Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yakında taşınıyorum ve yeni eve direk bir bilgisayar odası yapmaya karar verdim. Bir köşesine de emektar amiga 500ümü kurmaya niyetliyim. Yalnız tee fi tarihinde bir arkadaşıma verdiğim 512k hafızayı 1mb'a upgarade eden kocaman ram'im ve ses kablom geri gelmedi maalesef. Keza en sevdiğim oyunlarımın bir kısmı da. Henüz yollara düşmedim aramak için ama özellikle Ankara'da Amiga 500 için ram, kablo (yaptırım en kötü aslında kablo çok dert değil) ve oyun bulabileceğim bir yer var mıdır bildiğiniz ?[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 suadiye de bi yer var oyun için ben iki sene önceye kadar alıodum tabi istanbulda mısın onu bilmiyorum.bi de kadıkoy de yazıcıoğluna bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 amiga oyunu satan yer halen varmı ? Ben netten bitürlü amigaya disket yapamadım =( bisürü yöntem anlatıyorlar ama ya çok karışık yada palavra =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kadıköy'de bahariye'de bir hırdavatçı var.. Amiga falan satıyor bir ona sorabilirsin.. Kesin hatırlamıyorum uykum var şimdi ama 35m falan satıyordu AMiga'yı.. Oyunları falan da vardı yanlış hatırlamıyorsam[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Teşekkürler. peki Ankara'da nerde bulunur bilen var mı ?[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Dorn, 29 Ağustos 2005 01:55 tarihinde demiş ki: Yakında taşınıyorum ve yeni eve direk bir bilgisayar odası yapmaya karar verdim. Bir köşesine de emektar amiga 500ümü kurmaya niyetliyim. Yalnız tee fi tarihinde bir arkadaşıma verdiğim 512k hafızayı 1mb'a upgarade eden kocaman ram'im ve ses kablom geri gelmedi maalesef. Keza en sevdiğim oyunlarımın bir kısmı da. Henüz yollara düşmedim aramak için ama özellikle Ankara'da Amiga 500 için ram, kablo (yaptırım en kötü aslında kablo çok dert değil) ve oyun bulabileceğim bir yer var mıdır bildiğiniz ? eli opulucek adamsin vaybe ne gunlerdi o gunler sayende hatirlamis oldum tesekkurler :-)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bahsettiğin odayı eğer http://forum.paticik.com/view.php?id=139369 bunun gibi bir oda yapmayı düşünüyorsan, seve seve sega saturn'umu ve elimdeki oyunları vermeye hazırım :) ama amiga 500 hakkında hiçbir fikrim yok [Bu mesaj Bone tarafından 29 Ağustos 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Heh evet gördüm o fotoları da yanına yaklaşmak mümkün değil tabii. Benim odada 2 pc, 1 amiga 500, amiga için küçük ekran bir tv, 100+ pc oyunu ve 100 civarı amiga oyunundan oluşan daha mütevazi düzenleme olacak Bone. Bende de var biraz arşivcilik merakı ama ordaki abi aşmış kendini cidden. En iyisi biz şöyle yapalım; taşınma işlemlerim bitsin bir hele, sen gel kontrol et bir odayı, beğenirsen verirsin saga'yı ;) @vimpir: O günlerdeki yaşımız bilgisayar oyunlarından zevk almaya daha mı uygundu, yoksa o zamanlar oyunların "eğlenceli" olması için daha mı çok uğraşıyorlardı bilmiyorum ama commodore 64 ve amiga 500 oyunlarından aldığım keyfi alamadım daha sonra başka bir oyundan, 1-2 istisna hariç. Cidden güzel günlerdi..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakedev2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bende de ; GB GBC GBA Dreamcast Commodore 64 Sega Master System bi de pc :lol: var Hatta oyunlarını bilem saklıyom... Bana da verebilirsin bone o saturn'ü :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar