Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 İlk önce kuzenler , spidee-dregoth sinirlenir , dregoth kage bunshin atmaya hazırlanırken... Spidee chidorisini oluşturmaya çoktan başlamıştır,işte bizde burda adım adım bu chidoriyi görecez...1.Adım Elinize vücüdunudaki tüm chakrayı gönderirsiniz... Yavaş yavaş chakra elinizde şekil almaya başlar [spo1=Chakra oluşmaya başlar][/spo]2.adımChakrayı konsantre etmeye iyicene çabalarsınız taa ki chakranız tek noktaya konsantre oluncaya kadar... Bu nedenle chakranızdan dışarı şimşekler şeklinde taşmaya başlar... [spo2=Chakra şimşeklenmeye başlar] [/spo]3.adımArtık chakra o kadar güçlenmiştirki,yerde bi chakra hortumu başlar... En son adım artık chidorimiz birine dalmak için hazır beklemektedir,yiyene afiyet olsun... [spo3=Chidori Hazır][/spo] *!Oradan Alukardın fire dragon sealı okumaya başladığı görülür*Haftaya olan bölümmüüz: Dregothun kage bunshini,Alukard Dragon fire ı ile desteği... Spidee vs Alukard,Dregoth Evet tutorialımızıda manga gibi yazdıkResimler çıkmıyorsahttp://i18.photobucket.com/albums/b115/Dregoth23/IMGP0527.jpghttp://i18.photobucket.com/albums/b115/Dregoth23/IMGP0527-2.jpghttp://i18.photobucket.com/albums/b115/Dregoth23/IMGP0527-deli-3.jpg[Bu mesaj Dregoth tarafından 25 Ağustos 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Güzel olmuş ellerinize sağlık da Neden çıplaklık sayın sanatçı ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 O sıcakta evde çıplak geziyorduk, başka bir sebebi yok =)[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Onu spidee ye soracaksınız o çıplak :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tebrikler bir adette harem no jutsu alam..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Onun için konu mankeni bulamıyoruz, kimse kabul etmiyor =)[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 chakranın çıktığı yere dikkatinizi çekmek istiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hihohhohahahahahhahahhaaaaaaaaaa[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Adam gülerken ciğerlerlerini söktü :)[signature][hline] [Bu mesaj Dregoth tarafından 26 Ağustos 2005 06:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 *Battoujutsu Stance' e Geçer....* "Hiten Mitsurigi Ryu!!!...Amekakeru Ryu No Hiremakii!...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 *sexy no jutsu yapar ve kacar*[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben dedim birlikte foto çektirirelim harem no jutsu olsun diye ama bu seferlik chidori ile idare edecez, bunun bide Kenshinhimura'nın rasengan ile kapışmasını görmeyi dileriz :horace:[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem [Bu mesaj tanoren tarafından 27 Ağustos 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Harem No Jutsu çekebilceğimiz kız bulursan benide çağır tanoren cim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 olum işiniz mi yok ehheuehe güzel olmuş, bi de animeden anlasam daha bi gülecektim. ben manken olurum ekstradan lazımsa. feci skeleton warrior olur benden :-)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Vay bea iyi kız tavlanır bunlar, denemekten zarar çıkmaz[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Spidee şimdi yanımda kapışırız birazdan, sonucunu yazarız..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Merakla bekliyoruz sizin kapışmanızı bende göyya daha kage bunshin atacam ama... ugrasamıyorum chakra kalmadı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bu ne ya, görüntü iyiymiş ama =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 şu geyigi bi türlü anlamadım neki bu[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. Photoshopla web tasarımı[/b] Photoshop Ice Effect[/b] Soulwax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 öyle janjalı resim yapmakla olmaz bu işler...sıkıyorsa bizim arka bahçeye gelin hüleaaan![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar