DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ahanda gayet gereksiz bir addon. Örnek: http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1986[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Gereksiz olduğunu düşünmüyorum. Belki olmazsa olmaz değil ama. Sadece şekil olsun diye eğlence için yapılmış. WoW'da eğlence için. WoW gereksiz mi şimdi. Git ders çalış / iş yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bence güzel[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Gereksiz addon böyle olur. [spo1=Üşenenler için özet] Description : AutoDing - automatically ding on levelup. Tired of typing those extra 6 or 7 characters EVERY single time you levelup, fear no more... AutoDing is here for you :). Slash Commands: /ad or /autoding will show how to use/setup the mod. /ad config for the options screen Default dings to guild channel, but can also setup party, raid, say or yell for the output. Ad.[/spo][signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya sonuncuda tam anlamadım 6-7 karakter yazmaya üşenenler için dediği partide biri lvl atladımı gratz diyoruz ya onumu otomatik yapıyo? edit: şimdi düzgün okudumda kendimiz lvl atladıkmı 6-7karakterlik ne yazarız ben bilmiorum sanırım. [Bu mesaj Larva tarafından 29 Ağustos 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bencede lazım değil düşük lvlde gratz kullanılmıyo yüksek lvlde gz diyip geçiyon :D[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn veya Disorder Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1250 valla işlevine bakmadım isminden anlaşılıo oyundaki en önemli addon olduğu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Larva, 29 Ağustos 2005 00:33 tarihinde demiş ki: ya sonuncuda tam anlamadım 6-7 karakter yazmaya üşenenler için dediği partide biri lvl atladımı gratz diyoruz ya onumu otomatik yapıyo? edit: şimdi düzgün okudumda kendimiz lvl atladıkmı 6-7karakterlik ne yazarız ben bilmiorum sanırım. [Bu mesaj Larva tarafından 29 Ağustos 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] hayır ya, level atladığın zaman partiye otomatik olarak "ding" yazıyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi diger elemanlar gz yazsa ne olur yazmasa. benim en kil oldugum laftir o ya. gz nedir :D gz dediler mi benim guard zone aklima geliyor. ben kasip congratulations yaziyorum mesela. enayi oluyorum ama olsun. buda guzel[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 macro var zaten /congratulate (böylemi yazılıodu) direk ona basıorum.bir kutu harcıyo işte nolcak[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Swg dede skin add onları vardı, jedi olmaya kasamayanlar için hiç olmazsa jedi görüntüsü veriyordu. Hevesini alan birçok insanda tanıyorum =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 oda guzel :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Dogbert, 29 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki: macro var zaten /congratulate (böylemi yazılıodu) direk ona basıorum.bir kutu harcıyo işte nolcak /cg ^^[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya ben windfury bitince windfury yazan bi add on istiyorum paso unutoyurm ya[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 onun bir addon u vardı bone. lightnin sheild ve bir wep buff ı sürekli bittikçe ileri tutşuna bastığında yapıyordu[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hade ya ad,i ne bi bulun abi tukendim ya 10 dakka wf proc bekliyorum ala ala diyorum sona bakıyorum ki yok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1400 Bone dediğim bu değildi ama bu da aynı işi yapıyormuş veher class için işlevi var.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 en gereksiz add-on >> partydeki bir kisi LEEEE...Eroy veya benzeri birsey dedigi anda LEEEROOY BEGINNNS bagrisi geliyor.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar