Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 pek hos,pek guzel bir filmdi. ama gercekten filmi guzel yapan hikaye kadar cekim tarzi. Sonu da izleyiciye kalmasa da ufacik bir ipucuyla, dusununce veya dikkatli izleyince farkedilebilecek bir son olsa daha da guzel olabilirdi.[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: Draven, 10 November 2003 02:41 tarihinde demiş ki: hah bende oyle dusundum, yani jankis diye biri yok, aslinda kendi. [hline]Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? ben kendimim kardeşim ve ben de varım paradoks yaratmayın =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 yok bea geceki olay .. ilk tarihe bakıp kanmayalım[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bu film oscarların politik çıkarlar ve maddi rüşvetler doğrultusunda dağıtıldığı konusundaki şüphelerimi sona erdiren filmdir.bu film dururken kurgu oscarını black hawk down almıştı[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 nomine olmusmuydu, eger olduysa haklisin thor[hline]Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 yanlış adamı öldürüyor çünkü doğru adamı çoktan öldürmüş..[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 doğrusunu filmde göstermiyor ilk öldürdüğü adam doğru adam ama kesmemiş tabii.. adam macera adamı :P hehe adam uğraşı kalmayacağı için her seferinde yeni tanıştığı birini kurban seçiyor, karımı bu öldürdü diyor nası olsa kısa süre sonra kendi planladığını unutacak ama vücudundaki dövmeleri ve kendisine bıraktığı foto ve yazıları bulunca "aha bu karımı öldüren adam,gebermeli" diyecek..[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 yeteri kadar açıklamışlar ama ben yinede süper harika vay beee diim :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 açıkcası oldukca süper bir film diyebilirim :) geçen 5-6 gün önce izledim ve film sonunda beynim döndü ya :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ben filmi izledikten sonra olayı çözmek için düşündüydüm baya =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ya herseyin farkında olan o polis.. hatta en sonunda, 0 pis işlerle ugrasan heriften de 200 bin $ mı ne yontmaya çalışıyor.. vs vs.. karısık ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 of ben bi tuhaf oldum[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bende izleyince bayaa beyenmiştim kadının kalem felan saklayıp adam her şeyi untunca sevgilim beni dövdü demesi vs[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 mukemmel film:) [spo1=izlemeyen bakmasın]telefonla konusurken kolundaki "telefona cevap verme" yazısını görünce adamın yasadıgı dumur görmeye değerdir[/spo][signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Sam, 19 Ağustos 2003 22:50 tarihinde demiş ki: memento'dan beri böyle bir görmedim zaten birebir aynı şekilde uygulayan bunu Irreversible var Mementodan sonra aynı teknikle çekilen film. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 10 Ekim 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 guy pearce ın vücudunu gördükten sonra dövmelere karşı aşırı bi ilgim olmuştu .. ayrıca film ist .film festivalinin kapanış filmi olmasıyla cok kaliteli bi yapım olduunu göstermişti zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Şaheser diye nitelendirebileceğimiz bir film. Hikayeyi anlatım şekli gerçekten etkileyici. Herkesin aksine anlaşılması zor olmayan bir film olduğunu söyleyebilirim. Eğer dikkatli izlerseniz her şey yerine oturuyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bkz. sammy jankis bkz. nikim :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bugun izledim/(geç oldu) harika bi film cidden kurgu müthiş guy pearce güzel oynamış film karmaşık geliyor basta ama sonra sonra acılıyor. tam bir akıl oyunu izlemeyen izlesin.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 fılmı bende yenı ızledım 2 sene kadar geç olsada yenı haberım oldu nasıl atladım bılmıoyrum ama mukemmel bı fılmmış gerçekten uplama geregı duydum..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 "Join the club" oldu :-) Yeni izledim.. ne kadar zamandır duruyordu harddiskte.. Gerçekten efsanevi bir film. Filmde anlamadığım yerleri burda yazanlarla anladım. Sağolun. [spo1=Sammy J.]Bu arada Sammy Jankins aslında kendisiymiş ama [/spo] Gerçekten Sammy Jankins'i siyah beyaz karelerde oynayan adam da çok güzel oynamış.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Dün TRT2'de izledim, şok oldum... Hakkaten müthiş bi filmdi, milyon tane olasılık geçti aklımızdan ama son sahnede çözüldü herşey... [spo1=Jankis]Sammy Jankis kendisi değil... Yani aslında Sammy Jankis diye bi adam var ama kendi hikayesini o adama uyarlayıp anlatıyo... Sammy Jankis var, ama filmde anlatılan hikayesi Leonard'ın hikayesi...[/spo][signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben BabacumMostors, 12 Ocak 2004 04:26 tarihinde demiş ki: bu arada hazır kahveyi bulan adama teşekkürlerimi sunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 nası yaa?! [spo1=ben şunu farkettim]Sammy Jankis bence kendisi. Siyah beyaz olan sahnelerden birinde sammy hastanedeyken sammy ile kamera arasından biri geçio, orda aradaki gittii anda bizim Guy pearce çıkıyo bi saniye... hemen geçio orası.[/spo][signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ahem... [spo1=Sammy Jankis]Sammy Jankis'in varolduğunu düşünmemin nedeni, (filmin) en sonunda (aslında en baş oluyo,yani mafya elemanı öldürdüğü sahnede) polis (bkz:Ted) Guy Pearce'ı ikna etmeye çalışırken, Guy Pearce'da kendini savunurken, Ted'in en sonunda "Sammy Jankis'in bir karısı yoktu!" demesi... Yani aslında bir Sammy Jankis var, Guy Pearce kendi hayatındaki hatalarını ona uyarlayıp, kendini suçluluk duygusundan arındırıyo...[/spo][signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 [spo1=o zaman]sana "yanlış anlamış olabilir misin?" diyeyim. Çünkü o konuşmada Sammy Jankisin aslında o olduğunu söylemeye çalışıyo eleman Guy'a. Anlamasını sağlamak için de başlıyo aralarındaki farkları anlatmaya. Onun karısı bile yoktu. senin vardı (sen kendi karını kendin öldürdün) dio... yoksa ben mi yannış anladım? lol[/spo][signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar