Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hala oynayan var mı bu oyunu? geçen sene gaza gelip account açtırmıştım bir yerde. geçen gün tekrar başlıyım dedim. client kaç saat patch işlemiyle uğraştı sonra girdim. serverın tekinde lvl 4 karakter varmış. işte onla oynayım dedim. bir kalenin içindeyim. dört bir yanı yaratık kaynıyor. her taraftaki yaratıklar zor, iskelet, lich felan var bir vuruşta öldürüyorlar beni. bir tek güneydeki yaratıklar benim dişime uygun, ejderha örümcek felan var.. gidip onları öldürdüm. çok yavaş xp geliyor. lvl 5 oldum. peki başka nereye gidebilirim ki? yollar felan var ama lvl 15 olmak lazımmış sanırım oraya girmek için. e ben lvl 15 olana kadar örümcekleri öldürüp durcak mıyım? bu lichlerin levelını bilmiyorum ki, hangi levelda lichlere iskeletlere dalmam gerekiyor? yani kısacası şaşkın ördek gibi ortada dolanıyorum öyle. biri el atsa da "şöyle şöyle yapçaksın şu şekilde gidiceksin" felan dese çok sevincem.. wow'dan sonra çok karışık geldi bana bu oyun :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bir ara hastasıydım 4 rest yaptım . Servera rest geldi bende bi daa ynamadım :D[signature][hline]SoLiD_SnAkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bone lvl 10 olana kadar onları kes alt kapıdan biraz ilerle ilerde minatour köyü gibi bir yer var ama güsüz olanlar onları kesmeye çalış onlardan iyi xp alırsın lichler baya güçlü lvl 20 idi sanırım unuttum işte :P sen ejderha örümcek kas minatour a git orda ii gelir bir süre sonra setini filan alınca güçlendiğini anlarsın zati :D lichler büyücü zaten yıldırım atıyorlardıv eya alev topu unttum baya güçlüler lvl 20 olmadan gitme :d[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lvl 10 olana kadar bana azcık xp veren yaratıkları kesicem yani? ehe bu da iyiymiş. gittikçe azalır bi de o xp'ler, böyle 1-2 xp ala ala lvl atlamaya çalışırız :-P[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yok minatorlar iyi xp veriyor ilerde ya :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla bak lvl 7 ye kadar kesebilirsin örümcek ile minik ejderi soora git minik minatour lara lvl 10 ol soora bak şehirde 4 kapı var bi üst bi aşağı sağ ile sol bak ilk gittiğin yeri örümcek olan yere gidilen köprüyü sağ olarak kabul et anlarsın yukarısı lich yeri sol taraf büyük minatour ile hound yeri lvl 10 da 11 de hound minatour yerine gidicen lvl 15 olcan 15 olana kadar para biriktirmiş olman lazım ondan sonra bronze set al ama potion la kesersin anca lich ile iskeletleri sonra millet söylüyo ortada zaten boole leather armorun +2 +3 leri var onlardan soruştur al ne olursa olsun daha cok armor veriyo bende eldiven bide altlık vardı cok rahat kesiyodum lich ile iskeletleri onları kesmeye başlıyıcan sonra ben valla lvl 18 olmuştum son gına geldi iskelet ile lich kesmekten ama 20 ye kadar devam et dungeon da kascan sülükler falan var onları kescen sonra ghost ları kescen ilerde cyclops kescen sonrada lvl 50 olursun oralarda zaten sonrada teleport la devias ta kascan işte boleeeeee ben boole yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hmm kalenin kapılarını kuzey güney doğu batı diye söylersek çok daha iyi olur bence :) benim bahsettiğim örümcekler ve ejderha güney kapıdan çıkınca vardı. iskeletler ise sanırım doğuda oluyor. minotaurlar batıdaydı sanırım. bi de kuzey var ama tam hatırlamıyorum, orda da elite minotaurlar vardı sanırım. belli bir doğrultu var mı level kasmak için? mesela güney, batı, kuzey, doğu gibi. bi de zindan dediğin tam olarak ne tarafta?[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 var tabiki Güney,Batı,Kuzey,Doğu bide zindan doğuda lvl 20 de girilebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 O oyun çok komplex kasarken dungeona atiosun sag mouse tusuna kagıt sıkıstırıosun. adam keserkende mouseun sag tusuna basiosun.İşte bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İki yıla yakın oynamıştım, boşa geçen iki yıl oldu, hadi öylesine bir MMO yapalım diye yapılmış bir oyun gibi, RP yok, PvP kısır, içerik zayıf.... Ama oynadık işte.[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Arkadaşlar o orjinal server cok zor.Ama private serverlar cok kolay.Turk serveri var www.muanadolu.com.Sonra benim oynadıgım var http://mucitofast.no-ip.org.Kolay serverlara gir .Orjinalde fazla zevki yok :)[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BUst Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çok saçma v iğrenç bir oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar