Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eclipse [BL] Kuruldu

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

Oyunda birkac arkadas yeni bir guild kurduk. Level ve itemdan cok, arkadaslik ve insanlik ariyoruz uyelerimizde. Kücük ve ama güzel kalmaya da raziyiz peşinen. Mc Raid leri için işbirligi yapmak isteyen ally gm leri ile konusup, az da olsa birseyler yapabiliriz. Bu konuda bana[wen] veya Vlos'a[unholy] pm atabilirsiniz oyunda veya burada.

Herkese iyi oyunlar[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddiyim. Cok ayipladim area masterlari. Yani reklam yapmak gel benim guildime gir demek .. Bu kesinlikle gorevi kotuye kullanmak. Hatta bence bu yuzden wendigo nun area masterligini iptal edilmeli. Zaten bildigim kadari ile yashi area master olmak icin cok buyuk. Yasindan basindan utanmasi lazim bunu yazarken..... Sikayet edicem yetkili merciilere.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

tebrik edeyim bari. Başka guild de olmama rağmen her türlü yardımı yaparım.

mc/onyxia oalyı istiyorsanız bayağı bir adam toplamanız gerekiyor ki bunu siz de biliyorsunuz. başka guilde ortak girmek pek hoş olmuyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 23 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
Ciddiyim. Cok ayipladim area masterlari. Yani reklam yapmak gel benim guildime gir demek .. Bu kesinlikle gorevi kotuye kullanmak. Hatta bence bu yuzden wendigo nun area masterligini iptal edilmeli. Zaten bildigim kadari ile yashi area master olmak icin cok buyuk. Yasindan basindan utanmasi lazim bunu yazarken..... Sikayet edicem yetkili merciilere.

guildi kurduk direk>
delidumrul: lordum pls beni de alin guilde
wen: once kulelerde teste girmen lazim. icine fistandantilus kacirtacaz
delidumrul: bende int +4 ne diyosun sen
wen: sen dragon olup ucuyodun eskiden tuhh. almiyoz o zaman
delidumrul: aha forumda camur atayim da ugras dur hehehe[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...