Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 su iki gundur paranoyak olduk harbi =) ne kadar fake varsa pati calısmasıyla alt ediyoruz daha demin oldugu gibi acaba bizede title verseler mi diyorum :p söle Paticik Anti Fake Dedektiflik Timi diye P.A.D.T. S.T.A.R.S. gibi oldu ama olsun[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hehe olabilir valla sana versinler hakettin sen:) az önceki plan da güzeldi:)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hehe bitiyorum şu fake'lere Ben olayı anlamadım ya İvy söyledi winsight senin kardeşinmi diye? Ne alaka dedim Konu dışına bak dedi. Anaaa :) Baktım adam uçurmuş ortalığı yok abim giriyodu fln diye. Heh. Zaten beni tanıyanlar inanmamış ama inanan ve ilginç yakıştırmalar yapan tiplerde olmuş. Demek çok canlar yakıyorum. @Mandoo esprik güzelmiş bea :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Evt ip avı yapalım. Feykleri evinde basıp balon salalım üstüne!(kan kan!)
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 title sizi bozar gizli ajancilik oynayin bence dikkat cekmez...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Dövelim bence.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hiahahaharggg! Balonla kafalarına vuralım aşınana kadar hihaharg!
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :P[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance...
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :D bende varım balonlar benden Aklıma sey geldi hani bir TÜRK arkının makattan hava vermiş ya o_O[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Olsun ya benim ögrenmem gereken şeyler var :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :) valla iyi olur neden olmasın ki Kabulüm :P[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Gereksiz gereksiz konuları yalnış yerde konuşuyorsunuz.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Öne çıkan mesajlar