Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

casper'ımı özledim..ama ben onu ızlerken ozaman ufacıktım..miniciktim

a_m_m_y

Öne çıkan mesajlar

pişt kız nerden tanıon sen bakiim bu çocuğu çabuk hesap ver sona sen de egemisin nesin aaa deme öle bnm güzelliğime bak sona sana büyü yaparım cadılığımı tutturtma bnm aa :-p ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crysania, 25 Ağustos 2005 13:36 tarihinde demiş ki:
pişt kız nerden tanıon sen bakiim bu çocuğu çabuk hesap ver sona sen de egemisin nesin aaa deme öle bnm güzelliğime bak sona sana büyü yaparım cadılığımı tutturtma bnm aa :-p ;)
sana msn sını wermıstım yaa..hahah:) o cocuk oda bızden artıkk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
a_m_m_y, 25 Ağustos 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
said:
Redeagle, 23 Ağustos 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
Ben özlemedim hala? (gıcıklık olsun:))
yapmayın kardesım ya..gıcıklık yapmayın bana..patide bıkac kısı war zate uyuz uyuz dolasıyolar..barı sen de onlardan olmaa:'( :(

Yoq canım şaka amaçlı diyorum. Heyt klap olsun bir düşünürüz:P[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Sosyal ağlarda paylaş

Caspeer The friendly ghost ... Ahh ahh eski çizimleri ile olan nekadar güzeldi hatta bi bölümünü hatırlarım Maskeli baloya gider böle Çiftlikte oluyor ama (tavuklar falan dans ederdi ::) ) Casper hayalet olduğunu örenmesinler diye beyaz boyanın içine atardı kendini falan Öle giderdi Bi tane kız arkadaşı olurdu onla dans ederdi ..sonradan bi palyaço onu iterdi suyun içine düşerdi boyası akınca herkez görürdü onun Hayalet olduğunu kaçardı,küçüK Casper da çok üzülürüdü :( ... Güzeldi valla Ya :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...