Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türklerin Adını Kötüye Cıkaranlar

Dennis

Öne çıkan mesajlar

Kötü ya ,şu an kerbelayı yöneten kimse daywalker(pala), Kara (warlock) ve Kerbelayı yaratan kimse değildir . Keşke daha efendi bir adam satsaydık ya adamı :( .

Ps: Tabi eski accounta 150 ytl veren adamdan ne beklenir onuda bilemem :D .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cashar, 20 Ağustos 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
said:
Head, 20 Ağustos 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
hatırlamıyorum tam hangi instanceydi , yabancı bir grupla instanceye girmiştik.

orada norveçli bir insan türkçe öğrenmiş kendi çabasıyla
wipe yemiştik işte healerin hatası yüzünden
ve adam tek bildiği "türkçe" kelimeyi kullandı

"pff , ak."

a.k. lafı yeni bir salgın ve kullanmayan türk oyuncu çok az gördüm. Ve bu 15 yaşında çocukların ağzına sakız olmuş durumda her yerde...
Ey Türk Gençliği
Birinci vazifen heryerde A.K. demektir
diye mi asılıo okullara artık bilmiyorum gerçekten :(

castar tam anlamamış olabilirim ama burda 15 yaşında çocukların sanki bilinçsizce öle sokak ağızıyla oyunda kafalarına göre davranarak terbiyezlik ettinimi anlatmaya çalıştın benim anladığım.

Ben 15 yaşındayım BL de rogue um Sylvanasta Hunterim var daha 1 kişiye saygısızlık etmedim Yell den türkçe Konuşanlarıda her zaman engellemeye çalışırım Gangrene ve Pirvan a sorabilirisn BL den beni iyi tanıyan arklarımdır(abilerim). Bence her 15 yaşındakini çocuk görüp böyle yargılama[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 20 Ağustos 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
Kötü ya ,şu an kerbelayı yöneten kimse daywalker(pala), Kara (warlock) ve Kerbelayı yaratan kimse değildir . Keşke daha efendi bir adam satsaydık ya adamı :( .

Ps: Tabi eski accounta 150 ytl veren adamdan ne beklenir onuda bilemem :D .
Aa Kara sen Kerbela mi olmustun sonra?
Isin sonunda tartistik gerci, ama neredeyse beraber kastik be ilk karakterleri :) Sen Rinen ben Elufulec bazen de Mave geliyodu : ) Hele Rinen cidden zoru basariyordu hem MT hem MH : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

baskalarinin yapmasi, bizim yapmamiz icin herhangi bi sekilde bahane teskil etmiyo. bunun bi farkina varmak lazim once. sonra baska insanlara karsi saygi duymamiz gerektiginin farkina varalim. en son olarak da kufur etmenin bizi dusurdugu asagilik konumdan son bir defa siyrilarak bunu hos gormeyelim. (asiri politik oldu) kufur etmek, saygisizlik yapmak herhangi bi sekilde bahanesi bulunacak bi sey degildir. insan bunu kendine yakistirabiliyosa, hangi kiyafeti giymesi gerektigini sizin takdirinize birakiyorum[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 20 Ağustos 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Walla kimsenin serverda "aa türkler boyle yapmış" "wah turkun biri gelmiş soyle soyle demiş" gibi geyiklerin dondugune inanmıyorum..

Ha zaten insanların bazıları türk düşmanlıgı taşıyor boyle 100 yıl geriden gelen zihniyete sahip insanların konuşmasıda türkleri ne kötü yapar ne iyi..

Kimse turkmu inglizmi bakmıyo ki genelde g.chat olsun raid olsun ortak bir dil kullanılmasını istiyorlar.[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 20 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
said:
Dunedain, 20 Ağustos 2005 14:44 tarihinde demiş ki:

Ps: Tabi eski accounta 150 ytl veren adamdan ne beklenir onuda bilemem :D .
Aa Kara sen Kerbela mi olmustun sonra?
Isin sonunda tartistik gerci, ama neredeyse beraber kastik be ilk karakterleri :) Sen Rinen ben Elufulec bazen de Mave geliyodu : ) Hele Rinen cidden zoru basariyordu hem MT hem MH : P

ehehe öyle valla ya çok güzel eğlenmiştk en başlarda süper bir ortam vardı . Asr dağıldı biz dağıldık bir dahada o zamanki kadar zevk almadım oyundan ama hakkaten çok güzel eğlenmiştik ya sen ben rinen mave r.Rinen geçenlerde bıraktı oyunu bildiğim kadarıyla mave ve sen kaldınız o ekipten wow oynayan .aslında tüm suç archonda ya ne güzel gidiyoduk bırakmasaydı asryi :( .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 20 Ağustos 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
hatırlamıyorum tam hangi instanceydi , yabancı bir grupla instanceye girmiştik.

orada norveçli bir insan türkçe öğrenmiş kendi çabasıyla
wipe yemiştik işte healerin hatası yüzünden
ve adam tek bildiği "türkçe" kelimeyi kullandı

"pff , ak."

sm cathedral'di o haha
ak ak diye spam'lemisti herif.

