Caspeer The friendly ghost ... Ahh ahh eski çizimleri ile olan nekadar güzeldi hatta bi bölümünü hatırlarım Maskeli baloya gider böle Çiftlikte oluyor ama (tavuklar falan dans ederdi ::) ) Casper hayalet olduğunu örenmesinler diye beyaz boyanın içine atardı kendini falan Öle giderdi Bi tane kız arkadaşı olurdu onla dans ederdi ..sonradan bi palyaço onu iterdi suyun içine düşerdi boyası akınca herkez görürdü onun Hayalet olduğunu kaçardı,küçüK Casper da çok üzülürüdü :( ... Güzeldi valla Ya :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Ammy öyle deme ama .. Diğer bazı arkadaşlarmızda çok iyidir .. ama SAdece bu konu için böyle yapmıştır .. sen onları aldırma .. Casper the Best ;) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
kçkken ne güzeldi ne değildi ayırt edemiyodum ne koysalar izliodum walla,o yzden bn de özledim casperı..gerçi daha sonra kadroları genişlemişti o zmn hiç svmemiştm.=)[signature][hline]man is just a weak reflection
in evolution´s history
Öne çıkan mesajlar
RaVena
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş
a_m_m_y
Sosyal ağlarda paylaş
Dev
casperhate.devhochi.com çok yakında bekleyin...[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında...
Sosyal ağlarda paylaş
RaVena
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş
Wishmaster
Lethe..
Sosyal ağlarda paylaş
a_m_m_y
Sosyal ağlarda paylaş
555
in evolution´s history