sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Benim helikopteri vereyim sana =) 970k€ cd çalar, dvd, 5cd changer, lcd ekran, digiturk, herşey var..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 http://www.europages.com/tu/cat/rubr20510C.html buradan kıralanabılıyor ama turkıye ıcın heryer gecerlımı bılmıyorum bır arastır[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yok abi siz kafayı bozmuşsunuz, ben kokoreç yemeye gidiyorum[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Emre ben de 1% ini falan vericem ama ayda 1 ben iniş yapicam dormdaki havuzun ortasina, ok? Arabaya veren kizlarimiz helikoptere napar acaba aahah[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hadi araba bi yere kadar ama sanmıyorum helikoptere verebilsin. geniş insan olmak lazım *ıyyyk*[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ilke simdi gorgusuzluge gerek yok. cok istiyosan git bi araba kirala.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ilke aklın fikrin seks.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ahaha[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Köyden Indim Şehire ; Bir Izmirlinin Hikayesi (Evet sen ilke)[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ahahah lafı kötü oturtmuş..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ehehe :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 [spo1=türkiyede helikopter kiralama...]03122123499[/spo][signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Değişik olur tabi ehehae düşündükce gülüom -Gizem seni evine bırakayım mı -Peki Helekopterle yola çıkıolar[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bari bi jet felan al, bi de paraşüt. hem daha eglenceli olur, sabah sporu da yapmıs olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende uzay mekigi alacagim,fiyatlari vs nedir bilen var mi?hergun ay a gidip gelmek zor oluyor.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Saçmala Leath, şurda adam gibi bişey konuşuyoruz. Cıvıklığa gerek yok (Sabah mahmurluğu? :D)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Ryan, 17 Ağustos 2005 04:14 tarihinde demiş ki: yok abi siz kafayı bozmuşsunuz, ben kokoreç yemeye gidiyorum Kokoreç... Hmmm Helikopterle gidelim diyicem de Şampiyon ayağımın dibi sayılır...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 isin guzel yani, helikopter kiralayip gidip gelmek yurt ucretinden daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Öncelikle helikopter brövesi alman lazımki yaklaşık 5-8bin dolar olması lazım. Pilotluğunki o kadar. Daha sonra ufak tek kişilik mini sinek helikopterler falan çok pahalı olmamsı lazım yani çok pahalı değildir derken herhalde 150-200bin dolara falan en basitini bulabilirsin. Ama onu TRye getirip, izin alman vs vs vs bayaa kasar bence. O kadar para harcayacağına al bir tane xxx lüks araç trafikte DvD izlersin veya öyle bir araçta DvDden daha keyifli vakit geçirtecek arkadaşlarda olabilir yanında :) [Bu mesaj Absolut tarafından 17 Ağustos 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi ona harcıyacagın paraya yazık yaa Okadar AÇ fakir insan varken siz zevkinizden neleri düşünüyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Of yaa salak yorum diye buna derim adamın parası varsa ne yapıcak mezara mı götürücek? Harcıcak keyfi için tabi ki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bence hiçte salakça yapmadım insanın parası var diye de bu kadar olmamalı bence sırf gösteriş[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 [spo1=Ufak Bir Ayrıntı !!!]Yanlız her önüne gelene kullandırmazlar helikopteri....[/spo][signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 . [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 17 Ağustos 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arkadaşımın keyfi, o sürerken benim yaşayacağım keyif o insanlardan önde gelmektedir.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar