Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helikopter piyasasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok abi siz kafayı bozmuşsunuz, ben kokoreç yemeye gidiyorum[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Emre ben de 1% ini falan vericem ama ayda 1 ben iniş yapicam dormdaki havuzun ortasina, ok? Arabaya veren kizlarimiz helikoptere napar acaba aahah[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
Değişik olur tabi ehehae düşündükce gülüom

-Gizem seni evine bırakayım mı
-Peki

Helekopterle yola çıkıolar[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
bende uzay mekigi alacagim,fiyatlari vs nedir bilen var mi?hergun ay a gidip gelmek zor oluyor.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
Saçmala Leath, şurda adam gibi bişey konuşuyoruz. Cıvıklığa gerek yok (Sabah mahmurluğu? :D)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
said:
Ryan, 17 Ağustos 2005 04:14 tarihinde demiş ki:
yok abi siz kafayı bozmuşsunuz, ben kokoreç yemeye gidiyorum

Kokoreç... Hmmm Helikopterle gidelim diyicem de Şampiyon ayağımın dibi sayılır...[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Öncelikle helikopter brövesi alman lazımki yaklaşık 5-8bin dolar olması lazım. Pilotluğunki o kadar.
Daha sonra ufak tek kişilik mini sinek helikopterler falan çok pahalı olmamsı lazım yani çok pahalı değildir derken herhalde 150-200bin dolara falan en basitini bulabilirsin. Ama onu TRye getirip, izin alman vs vs vs bayaa kasar bence.
O kadar para harcayacağına al bir tane xxx lüks araç trafikte DvD izlersin veya öyle bir araçta DvDden daha keyifli vakit geçirtecek arkadaşlarda olabilir yanında :)

[Bu mesaj Absolut tarafından 17 Ağustos 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence hiçte salakça yapmadım insanın parası var diye de bu kadar olmamalı bence sırf gösteriş[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
[spo1=Ufak Bir Ayrıntı !!!]Yanlız her önüne gelene kullandırmazlar helikopteri....[/spo][signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:

_NoelBaba_ at the back ..
  • Yeni Oluştur...