_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya bütün günüm çok kötüydü ...skate yaparım ben ...hiç iyi kayamadım moralim bozuldu..akşam eve biraz geç geldim die annemle kavga ettim baya.. artık kaymamı istemediğini söledi bende kaymadan yaşayamam ne de olsa "skate or die" lafını boşuna sölememiş allan amerikalıları...:( ya nerdeyse dalıcaktım kadına demin ..üzüldüm bende ya...... hem kayamıyorum die çok üzülüyorum ..iyi kaymak istiyorum..hemde kaymamı istemiyorlar..ama kaymadan yaşayamıyorum..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kayışlara gelmişsin abi :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kay abi :) Okuyomusun? Çalışıyomusun? Eminim annenin kaymanı istememesinin mantıklı bir sebebi vardır?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 annen kötü yapmış gençlik döneminde salıverceksin çocuklarını ki bi uğraş sahibi olsunlar ha müzik olur ha seninki gibi kaymak olur yada spor olur herhangi biri...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 okuyorum çalışıoum hepsini yapıyorum ama vaktim bol..okulda çok başarılıyım yıllardır..işimdede öyle..üstelik çokta vaktim var... ve kaymadan duramıyorum işte rüyama bile girior kaymak...düzgün kayamazsam moralim bozuk oluor kabus görüyorum geceleri.. herşeim buna bağlı annemde kayma dior.. :([signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Senin tek ilacın kaymak gibi kaymak.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ebeveynlerin her dediği yapılmaz bu kadar basit[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben yapmıyorum ahfatalrdır zaten aksini yapıodum...ama sonunda street fight olucaktı az daha annemle aramızda..dalıcaktım kadına sinirden.... yani her dediğini yapmıyorum zaten ama sonuçta böyle oluyor... :(:(:(üzülüyorum sonra kadına kızınca...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ah, kesin başka bir konuya siniri bozuk hırsını senden alıyor =) huzursuzluk yaratmamaya çalış ama dediklerini de fazla önemseme, bu kadar önemliyse senin için devam et kaymaya[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 huzursuzluk ne kelime kaymanı istemiyorum dediği anda tabaımı alıp fırlattım..o denli sinirlendim birden...zaten günüm kötü geçmişti... iyice damarıma bastı...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 evet ama biri diğerinin siniri geçene kadar kendini kontrol etmeli ki olaylar büyümesin düzelir aranız yakında[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 keşke annem burda olsaydı da bende kavga edebilseydim:([signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 gizli gizli kay,geceleri çık çaktırmadan.şahsen ben ole yapıyorum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: ivy, 28 Ağustos 2005 22:08 tarihinde demiş ki: keşke annem burda olsaydı da bende kavga edebilseydim:( dimi ya[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 geceleri kayıom zaten ... ama lay o deil...benim hadi ben kaymaya çıkıom diyip evden çıkabilmem...ben böle olsun istiodum...ama ben hiç bişi yapmadım neden öle yasakladı ya.....[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dooleys Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bence keşke dememek için aklındakini yap yoksa pişman olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 "nerdeyse dalıcaktım kadına " = "sokakta kayamadım anneme kayayım bari"[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 [Bu mesaj Othranx tarafından 29 Ağustos 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 mix ..... dicek bişi bulamıoum..[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abi aLtı üstü skate neden bu kadar bağımLıLık yaptı ki ? :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 board da öyle bir ortam.[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Harbi çok enteresan, anLayamıorm :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yaşın küçük sanırım, yada takıntıların var... her iki durumda da ailen sana kayma demekle kendilerince haklı olabilirler. Zamana bırak ve ailen ile düzgün konuş ki, bişeyleri hak edebil. "Anneme dalıyordum nerdeyse" demişsin, çok ayıp etmişsin.... Efendi efendi açıkla kaymayı ne kadar sevdiğini. [spo1=bu espriyide yapmadan duramıcam]sana balla kaymak lazım[/spo][signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 gece kayıyosun ondan. gündüz kay bişiycik olmaz.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 benim annemde diyo Kıracam o board u nah kırarısın ehueh.. aldırma boşver annelerin laflarına pek takılma.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar