Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

millet birbirini provoke etmeye mi çalışıyo?

Gremlin

Öne çıkan mesajlar

said:
Gremlin, 28 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
ya açılan konulara bakıyorum da ilk mesaj zaten istisnasız açılmıştı. oluyo. sonraki mesajlar da genelde... güzel değil , hoş değil , şurdan alıntı , burda daha güzeli var gibi mesajlar oluyo...

Arkadaşlar bunlar yerine daha yapıcı olsak da...
- Arkadaşım konu açılmıştı biraz daha dikkatli olursan sevinirim...

- Evet çok hoş mesajlar bende daha önce okumuştum bi forumda çok hoşuma gitmişti...

- Emeğine saygı duyuyorum, ama eminim daha iyilerini bulabilirsin...

yada ne biliyim buna benzer mesajlar atsak daha iyi olur gibi geliyo bana... forumda bir agresifliktir gidiyo hiç eksilmeden. Çoğu konuya şu anda girseniz mutlaka bir iki kişi atışıyodur...

Ya burası sanal alem bu kadar kibarlığa gerek yok bence normal o senin istemediğin mesajlar( gremlin bunu okursa yandım :) )[signature][hline]est sularus oth mithas
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle mevcut reklama deyinmeden geçemeyeceğim:)

Goooooogle Reklamları
İlkyardım Eğitimi
Sertifikalı İlkyardım Eğitimleri Sağlık Bakanlığı Onaylı İlkyardım
www.kurtaran.org

Her an bu thread te olay çıkabilir diye düşünmüş sanki google:) Hoş her açışta değişiyor reklamlar ama açar açmaz gözüme bu denk geldi.

Hmm gerisi için Bone+1.
Ama aramaya inanmayı imkansız kılan arkadaşlar var. "Böylesini duymadınız" diye topic açıp, futbol spikerleri gafları paylaşmak aramayı imkansız kılmak oluyor. Haliyle forum etiği önemli bir kavram.
Birde etraftaki insanlara iletişimde bulunmayıp topic açıp paylaşmak istedim diyenler var. Eh onlar ayrı bir konu.

[Bu mesaj Gallant tarafından 29 Ağustos 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çoğu mesaj atan konuya sanırım aşırı kibarlık olarak bakmış ve ne kibar olcam gibi bi takıntı olmuş sanırım ben bunu kastetmedim arkadaşlar tamam örnekler biraz fazla kibar olmuş olabilir ama benim dediğim topic açılıyo bu konu daha önce açılmıştı hiç mi arama yapmayı bilmiosunuz off ya... ????? bide yanına "arama" nın linkini koyarlar. forumlarda agresiflik arttıkça artıyo dediğimi tekrarlıyorum her konuda şu anda istisnasız bi kaç kişi tartışıyodur...

@mandoo: kardeşim sana lafım yok zaten :D canımsın sen benim :D

@uhrmiller: okulda gel sen karşıma :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

terazi yani, bir nevi hayat felsefesi.
yaşamın kaynağı su misali forumlarda hayat kaynağı.
her terazi bir ödüldür insan için. insaan bu terazilerin değerini bilmeli.
değer bilen, "emeğe saygı" duyan kişi alır ödülünü, bu ödüldür ki para ve karizma.
aynı zamanda karma döner olur fame.
perkleri seçerken dikkat etmeliyiz. biliyorsunuz forumlarda terazi sayesinde para kazanabiliyoruz.
güzel birşeyler konunca değer veriyorlar.
değer verince de terazinin bir tarafı ağır basıyor.
bunu dengelemek için de kilo almak gerekiyor.
böylece daha çok para elde ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone'u en son gördüğümde aristotales'in yanında öğrenciydi.
Çok değişmisin bone çook :)

Adam ayaküstü felsefe yaptı, güzel yaptı ama..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

yankee go home

Yanlız gerçekten forum ikiye bölünmüş durumda. Bi kısım kimseler sansasyon yaratmak isterken bir bolumde kavga için yer arıyor. Komik acaba seytanın işi olmayınca eski defterlerini dürttermiş lafı gibi olmasın bu da[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Sosyal ağlarda paylaş

yeni üye derken? lol :D bone komiksin neyse bişi demiim sadece biraz saygı istemekte ayıp oldu ben sadece çok kaba değil biraz kibar olunsa herşey hallolur diyorum sizin dediğinize bak :D neyse kolay gelsin o zmn kavgalara devam :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...