Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Eternal, 15 Ağustos 2005 21:12 tarihinde demiş ki: said: Moonchild, 15 Ağustos 2005 19:00 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da Cubaba değilmiydi :P lan allahın askeri elimiz sekti senin kadar kr0 muyum o konularda. =P bitlee piy@d3 =PpP Heyecanla bulu$mayı bekliyorum. pitlii piyade yi gösteriim sana da bi ören neymiş ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Nefr, 16 Ağustos 2005 11:47 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da eoh tabi, hemen =P ben hayatta gelemem o kadar erken, zaten senin ilk etapta single mı double mı katılacağın anca perşembe akşamı belli olacak nasıl olsa. ama geç katılım kabul ederiz derseniz ona uyarım, misafirim de olacak haliyle yalnız ;] [Bu mesaj Nefr tarafından 16 Ağustos 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Nefrcan! Senin gec katılacagını tahmin ettim zaten ancak problem deilki bi kac saat takılırız =o) Emma yı da al gel yoksa oyarım! =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben gelemiyorum malesef, gelmek isterdim artık 30 ağustos civarı gelirsem uğrarım :D[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 30 una kadar ordayız biz bekleriz çadır alda gel . =P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ehhe çadır hmm, bilemem. Bizim çıtırlar malesef 22'nde eve dönüyor :( peeh peeh[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yarın 19:30 dimi ? gelmeyen ne olsun ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Moonchild olsun gelmiyen kısacası..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: DiaBLeSSe, 17 Ağustos 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Emma yı da al gel yoksa oyarım! Zaten almadan gelirsem beraber oyarsınız beni ehe Tamam geç meç ama geliyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 fransiz teroru var be erkeklere ozgurluk[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben tuncayla beraber buıluşup gelcem valla :) eşimi seçtim hehe[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Wendigo, 18 Ağustos 2005 16:44 tarihinde demiş ki: fransiz teroru var be erkeklere ozgurluk Sen daha tam terör görmemişsin bunları yazabildiğine göre =o) Emma hazırlıklı ol Cuma akşamı Wendigo ve Nefr e terör estirecezzzzzzzzz !!! *!Nihahahahaha*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 soyle elimin tersiyle osmanli tokadini suratinin ortasina catirt diye bi indirisem deeeermisim. ama demem niye demem korktugumdan mi? hayir cunku centilmenim ben di mi? evet evet kesin oyle ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 *!Gülümsemekle yetinir*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 geliom haa =)[signature][hline]Fevaxium level 57 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ohhh antalyama kavu$tum Jazz yapmaya da ba$ladim artik Cubana da da bi acili$ yaparim artik hohoho =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 cuma aksamı 19,30da cubanamı cumbalamı orda demi? bende gelıom..belki kankamla gelırım.ordan actiona gideriz.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Wendigo, 18 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki: soyle elimin tersiyle osmanli tokadini suratinin ortasina catirt diye bi indirisem deeeermisim. ama demem niye demem korktugumdan mi? hayir cunku centilmenim ben di mi? evet evet kesin oyle ;)= Şâhidim wen tam bir centilmen, bizim yanımızda diaba çok kibar davrandı. Bir ara bizim mekânı beğenmediğimizi düşünüp Diaba delici bakışlar atsada gayet efendiydi. Diabda melâke gibiydi püpüpü Emma da mı Fransız ekolünden geliyor hmm ilginçmiş :) Ben size Rusya 2001 Bayan Jimnastik şampiyonu kankayı yolayayım da karışsın Cubana, derdim Ama demiyorum neden? Çünkü kibarım. =o)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi gidiyoruz dimi varız yani hepimiz ? cubana yıda gördüm bu gün kolaymış kırmızı mavi tableasıda var gece geçerken önünden ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gittik biz kermit. dündü abi... Nası eglendik dimi =P süperdi ya.. moon nun olayı bombaydı ya gecenin olayı yani o .. sdfd[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hehehe :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hahaha Eternal delisin sen ya Neyse ben direk işten geliyorum 19:15 gibi orda olcaz biz wendigo ile gecikmeyin =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hımm Atlas Jet ile uçağı ayarlasak, sonra havaalanından geliş hmmm zor dostum zor : )[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 iyi güzel hoş buluscazda birbirimizi nası tanıcaz..ben şişmanca bişiyim.kermit,sorj,trapt tanıo benı bende onları ama geri kalanlar tanımıor..inş.birbirimizi bulabiliris.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cubana evimin dibinde ya.. bi rezarvasyon neym yaptıriim direk isterseniz 3 gün nete girmedim ne gelişmeler olmuş..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 rezervasyona gerek yok sahibi cocukluktan cok yakın arkadaşım ve konudan haberdar.