Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ouff yaaa!! :(

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

kafganın sonu zaferle bitti..

SKATE İS EVERYTHİNG! yine yendim.. maçkaya gidicem kaymak için..artık bişi diemio demekten usandı naparsan yap dio :D[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

o sinirli bi anına gelmiştir annenin ondan ysakalmıştır.bak gördünmü terkrar izin vermiş.
hem anneye 'dalacaktım kadına'falan denirmi hiç:yapma:[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Sosyal ağlarda paylaş

ne...bana aylardır yasakken kayıoum sinirli anı falan deildi...

bunun için beni engelleyenm herkese karşıyımdır gerekirse dalarım... ya kavgaya kafama salata tabaa fırlatarak başlamasaydı bende o kadar sinirlenmezdim dalıcak kadar...yani aylardır izinsiz kayıoum... ama sonu zafer işte oh oh oh...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat..

skate board is not a crime...siteye bekleriz..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bizim burda kaykaycıları sevmiyorum pek . Hepsi bi hava peşinde böyle kızlara hava atma amacında . Bi tanesini geçen gün korkuttum uzakta kayıyorlar artık . Gelme bu tarafa sen spor amaçlı kay .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...