Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bi aktivite şart ne olucagını düşünün. Gelenler hazır zaten -ryan- wendigo diablesse chris metcalf özel konuk : eternal (imza,söyleşi) wussy nefr tunca fistan aklıma bu isimler geldi. başka gelmek isteyen olursa gelir tabi Beach park diceksiniz başka bişey gözükmüyo gibi. Güzel olur dimi.. evet.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Az kişi olmaz diyosanız ben hatun çevreme iki dakka balon dagıtıyım onlarda gelsin =p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 az rahat durun 2 haftaya kadar gelebilirim :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hafta içi olacaksa 19:00 dan sonra, yada pazar olabilir =oP programı siz yapın aklıma bişi gemio shu an[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pazar guzel olabilir denize gireriz fln nefr islerini ayarlayabilirse katilir yoksa cok yogun biliyorum ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Oglen sıcagında ugrastırmayın aksam üstü aktivitesi olsun lütfen.Durun bakalım şu kadro bi dökülsün buraya yazsın bencelerini o zaman bakalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben gelemmi? :-P edit yok abi ben bitch parka gelmem.Yüzme bilmiom bişey bilmiom whuwuhe :-P 2 senedir denizede girmiyorum zaten.Girmem yane bu saatten sonrada Ama gece bişeyler yapcaksanız oy oy oyyyy ve bir daha oy.. [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Sorj tarafından 08 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 belki gelirim sorun olmazsa sizin için[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yahu kim için ne sorunu oluyor ki Antalyada olan herkez gelmeli =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kermit ne dram adamsın gel abi manyak =) kim varsa gelsin işte kim istiyosa.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hocaefendi,Erutan ,Ben ve Nuke arkadaşları unutmamak lazım ..bizde antalya çocuuyuz[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 g-malla gitsek? hem herkese yakın ? :P[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi Bence Ekşın yapalım akşam.Ne bilim Mesela Bahçelievler tarafında Yumurta alıp Camlara atalım zillere basıp kaçalım. Çokmu cocukca oldu? hueheue...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o zmn akşam üzeri veya akşama yakın vakitlerde ayarlarsak güzel olur o saatlerde gelebilme ihtimalim %99 gündüz saatleri ise %70[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hmm sinema olur aslında.. yada rock potansiyeli fazla burda gizli bahçeye falan gidilir.. yada ne biliim sinema olabilir.. ciddiyet isteniyosa kahverengi,7 mehmet gibi yerlerde olur :P bizde paintball diving vs vs yapabiliriz ilginç olur güzel olur[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 haftaya pazar yapin bende geleyim =)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tamamdır haftaya Pazar olmuştur. Bekliyoruz yavru =P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende gelebilebilerim..suan denizlide +45 yaş insanlarla kaplıca turizminin nimetlerinden yararlanıyorum ama.. haftaya pazara antalyada olurum %100.gelirim zaman mekan fark etmez... Not:Trapt buluşmada bi deişiklik olursa.ki bende siteye giremezzem.bana cepten bildir gelişmeleri.. [signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gizli bahçeye gidin ya da simurga[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wussy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gün belli de nereye gitcez?? ben beach park derim aksam orası güzel oluyo ama lara tarafnda oturanlar için (ben) dönüş problem.Beyaz dünya acıldı yeni buraya sahsen ewimin dibi =)yada gmall olabilir yada mayday yada egeli yadA ısıklarda bi mekan gerci ısıklar artık baydı yada yada yada migros =)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Team in meşgul üyelerinden biride aramızda olucak Moon the Child one.[Soldier Mix] Özel konuk sayısının 2 ye çıktıgı bu buluşmayı kaçırmayın derim. Ayrıca birbirinden cool world of warcraft oyuncularımızda event de bulunucak. Genel yönetici , grafiker , rock star , energizer tavşanpare , kısaca herşey ve herkes burda. Kaçırmayın kaçırtmayın... banner mı yaptırsak üste koyalım =Pp[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 beyler yer/mekan konusunu kendınıze göre ayarlamayın..bana kalırsa yeni otogar tarafında bi kahvehanede olsun(kahvehane diyorum baska bişi yok yada belediyenin yaptıgı bi park olabilir)ben yeni otogarın üst tarafında oturuyorum saat 10 dan sona taşıt bulamam ayriyetten 10 a kadar güllük veya şarampolden binmek zorundayım baska yerden geçmiyor.. *kendımıze göre mekan ayarlamayalım..ortada bi yer olsun..herkes için ulaşımın kolay olabileceği..mümkünse..