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya tayfası bişeyler yapalım. [Gün - saat - yer belli degil konusucaz ] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben gelemiyorum malesef, gelmek isterdim artık 30 ağustos civarı gelirsem uğrarım :D[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 30 una kadar ordayız biz bekleriz çadır alda gel . =P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ehhe çadır hmm, bilemem. Bizim çıtırlar malesef 22'nde eve dönüyor :( peeh peeh[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yarın 19:30 dimi ? gelmeyen ne olsun ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Moonchild olsun gelmiyen kısacası..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: DiaBLeSSe, 17 Ağustos 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Emma yı da al gel yoksa oyarım! Zaten almadan gelirsem beraber oyarsınız beni ehe Tamam geç meç ama geliyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 fransiz teroru var be erkeklere ozgurluk[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ben tuncayla beraber buıluşup gelcem valla :) eşimi seçtim hehe[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Wendigo, 18 Ağustos 2005 16:44 tarihinde demiş ki: fransiz teroru var be erkeklere ozgurluk Sen daha tam terör görmemişsin bunları yazabildiğine göre =o) Emma hazırlıklı ol Cuma akşamı Wendigo ve Nefr e terör estirecezzzzzzzzz !!! *!Nihahahahaha*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 soyle elimin tersiyle osmanli tokadini suratinin ortasina catirt diye bi indirisem deeeermisim. ama demem niye demem korktugumdan mi? hayir cunku centilmenim ben di mi? evet evet kesin oyle ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 *!Gülümsemekle yetinir*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 geliom haa =)[signature][hline]Fevaxium level 57 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ohhh antalyama kavu$tum Jazz yapmaya da ba$ladim artik Cubana da da bi acili$ yaparim artik hohoho =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 cuma aksamı 19,30da cubanamı cumbalamı orda demi? bende gelıom..belki kankamla gelırım.ordan actiona gideriz.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Wendigo, 18 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki: soyle elimin tersiyle osmanli tokadini suratinin ortasina catirt diye bi indirisem deeeermisim. ama demem niye demem korktugumdan mi? hayir cunku centilmenim ben di mi? evet evet kesin oyle ;)= Şâhidim wen tam bir centilmen, bizim yanımızda diaba çok kibar davrandı. Bir ara bizim mekânı beğenmediğimizi düşünüp Diaba delici bakışlar atsada gayet efendiydi. Diabda melâke gibiydi püpüpü Emma da mı Fransız ekolünden geliyor hmm ilginçmiş :) Ben size Rusya 2001 Bayan Jimnastik şampiyonu kankayı yolayayım da karışsın Cubana, derdim Ama demiyorum neden? Çünkü kibarım. =o)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi gidiyoruz dimi varız yani hepimiz ? cubana yıda gördüm bu gün kolaymış kırmızı mavi tableasıda var gece geçerken önünden ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gittik biz kermit. dündü abi... Nası eglendik dimi =P süperdi ya.. moon nun olayı bombaydı ya gecenin olayı yani o .. sdfd[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hehehe :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hahaha Eternal delisin sen ya Neyse ben direk işten geliyorum 19:15 gibi orda olcaz biz wendigo ile gecikmeyin =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hımm Atlas Jet ile uçağı ayarlasak, sonra havaalanından geliş hmmm zor dostum zor : )[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 iyi güzel hoş buluscazda birbirimizi nası tanıcaz..ben şişmanca bişiyim.kermit,sorj,trapt tanıo benı bende onları ama geri kalanlar tanımıor..inş.birbirimizi bulabiliris.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cubana evimin dibinde ya.. bi rezarvasyon neym yaptıriim direk isterseniz 3 gün nete girmedim ne gelişmeler olmuş..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 rezervasyona gerek yok sahibi cocukluktan cok yakın arkadaşım ve konudan haberdar.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya tayfası bişeyler yapalım. [Gün - saat - yer belli degil konusucaz ] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 soyle elimin tersiyle osmanli tokadini suratinin ortasina catirt diye bi indirisem deeeermisim. ama demem niye demem korktugumdan mi? hayir cunku centilmenim ben di mi? evet evet kesin oyle ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 *!Gülümsemekle yetinir*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 geliom haa =)[signature][hline]Fevaxium level 57 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ohhh antalyama kavu$tum Jazz yapmaya da ba$ladim artik Cubana da da bi acili$ yaparim artik hohoho =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 cuma aksamı 19,30da cubanamı cumbalamı orda demi? bende gelıom..belki kankamla gelırım.ordan actiona gideriz.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Wendigo, 18 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki: soyle elimin tersiyle osmanli tokadini suratinin ortasina catirt diye bi indirisem deeeermisim. ama demem niye demem korktugumdan mi? hayir cunku centilmenim ben di mi? evet evet kesin oyle ;)= Şâhidim wen tam bir centilmen, bizim yanımızda diaba çok kibar davrandı. Bir ara bizim mekânı beğenmediğimizi düşünüp Diaba delici bakışlar atsada gayet efendiydi. Diabda melâke gibiydi püpüpü Emma da mı Fransız ekolünden geliyor hmm ilginçmiş :) Ben size Rusya 2001 Bayan Jimnastik şampiyonu kankayı yolayayım da karışsın Cubana, derdim Ama demiyorum neden? Çünkü kibarım. =o)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi gidiyoruz dimi varız yani hepimiz ? cubana yıda gördüm bu gün kolaymış kırmızı mavi tableasıda var gece geçerken önünden ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gittik biz kermit. dündü abi... Nası eglendik dimi =P süperdi ya.. moon nun olayı bombaydı ya gecenin olayı yani o .. sdfd[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hehehe :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hahaha Eternal delisin sen ya Neyse ben direk işten geliyorum 19:15 gibi orda olcaz biz wendigo ile gecikmeyin =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hımm Atlas Jet ile uçağı ayarlasak, sonra havaalanından geliş hmmm zor dostum zor : )[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 iyi güzel hoş buluscazda birbirimizi nası tanıcaz..ben şişmanca bişiyim.kermit,sorj,trapt tanıo benı bende onları ama geri kalanlar tanımıor..inş.birbirimizi bulabiliris.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cubana evimin dibinde ya.. bi rezarvasyon neym yaptıriim direk isterseniz 3 gün nete girmedim ne gelişmeler olmuş..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 rezervasyona gerek yok sahibi cocukluktan cok yakın arkadaşım ve konudan haberdar.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya tayfası bişeyler yapalım. [Gün - saat - yer belli degil konusucaz ] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 geliom haa =)[signature][hline]Fevaxium level 57 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ohhh antalyama kavu$tum Jazz yapmaya da ba$ladim artik Cubana da da bi acili$ yaparim artik hohoho =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 cuma aksamı 19,30da cubanamı cumbalamı orda demi? bende gelıom..belki kankamla gelırım.ordan actiona gideriz.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Wendigo, 18 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki: soyle elimin tersiyle osmanli tokadini suratinin ortasina catirt diye bi indirisem deeeermisim. ama demem niye demem korktugumdan mi? hayir cunku centilmenim ben di mi? evet evet kesin oyle ;)= Şâhidim wen tam bir centilmen, bizim yanımızda diaba çok kibar davrandı. Bir ara bizim mekânı beğenmediğimizi düşünüp Diaba delici bakışlar atsada gayet efendiydi. Diabda melâke gibiydi püpüpü Emma da mı Fransız ekolünden geliyor hmm ilginçmiş :) Ben size Rusya 2001 Bayan Jimnastik şampiyonu kankayı yolayayım da karışsın Cubana, derdim Ama demiyorum neden? Çünkü kibarım. =o)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi gidiyoruz dimi varız yani hepimiz ? cubana yıda gördüm bu gün kolaymış kırmızı mavi tableasıda var gece geçerken önünden ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gittik biz kermit. dündü abi... Nası eglendik dimi =P süperdi ya.. moon nun olayı bombaydı ya gecenin olayı yani o .. sdfd[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hehehe :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Hahaha Eternal delisin sen ya Neyse ben direk işten geliyorum 19:15 gibi orda olcaz biz wendigo ile gecikmeyin =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hımm Atlas Jet ile uçağı ayarlasak, sonra havaalanından geliş hmmm zor dostum zor : )[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 iyi güzel hoş buluscazda birbirimizi nası tanıcaz..ben şişmanca bişiyim.kermit,sorj,trapt tanıo benı bende onları ama geri kalanlar tanımıor..inş.birbirimizi bulabiliris.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cubana evimin dibinde ya.. bi rezarvasyon neym yaptıriim direk isterseniz 3 gün nete girmedim ne gelişmeler olmuş..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 rezervasyona gerek yok sahibi cocukluktan cok yakın arkadaşım ve konudan haberdar.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya tayfası bişeyler yapalım. [Gün - saat - yer belli degil konusucaz ] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hımm Atlas Jet ile uçağı ayarlasak, sonra havaalanından geliş hmmm zor dostum zor : )[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 iyi güzel hoş buluscazda birbirimizi nası tanıcaz..ben şişmanca bişiyim.kermit,sorj,trapt tanıo benı bende onları ama geri kalanlar tanımıor..inş.birbirimizi bulabiliris.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cubana evimin dibinde ya.. bi rezarvasyon neym yaptıriim direk isterseniz 3 gün nete girmedim ne gelişmeler olmuş..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 rezervasyona gerek yok sahibi cocukluktan cok yakın arkadaşım ve konudan haberdar.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya tayfası bişeyler yapalım. [Gün - saat - yer belli degil konusucaz ] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar