Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunz online PvP Taktikleri

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Evet beyler şimdi sizlere Gunz Online'da en iyi şekilde nasıl pvp yapılır;

Weapons :

1- Nico: - Kullanabildiğiniz en iyi serilerinden -

Neden Nico ?
İlk başlarda gereksiz ve dandik gibi gelen bu silah şimdi çok kullanışlı geldi bana.
1- Fazla ıska geçmiyor
2- Headshot için ideal ve iyi hasar veriyor
3- Geriye veya ileriye doğru dodge yaparken en iyi arkadaşınız olacak

2- Shotgun - Avenger serisi haric kullanabildiğinizin en iyisi olsun -
Neden Shotgun ?
Shotgun saçmalı olduğu için ve 5 metrelik mesafelerde en iyi damage'i veren silahlardan biridir.Silahı daha çok adamın bacaklarına doğru tutmanızı öneriyorum çünkü tepen çoğu kurşun gövdeye doğru geliyor ve en azından 4 sıkışta rakibiniz mefta oluyor.
Headshot için kafaya tutmayı ıska geçer.
3-Sword
Neden dagger değilde sword ?
Arkadaş artık dagger'in yere düşürme taktiği işe yaramaz.Millet artık yere basmıyor havalarda uçuşuyor.Dodge yapın durmadan.Ve sol click'e basılı tutup speacial attack yapınca biliyorsunuzki adam 1 saniyelik bayılıyor o zaman içerisinde bi shotgun sıkın mefta rulaz oluyor.

Taktikler
Sword Dancing : Beyler sword ile dodge yaparak bir anda shotgun sıkıp tekrar swordu alıp dodge yapmaya devam edin.Adam sizi vuramıyor dolayısıyla.Bazı sword dancing yapmaya çalışan beceriksizler kurşunlardan kaçarken adamı vuramıyor fakat :). Birde sword ile dodge yaparken bi yandanda Defans yapınız ( Shift tuşu ile ).böylece shotgun kullanan kişilerin kurşunlarınıda savurmuş oluyorsunuz.
Shock : Bundada swordumuz ile special attack yaparak adamı bayıltıyoruz ve shotgun ile gövdeye bi el sıkıyoruz.
Peki neden sword ?
Beyler sword'da en olmadık anlarda adama vurabiliyoruz ve bu attacktan kaçış çok zordur ama daggerla yere düşürken siz ölebiliyorsunuz.Çünkü daggerla ileri doğru attack yaparken 0.40 snlik bi duruş yapıyorsunuz,refleksi iyi olan bir kişi o sıra shotgun sıkabilir (Bkz: ben mesela).Tabi dagger'i anca dar alanlarda kullanabiliyorsunuz örneğin Mansion'da şarap mahsenine inen yerler.
Ama genelde Clan Maçları Town gibi geniş yerlerde olduğu için dagger etkisiz kalıyor aksine sword ile dodge yapma alanı geniş oluyor.
----------------------
Gelecek Sorular Tahminim şöyle olacak
Uzi türü kullansak ?
Cevap:Arkadaş uzi türleri damage ne kadar çok verse azdır çünkü çok fazla ıska geçen silahtır ve dolayısıyla pek işe yaramaz.Ama uzaktaki bir kişiyi vurmak için ideal olabilir çok dağıtıcı ateş ettiği için fakat kısa menzillerde Nico türleri her zaman için daha iyidir ve iyi bir nişancıysanız uzaktaki kişiyi nico'u sniper gibi kullanarak teker teker vurabilirsiniz.
Peki bomba olarak ne kullanmalıyız?
Cevap:Smoke/Flash veyatta patlayıcı olsun.Hangilerini iyi kullanıyorsanız onu seçin fakat smoke'i pek tercih etmem.
Medi Pack veya Repair işe yarar mı ?
Cevap:Denedim aldım baktım ve pek işe yaramıyor fakat ileriki levellerde alacağınız 6lık veyatta 5lik paketlerde belki işe yarayabilir fakat çoğu bölümde Heath mevcut olduğu için pek işe yaramıyor.Ama bi 5lik bide 3lik alırsanız buda size + 80 hp verir.Clan maçlarında çoğunlukla Health olmayan bölümler seçiliyor(Örn:Town)ve health packler burda en yakın dostlarınızdan biri oluyor.

Sorularınız varsa alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

cincir bocugu adamın ölmemesinin nedeni lagda olmandan kaynaklanıyor.Sana tavsiyem en fazla 4 kişilik serverlarda oynaman.

Ayrietten Bounty nasıl geliyor ?
Cevabı şu :

Oyun 5 çeşit etmen var

Perfect : Ardarda 2 kişi öldürdüğünde
Şekli : Sarı 2 tane kanat açılır

Fantastic : Combo yapıp öldürüşüne bağlı diye biliyorum
Şekli : Pembe bir şekil oluşur garip bir şekil :)

Unbreakable : en az 3 kişilikli serverda adam öldürdüğünde olur
Şekli : Mavi bir çekiç

All kill : herkezi öldürdüğünde olur
Şekli : içi boş yeşil bir daire

headshot : adı üstünde kafadan öldürdüğünde olur
şekli : kırmızı bir daire ve içinde kartal kafası gözükür

Ne kadar çok yukarıda saydıklarımdan alırsan maç esnasında bounty o kadar çok artar.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

Üzerimizde ne silah olacak.Mesela ben 14 LvL ım ve renard sınıfı başta verilen dual uziyi kullanıyorum.Bir military sword ve başta verdiği el bombası var.Extra bişey yok.Herhalde 3 silah slotumuz oluyor.Senin dediğine bakarsak 1 e Nico 2 ye Sword 3 e grenade olacak.Ama niconun şarjör sayısı çok az ve delayı yüksek.18 LvL de bir arkadaşım var Nice ve Renard kullanıyor Bombası yok.Sadece nico ile geldiğinde benim Renarda karşı çok çabuk mermisi bitiyor.

Bu oyundaki en iyi 3 slot kombinasyonu nedir.Ona göre silahları seçecem.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Sosyal ağlarda paylaş

Nero weapon slotlar şöyle

3 tane slot var primary ve secondary weaponlar için

Oraya Shotgun,Assault Rifle,Uzi,Roket Launcher,Ağır Makinalı ve hand gun çeşitleri koyabiliyoruz

Ayrietten 2 tane bomba ve kit eşyalar için yer var.(Medi kit,bomb türleri için)

Birde Nicoların şarjörü çabuk bitiyor demişsin.O doğru fakat kafaya tuttuğunda 7 kurşunda adam ölüyor.Kısa alana kurşun yağdırdığı için uziden avantajlı oluyor.Sana tavsiyem o levellerde sadece shotgun kullanman.lvl18'e geldiğinde Nico almanı tavsiye ediyorum

40x5
delay 80

böyle bir silah direk ölüm makinası oluyor zaten. Arkadaşının seni öldürememesi kabiliyetsizlik desek :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Heh 16 oldum.18 e kadar uziyle devam edecem.Bu araca senin niconun 18 levelda olanını gördüm.Harbi iyi aletmeiş.40 şarjor kapasiteside yeterli.Ama shotgun kullanmam.Bu kadar hızlı bir oyun için çok yavaş kalıyor.Onun yerine emektar Renardımı düşünüyom ama Secondary olarak.Main weapon Nico olacak.tabi 18 levelda alınanı.Grenade i satıp Nico alacam.

1-Nico
2-Renard
3-Military Sword
olacak 18 levela geldiğimde.Benim oyun anlayışıma gayet uugun bir dizilim olacak.Zaten grenade fazla kullanmıyodum.
Yardımların için saol.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stifmeister, 29 Ağustos 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
su comboları nası yapacaz o zaman

Oyunda combo öyle bildiğin gibi yok yani 2 yukarı bi aşşa right click gibi combo yok sadece ardarda ateş ettiğinde puan olarak dönen combolar var.Swordlarda ardarda attack yapınca değişik stillerde kendisi combo yapıyor o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Dodge şöyle oluyor

2 ileri yaparsan ileri doğru dodge yapıyorsun
2 sağa doğru yaparsan sağa doğru dodge yapıyorsun
2 sola ... böyle devam ediyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Sosyal ağlarda paylaş

Ee handgunla ilgili birşey yazmamışsınız? Ben şu an lvl 11im ve invertory şöyle:

1-Renard x2
2-36dmglık çift handgun(m.. bilmemne)
3-Military sword

Ne tavsiye edersiniz bana :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

Sword + Handgun gitmez

Dagger ile yere düşürüp kafaya 3 kurşun sıkarsın Handgun'larla.

Sword kullanırım diyorsan Handgun yerine Breaker serilerini sana tavsiye ediyorum.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada nico cok berbat , tabi 400k olana diyorum.
komanchi ler gerçekten cok güzel, sworddan daha iyi bence , sıkıştığım zaman çekiyom kesiyom adamı, özellikle dagger kullananlara ilaç gibi geliyor.

3 gündür oynuyom ama sadece 1 kez bir türke rastladım.
belirli bir server belirleyelim ve kim önce girerse orda paticik channel ' i açsın.. birlikte oynayalım..

forumlarda bazı arkadaşlar channel 6 , paticik channel demiş ama hiç öle bi channel görmedim.

benim nick : Padishah lvl 12

[Bu mesaj janis tarafından 30 Ağustos 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...