Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage - sword?

vav_heroin

Öne çıkan mesajlar

şimdi bi dakka ben katılmıyorum sword daha iyiye. ben daha int satm açısından istekleimir karşılayan sword + off-hand ikilisine rastlayamadım. zaten off-hand de yüksek kaliteye hiç rastlamadım yani elime geçmedi ama gördüm.
ancak benim için sadece karizma. çünkü staff bir mage için en iyisidir (bkz. gm staff + 22int enchance) neyse yani sword offhand arayana kadar çok çok daha iyi stafflar bulabilirsin. ve çoğu zaman bol özelliği olduğu için nooblar giyer sword+offhand i
Sosyal ağlarda paylaş

Azuresong Mageblade + Tome of Ice Lord
veya
Staff of Dominance

ideal bence mage icin. hele o ilk dedigim sword + off handi yaparsaniz, elinize de frostbite alirsaniz essek gibi bir +dmg iniz olur büyülerde, sadece elde 140 civari bisey oluyodu yanlis hatirlamiyosam enchantla falan[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Ağustos 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite talent
15% 5 talent verirse frost attacktan sonra
5 saniye novalanması
Ama galiba alttaki wanddan bahsediyosun
Wand of Biting Cold

[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn veya Disorder
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]

[Bu mesaj Darktr tarafından 28 Ağustos 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Konunun özü "Mageler sword kullanabiliyormu ? Kullanabiliyorsa Lvl kaçta?" sanıyordum ..
Ama gene millet başlamış bu daha iyi bu daha mantıklı gibilere..
Muzcu sana sordumu birisi sword kullanan mage n00bmudur degilmidir diye?

Bırakın bu bilgi yarıştırmayıda oyununuza bakın yaw herkesin bilgisi tecrübesi kendine..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

eline ne geçerse kullancan arkadşaım

sword+ofhand
dagget+offhand
staff gibi bi çok seçeneğin var
tabi eline

30 dps +10 agi +5 str veren bişi alırsan noob olursun
int,sta, (spi: daha çok healer yada uzun savaşlarda lazım)
veren bi sword alırsan neden kullanmayasın

Mesela ben sword + tome kullanıyorum
Inventor's Focal Sword
Spellbound Tome[signature][hline]Satılık char
Sosyal ağlarda paylaş

dedigin kombinasyon var bende.

+6 int 1% crit chance sword
17int 6 stamina 3 sprit offhand`im

+ 22 intelect enchant yaptim

toplamda bakinca 45 intellect 6 stamina 3 sprit gib +1crit sansi ile dominance a bile tas cikarabilecek[dmg konusunda degil tabi ama statlara bakarsaniz cok yuksek bir intellect var simdi diceksiniz dominance a intellect bassan bunu ikiye katlar. ama dominance`a kasmasida var unutmayin bu gayet rahat yapilan instancelardan alinma iki item :D] bir alet tavsiye ederim yani. muzcuda demiski sword offhand mage noob vs. gosu imba gri item hic farketmez. guzelse isine yariyorsa alip kullanicaksin. [balanced war-axe kendisi gri itemdir 2 gold eder dreadmist mask o kadar etmiyor vendora][signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

ya ben akıllı adam neden noob deyim :) sen yolunu çizmişin felan düşünüp yapmışın. benim lafım vidyolarda swrodlu adamı görüp veya mage'in ranged olduğunu kavrayamayıp yakın dövüşe girmeye çalışan mageler de kullanıyor bunu o nedenle söledim. yoksa ben de görsem onehanded + offhand bol int/stam veren, havada kaparım :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

Önce manamı bitirip
swordla daldığım çok oluyo
wand la daha çok dps verebilirim ama
sword skilini 296 yaptım 9 daha kaldı 305 yapınca rahatlıcam

attack power str-10 olması kötü
ama eğlenceli oluyo kılıçla vurmak[signature][hline]Satılık char
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bende sword kullanırken adama wand yerine swordla daldığım oldu adamın 1 Fireblast lık hp si kalıyor. mana bitiyor kılıçla dalıyorum fire blast'a kadar mana gelince çakıyorum kafasına ölüyor. Bu sırada wadn kullansan kafadan 1 sn gecikmen var otomatik wand shoottan çıkaracan öyle atacan ne gereği var çek kılıcı vur kafasına.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben swordu 295 yaptim otomatik attack var bende combata gectigim an swordla vuruyor. eskiden olmuyodu bu anlamadim ama cok iyi bir sey. mesela bi buyu yapmadan 0.5 saniye bekledin hemen bi swing yapiyor sword ile. ve isin guzel tarafi plate`e 40 50 mail 60 70 verirken cloth ve leathera 100 critical ile 120 dmg verdigimi gordum. muthis bir olay. tabi wand 300 direk 140 140 140 cakiyorumda wandda adam los`tan ciktigi an basa sariyor ve bir dana wand atmiyor adama tekrar tiklamazsan[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 27 Ağustos 2005 03:17 tarihinde demiş ki:
şimdi bi dakka ben katılmıyorum sword daha iyiye. ben daha int satm açısından istekleimir karşılayan sword + off-hand ikilisine rastlayamadım. zaten off-hand de yüksek kaliteye hiç rastlamadım yani elime geçmedi ama gördüm.
ancak benim için sadece karizma. çünkü staff bir mage için en iyisidir (bkz. gm staff + 22int enchance) neyse yani sword offhand arayana kadar çok çok daha iyi stafflar bulabilirsin. ve çoğu zaman bol özelliği olduğu için nooblar giyer sword+offhand i
+22 enchant silaha, illa 2h olmak zorunda degil diye biliyorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...