aynisi basima uldaman'da da geldi.
az cok turkce bilen bir cocuk,arkheas'i gorunce "wtf ak" demisti haha.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ne zamna from tur desem önce what derler ya da tur?? derler,
turkey, turkiye derim, hemen cevaplar belli
Kebab, yogurt bıdı bıdı başka bişi yok ya bizde neyse f1 olduda artık derler haa schuminin bi tarafında patlayan şu pistin olduu ülke diye nihahhahaha[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 20 Ağustos 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
Udinen;

Gecenin köründe bana

said:
| Udinen, 29 Haziran 2005 05:41 [ Yanitla | Sil ]
Mob keserken karı gibi arkadan dalıp sonra niye kaçıyorsun?

diye mesaj atan sen değil misin,
bu türklerin adını kötüye çıkaranlardan pek bir farklı tarafın yok gibi geliyor bana?

dip not: udineni maden ararken görüp kesmem sonucu paladin arkadaşı gelip reslemiştir, ilk atağı kendisi vermişti, paladine de el falan salladım o da arkadaşını resleyip daldı, bende trapledim kaçtım. en güzeli.

İşte show-offçuluğun yegane timsali...Herkes biliyor neyin ne olduğunu o yüzden gankleyip kaçmanın anlamı yok...

PS:show-off anlamı kendini her zaman en iyi gören gibi kullandım. En iyi dps en iyi set itemları en iyisi benim gibi her forumda karşılaştığınız tipler.Gülüp geçmek bunlara en iyi verilen dersdir...O yüzden WoW,SwG de fazla türk olan serverlar bu gbi topikler açılmasına neden olmuştur.

[Bu mesaj Udinen tarafından 21 Ağustos 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bende wow a başlamak isteyen gariban bi online game traveler'ım
bende ragnarok oynuyorum ve aynı sorun bizdede var türklerin çoğu yüzünden italyan ve almanlar (TR) isimli partiler açmaya başladılar...ve pvp ye girdiğimiz an no turks alloowed açıp dalıolar
lütfen bunların önüne geçin gelecek nesillere temiz bi wow bırakın :)[signature][hline]-köyden yeni geldim abi bi wow cd si versene
-o ne ki loo?1 kg peynir versem?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elazul, 21 Ağustos 2005 02:05 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bende wow a başlamak isteyen gariban bi online game traveler'ım
bende ragnarok oynuyorum ve aynı sorun bizdede var türklerin çoğu yüzünden italyan ve almanlar (TR) isimli partiler açmaya başladılar...ve pvp ye girdiğimiz an no turks alloowed açıp dalıolar
lütfen bunların önüne geçin gelecek nesillere temiz bi wow bırakın :)

Zaten almanların türklere sıcak bakmaması türklerin online tavırlarından kaynaklanmıyor bile :)
Siyaseti oyunla karıştıran zamanının gerisinden gelen beyinlere sahip bazı yabancıların 3kuruşluk aciz tavırlarından daha ileri gidemez zaten bu yüzden en güzeli sallamamak..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

orgrimmar da ana avrat giden cok az da olsa gordumde genelde sole bisi yapılıyo

ya gen chat ten turkce muhabbet ediliyo ki bunları uyarınca %80 i susuyo

ya da .. a LFG yok mu a.q bole serverın gibi laflar goruyoruz

bi de cok zaman oldu :O olmustum resmen.. adamın biri orgrimmarda LFG UBRS s falan derken whisper dan 2 g verir misin at alacam (ingilizce) yok vermem dedim adam al paranı g.. ne sok dedi(burası turkceydi :) )
Sosyal ağlarda paylaş

Dunedain,penth ben bl de oynamiyorum artik :P aşırı baydım o serverdan.Nerull dağılınca bende biraktim zaten o serverı.Şimdi Stormscalede oynuyorum level 56 orc hunter var ama 7-8 gündür oynamıyorum rested exp abarmiştır :P Bu arada nick Rekshak stormscale e beklerim.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de baştan başlarken BL'de başlamayı düşünmüydum. Hem çok sorunlu deniyordu, hem çok queue olur deniyordu, hem de seviye kötü deniyordu. Ben de Kor'gall'da bir druid yapmıştım.

Sonra arkadaşların ve guild'imin ısrarı üzerinde BL'de yaptım yine yeni karakteri. Çok memnunum. Bahsedilen sorunlar pek yok. Sıra sadece prime time'da oluyor. Haftasonları biraz uzun sürebiliyor, onun dışinda 5 dakika sürmüyor bile.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

BL nin seviyesi hakkında dier serverları bilmedigim icin bisi soleyemem ama bi tane 60 yaptım her dk adam vardı instancelarda lfg diyodun elbet biri invite atıyodu..onu bıraktım warrior actım lfg dedim hala adam bulabiliyorum AV WsG desen her dk adam var sıra bekliyosun hatta benim beklentilerim bunlardı hepsini fazlasıyla aldım bi turk org gen chat te kufur etmis turkce konusmus (yabancılarda aynı sekilde) beni ilgilendirmiyor oyunuma bakıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...