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: mayfer, 29 Ağustos 2005 18:33 tarihinde demiş ki: ama google'ın hazırladığı tüm programlar windows için, hiç biri linux için yok. ayıp. hem de google gibi bi firma.. Yakında işletim sistemi yazacaklar gör bak..[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Yakında donumuzun içine falan da girecekler o olacak[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yazarlarsa çok çok büyük ihtimalle unix veya linux based olur. baştan kernel falan yazmazlar yani. eğer öyle yaparlarsa bi de hardware uyumu için çok çok uğraşmaları gerekir. firmalar google OS için ayrıca driver yazmak zorunda kalırlar ki popüler olmadığı için uzun bi süre eminim ki yazmazlar, ve kimse kullanamaz falan da filan.. sonuçta sıfırdan işletim sistemi yazmazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yaparlar yaparlar..[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bir işletim sistemi piyasaya çıakcaksa şirketlere gerekli bilgiler işletim sistemi çıkmadan önce ulaştırılıyor sen mrk etme böyle bir sorun yaşanmaz yani. bunlar için ayrı ücretler ödeniyor ne paralar önüyor =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 google earth harbiden aşmış bir olay. saatlerdir oyalıyo beni. bi de evimi buldum çok sevindirik oldum :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yeah,we love google but google love us ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 www.google.com domainleri haric hic bir urunu sevmem ve desteklemem cunku yaptigi tek sey insanlarin yaptiklarini calmak ve aynisini taklit etmek cinlilier gibi :) ornek gmail yahoo dan dolayi kuruldu ornek google talk skype den ozenildi ornek google earth buda nasanin world veiwer programindan cekildi ve inanin hic bir farki yok :) ayni ozellikler ekleme de yok :) bu yuzden google i desteklemem bu benim sahsi dusuncem .. ve veriler hakinda gerceklik arastirmasi istiorsaniz www.google.com arasitirin..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 google OS mainframeler için konsol-based bi server işletim sistemi olucak. gerçi ben eminim onu geliştirip yavaş yavaş GUI'leşirler, PC için uygun hale getirirler. ama şimdilik bişi beklemeyin. @mayfer: ben bişi denemedim hiç ama wine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Google dır ne yapsa yeridir.. Gugıl=Love![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 google earth tamam da google MOON nedir abi :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Alis, 29 Ağustos 2005 20:53 tarihinde demiş ki: www.google.com domainleri haric hic bir urunu sevmem ve desteklemem cunku yaptigi tek sey insanlarin yaptiklarini calmak ve aynisini taklit etmek cinlilier gibi :) ornek gmail yahoo dan dolayi kuruldu ornek google talk skype den ozenildi ornek google earth buda nasanin world veiwer programindan cekildi ve inanin hic bir farki yok :) ayni ozellikler ekleme de yok :) bu yuzden google i desteklemem bu benim sahsi dusuncem .. ve veriler hakinda gerceklik arastirmasi istiorsaniz www.google.com arasitirin.. Ama her zaman birileri ilk olur, diğerleri "ondan iyisi" için çabalar...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Google ele gecirme planlari yapiyor.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar