Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ouff yaaa!! :(

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

ya bütün günüm çok kötüydü ...skate yaparım ben ...hiç iyi kayamadım moralim bozuldu..akşam eve biraz geç geldim die annemle kavga ettim baya.. artık kaymamı istemediğini söledi bende kaymadan yaşayamam ne de olsa "skate or die" lafını boşuna sölememiş allan amerikalıları...:( ya nerdeyse dalıcaktım kadına demin ..üzüldüm bende ya...... hem kayamıyorum die çok üzülüyorum ..iyi kaymak istiyorum..hemde kaymamı istemiyorlar..ama kaymadan yaşayamıyorum..:(
Sosyal ağlarda paylaş

okuyorum çalışıoum hepsini yapıyorum ama vaktim bol..okulda çok başarılıyım yıllardır..işimdede öyle..üstelik çokta vaktim var... ve kaymadan duramıyorum işte rüyama bile girior kaymak...düzgün kayamazsam moralim bozuk oluor kabus görüyorum geceleri.. herşeim buna bağlı annemde kayma dior..
:([signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

ben yapmıyorum ahfatalrdır zaten aksini yapıodum...ama sonunda street fight olucaktı az daha annemle aramızda..dalıcaktım kadına sinirden.... yani her dediğini yapmıyorum zaten ama sonuçta böyle oluyor... :(:(:(üzülüyorum sonra kadına kızınca...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

huzursuzluk ne kelime kaymanı istemiyorum dediği anda tabaımı alıp fırlattım..o denli sinirlendim birden...zaten günüm kötü geçmişti... iyice damarıma bastı...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 28 Ağustos 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
keşke annem burda olsaydı da bende kavga edebilseydim:(

dimi ya[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki:
suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi...
Sosyal ağlarda paylaş

geceleri kayıom zaten ... ama lay o deil...benim hadi ben kaymaya çıkıom diyip evden çıkabilmem...ben böle olsun istiodum...ama ben hiç bişi yapmadım neden öle yasakladı ya.....[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

yaşın küçük sanırım, yada takıntıların var...
her iki durumda da ailen sana kayma demekle kendilerince haklı olabilirler.
Zamana bırak ve ailen ile düzgün konuş ki, bişeyleri hak edebil.
"Anneme dalıyordum nerdeyse" demişsin, çok ayıp etmişsin....
Efendi efendi açıkla kaymayı ne kadar sevdiğini.

[spo1=bu espriyide yapmadan duramıcam]sana balla kaymak lazım[/spo][signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...