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 saat 10 muhappetine bakmayın.ben bi şekilde giderim eve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Merak etme hocam bizzat haber veririm ben sana may-day olmas 90 lılar basar sonra :P ışıklar hiç olmaz g-mall güsel white-world de süper beach-parkta napabilirizki gölgeye mi gitsek?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Eternal, 12 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Moon the Child one.[Soldier Mix] lol :D Canbek in Dedeman tarafinda bi cafe acmi$ti aklima ilk orasi geldi cunku diyip ve wenpare baya bi merak ettirmi$lerdi beni =)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 1.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya tayfası bişeyler yapalım. [Gün - saat - yer belli degil konusucaz ] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Kermit ne dram adamsın gel abi manyak =) kim varsa gelsin işte kim istiyosa.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hocaefendi,Erutan ,Ben ve Nuke arkadaşları unutmamak lazım ..bizde antalya çocuuyuz[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 g-malla gitsek? hem herkese yakın ? :P[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abi Bence Ekşın yapalım akşam.Ne bilim Mesela Bahçelievler tarafında Yumurta alıp Camlara atalım zillere basıp kaçalım. Çokmu cocukca oldu? hueheue...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o zmn akşam üzeri veya akşama yakın vakitlerde ayarlarsak güzel olur o saatlerde gelebilme ihtimalim %99 gündüz saatleri ise %70[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hmm sinema olur aslında.. yada rock potansiyeli fazla burda gizli bahçeye falan gidilir.. yada ne biliim sinema olabilir.. ciddiyet isteniyosa kahverengi,7 mehmet gibi yerlerde olur :P bizde paintball diving vs vs yapabiliriz ilginç olur güzel olur[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 haftaya pazar yapin bende geleyim =)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tamamdır haftaya Pazar olmuştur. Bekliyoruz yavru =P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende gelebilebilerim..suan denizlide +45 yaş insanlarla kaplıca turizminin nimetlerinden yararlanıyorum ama.. haftaya pazara antalyada olurum %100.gelirim zaman mekan fark etmez... Not:Trapt buluşmada bi deişiklik olursa.ki bende siteye giremezzem.bana cepten bildir gelişmeleri.. [signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gizli bahçeye gidin ya da simurga[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gün belli de nereye gitcez?? ben beach park derim aksam orası güzel oluyo ama lara tarafnda oturanlar için (ben) dönüş problem.Beyaz dünya acıldı yeni buraya sahsen ewimin dibi =)yada gmall olabilir yada mayday yada egeli yadA ısıklarda bi mekan gerci ısıklar artık baydı yada yada yada migros =)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Team in meşgul üyelerinden biride aramızda olucak Moon the Child one.[Soldier Mix] Özel konuk sayısının 2 ye çıktıgı bu buluşmayı kaçırmayın derim. Ayrıca birbirinden cool world of warcraft oyuncularımızda event de bulunucak. Genel yönetici , grafiker , rock star , energizer tavşanpare , kısaca herşey ve herkes burda. Kaçırmayın kaçırtmayın... banner mı yaptırsak üste koyalım =Pp[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 beyler yer/mekan konusunu kendınıze göre ayarlamayın..bana kalırsa yeni otogar tarafında bi kahvehanede olsun(kahvehane diyorum baska bişi yok yada belediyenin yaptıgı bi park olabilir)ben yeni otogarın üst tarafında oturuyorum saat 10 dan sona taşıt bulamam ayriyetten 10 a kadar güllük veya şarampolden binmek zorundayım baska yerden geçmiyor.. *kendımıze göre mekan ayarlamayalım..ortada bi yer olsun..herkes için ulaşımın kolay olabileceği..mümkünse..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 saat 10 muhappetine bakmayın.ben bi şekilde giderim eve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Merak etme hocam bizzat haber veririm ben sana may-day olmas 90 lılar basar sonra :P ışıklar hiç olmaz g-mall güsel white-world de süper beach-parkta napabilirizki gölgeye mi gitsek?[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Eternal, 12 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Moon the Child one.[Soldier Mix] lol :D Canbek in Dedeman tarafinda bi cafe acmi$ti aklima ilk orasi geldi cunku diyip ve wenpare baya bi merak ettirmi$lerdi beni =)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar