Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliye doğum günü mesajı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar,
2 yıllık sevgilime doğum günü mesajı atacam uyku sersemiyim hiçbirşey gelmiyor aklıma. Ntetten baktım ama çok yapmacık. Yardım edin.[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Mesaj tarihi:
sakın netten mesaj bulma... bi arkadaş sevgilisi netten bulduğu bi doğum günü mesajı attı diye ayrıldı :D
doğum günün kutlu olsun aşkım seni çok seviyorum de yeter bence.. içten olsun yani :))[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
........bugün aslında 2mizin doğumgünü, iyiki doğduk bitanem seni çok seviyorum.

....... bölgesinde bi kaç sevgi sözcüğü var ama delikanlılık sınırlarına erişemio:)oyüzdn yazmiim dedim:) ama format bu[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Mesaj tarihi:
bahsetmeye çalıştığm şey biraz fazla light cümleler olduklarıydı[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Mesaj tarihi:
kendimce son dönemlerin en saçma threadi olarak seçiyorum.
Yahu kardeşim istiyorsan sevgilimle bugün gezemicem bi el atın diye thread aç ya yuh artık.
Doğum günü mesajı bu ya.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 28 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
Yahu kardeşim istiyorsan sevgilimle bugün gezemicem bi el atın diye thread aç ya yuh artık.
Doğum günü mesajı bu ya.

kuulsun[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Mesaj tarihi:
said:
Doğum günü mesajı bu ya.
+1 tövbe tövbe[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
said:
Doğum günü mesajı bu ya.

Şimdi sefgilimle baş başayım .
Bana seni seviyorum dedi.
Ne diyim ACİL YARDIM B@B PLZ.

:yapma:
Senmi çıkıyon bizmi?
[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ;
şupar insight

[Bu mesaj insight tarafından 29 Ağustos 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
amma uzadı konu ben baktım ztn başımın çaaresine , msjıda kendim yazdm, aradım da, gereksiz yorumlar da yapmayın,[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
  • Yeni Oluştur...