Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Oyunda birkac arkadas yeni bir guild kurduk. Level ve itemdan cok, arkadaslik ve insanlik ariyoruz uyelerimizde. Kücük ve ama güzel kalmaya da raziyiz peşinen. Mc Raid leri için işbirligi yapmak isteyen ally gm leri ile konusup, az da olsa birseyler yapabiliriz. Bu konuda bana[wen] veya Vlos'a[unholy] pm atabilirsiniz oyunda veya burada. Herkese iyi oyunlar[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hayırlı olsun.[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org GencFenerBahceliler // www.GencFB.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hayırlı olsun. Eclipse'ye başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Başarılar dilerim.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Gratz bro.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kısa zamanda dağılmamanız dileğiyle :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Başarılar.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Basarilar[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Wen guildde size başarılar abi. TS yaparsanız adres verde katılayım sizin muhabbetlere:)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Başarılar ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sagolun iyi dilekleriniz icin Ts icin Eno yu denk getirip host genklemem lazim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Keşke horde'da olsa..[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Alan Yetkililerinin (Area Masters) gorevlerini bu sekilde kotuye kullanip reklam yapmalarini siddetle kiniyorum.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curufinwe_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hayırlı olsun umarım istediğiniz noktaya varırsınız.İyi oyunlar dilerim[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL We do the best... Cause we are the Tomcats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Delidumrul, 23 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Alan Yetkililerinin (Area Masters) gorevlerini bu sekilde kotuye kullanip reklam yapmalarini siddetle kiniyorum. abi ciddimisin saka felanmı?[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ciddiyim. Cok ayipladim area masterlari. Yani reklam yapmak gel benim guildime gir demek .. Bu kesinlikle gorevi kotuye kullanmak. Hatta bence bu yuzden wendigo nun area masterligini iptal edilmeli. Zaten bildigim kadari ile yashi area master olmak icin cok buyuk. Yasindan basindan utanmasi lazim bunu yazarken..... Sikayet edicem yetkili merciilere.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Azeroth topraklarında görüşmek dileğiyle :D başarılar.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Delidumrul, 23 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki:wendigo nun area masterligini iptal edilmeli. fazla kaçmış bold kızım :p[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Lordum 10g plz bab teh kenk. ... Hic iyi diilim ben bu ara ...[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Wendigo yu ben de istemiyorum.[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tebrik edeyim bari. Başka guild de olmama rağmen her türlü yardımı yaparım. mc/onyxia oalyı istiyorsanız bayağı bir adam toplamanız gerekiyor ki bunu siz de biliyorsunuz. başka guilde ortak girmek pek hoş olmuyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Chris_Metcalf, 23 Ağustos 2005 22:48 tarihinde demiş ki: Wendigo yu ben de istemiyorum. nerf corald pls[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Delidumrul, 23 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki: Ciddiyim. Cok ayipladim area masterlari. Yani reklam yapmak gel benim guildime gir demek .. Bu kesinlikle gorevi kotuye kullanmak. Hatta bence bu yuzden wendigo nun area masterligini iptal edilmeli. Zaten bildigim kadari ile yashi area master olmak icin cok buyuk. Yasindan basindan utanmasi lazim bunu yazarken..... Sikayet edicem yetkili merciilere. guildi kurduk direk> delidumrul: lordum pls beni de alin guilde wen: once kulelerde teste girmen lazim. icine fistandantilus kacirtacaz delidumrul: bende int +4 ne diyosun sen wen: sen dragon olup ucuyodun eskiden tuhh. almiyoz o zaman delidumrul: aha forumda camur atayim da ugras dur hehehe[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 twp fazla adam kalmadı eskiden artık bende katılmak isterim aranıza can bey bilginize ;)[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar