Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Ericsson W800i

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Yakın bir zamana kadar 6630 almayı düşünüyordum bu telefonu görünce acaba biraz daha kasıp bunu mu alsam diye düşünür oldum arkadaşlar. Bütün özellikleriyle çok güzel bir telefon gerek 256 k ekranı gerek 25 saat şarkı dinlemesi, gerek 2 mp kamerası (autofocus), karizması, en sevdiğim renk oan turuncu kapak vs vs.. tek eksiği ise ericsson olması yani symbian olmaması sanırım. ne bileyim bir görüşlerinizi almak istedim 6630 mu bu mu şimdi paran varsa bu diyeceksiniz herhalde cidden çok güzel telefon nabsam[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş

6630 yerine almanı öneririm.
Symbian çok işe yaramıyor. İlk başlarda tabi hevesten bi sürü program yüklüyordum ama şu an işe yarar tek programın msn olduğunu anladım. Java içinde msn programları var. Yani 6630 düşünme bence. Dev gibi telefon koyacak yer bulamıyorsun valla. Eskiden kız arkadaş vardı onun çantasına atardım şimdi koyacak yer bulamıyorum :D Evde bırakıyorum çoğu zaman o kadar uyuz ediyor yane :)
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu bölücem özür diliyorum ama

maksimum 250 milyona kadar, diger hiçbir özelliği olmasa dahi, tercihen olarak nokia olmak üzere msn programı calıstırabilecegim bir telefon biliyor musunuz?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

@zeugna(zaugna miydi :D ) java destekli teller msni calistirio java versiyonunu demisler 250 civarlarinda da javali düsürürsün..daha bugün arkadasta hemen hemen sifir bi ikinci el 6600 gördüm 1milyarlik alet 350ye satiliodu :D

ben 3 yilda 30-40 tane telefon kullandim tel manyakliimdan yeni kurtuldum 1100 aldim en sonunda :D ama w800 le z800 aklimi celiyor ve nokia en sevmediim markadir..cünkü 10 tane telefon üretiosa bi tanesinde teknolojik gelisme var geriye kalanlar komple sekil olsun da satalim muabbeti..SE rox![signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
ZaugnaKhaldun, 15 Ağustos 2005 03:52 tarihinde demiş ki:
konuyu bölücem özür diliyorum ama

maksimum 250 milyona kadar, diger hiçbir özelliği olmasa dahi, tercihen olarak nokia olmak üzere msn programı calıstırabilecegim bir telefon biliyor musunuz?
Motorolanın var kapaklı birsey modelini unuttum 2 gb a kadar yükselebilir hafıza mp3 player microsoft işletim sistemi kamera fln yok ama fiyatına göre cok iyi[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...