AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Board bu abi kırmak kolaymı :)[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 tam ortasına balyozu indir. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir kayamamak hötü be =)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kafganın sonu zaferle bitti.. SKATE İS EVERYTHİNG! yine yendim.. maçkaya gidicem kaymak için..artık bişi diemio demekten usandı naparsan yap dio :D[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 o sinirli bi anına gelmiştir annenin ondan ysakalmıştır.bak gördünmü terkrar izin vermiş. hem anneye 'dalacaktım kadına'falan denirmi hiç:yapma:[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sen kimseyi takma kay[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır [Bu mesaj pipo_14 tarafından 29 Ağustos 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ne...bana aylardır yasakken kayıoum sinirli anı falan deildi... bunun için beni engelleyenm herkese karşıyımdır gerekirse dalarım... ya kavgaya kafama salata tabaa fırlatarak başlamasaydı bende o kadar sinirlenmezdim dalıcak kadar...yani aylardır izinsiz kayıoum... ama sonu zafer işte oh oh oh...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben bizim burda kaykaycıları sevmiyorum pek . Hepsi bi hava peşinde böyle kızlara hava atma amacında . Bi tanesini geçen gün korkuttum uzakta kayıyorlar artık . Gelme bu tarafa sen spor amaçlı kay .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sizin orası neresi ayrıca bende nefret edioum o tiplerden pis poser lar!! sadece hızlı kayıp iyi kayıolarmış gibi gösteriolar ama bişi yapamıolar...gıcık olurum onlara ben....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bence annenle konuş ve bunu yaparak yaşamaktan zevk alıyorum falan de. onca işin gücün arasında kendime vakit ayırmam suçmu falan de duygu sömürüsü yap dayanamaz anneler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 anlar anneler duygu sömürüsü yaptığını ben yapmadım ama ablamlar yaparken annem hiç de kanmazdı o durumlarda[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ee önemli olan inandırıcı olmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya aylarca yıllarca duygu sömürüsyle kaydım..artık işe yaramıor çaktı yan..ama yinede naparsan yap dedi ya.. ohhhhhh[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 izin verdimi yani? eyer öleyse çok iyi olmuş. tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben niye izin vermediğini okumadım pek galiba . Saçma sonuçta bir spor bir hobi o da . Annene teessüflerimi ilet lütfen Burası istanbul/zekeriyaköy , ben Xaenin , esenlikle kalın .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kay kay nereye kadar bre[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar