Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Top 10 at 10 Classics veriyor. Do you have to linger, Kraftwerk - We are the robots, Bjork, Gansta's Paradise, Creep gibi güzel şarkıları çalıyolar. 5 şarkı kaldı geriye hadi bakiym. gunn (asetonla nüfus cüzdanında tahribat yapar daha sonra "aslı tahrifat olacaktı" diye düşünür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 gangsta's paradise güzel şarkı.. ama ondan sonra Weird Al Yankovich - Amish paradise'ın klibi izlenmeli kıkır kıkır gülünmeli[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bjorktan da nefret ederim[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
youvsme Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Kim vardı 1. sırada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 nirvana-smells like teen sprit vardı[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 weird al yankovich - smells like nirvana da ayrı komik.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 eaheh "nana na naaaa nana na naaaaa..."[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ne dedin anlamadım[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Kraftwerk dinlemeyeli yılllar olmuştu. Üzüldüm kaçırdığıma valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Aegean, 12 July 2003 11:35 tarihinde demiş ki: nirvana-smells like teen sprit vardı nedense hiç şaşırmadım[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: ghaldszar, 12 July 2003 16:41 tarihinde demiş ki: Kraftwerk dinlemeyeli yılllar olmuştu. Üzüldüm kaçırdığıma valla. akşam program yaparsam çaliim sana be ghaldcım, ayıp ediyon :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Elinizde varsa bi "The Model" yada "Trans Europa Express" isteris.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 trans-europe express tamamdır, notu aldım :) bi de computerlove çalarız, tadından yinmez. akşam 21 gibi pepelek radyo'da oluciim eğer üşenmezsem ve başka işim çıkmazsa ve içimden gelirse... hatta burda konsept belirlesek de 80s electronic mi çalsak bugün acebağa? gary numanlar filan? baygınnık geçirir mi paticik ahalisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 possible desek ?[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 benim nüfus kağıdım hiç eskimicek gözüm gibi bakıcam ona ewet ewet its... its.. its my precioussssss.. *!gollum* *!gollum*[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 benimkide yeni daha fotoğraf yapıştırmadım üff işin yoqsa git nüfüs müdürlüğüne dolaş dur. bu arada nufus kagıdınızı cüzdanınıza koymauın çabuk deforme oluo[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar