Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankaradan olanlar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
M.E.T.U

(Memleketin en t.şaklı üniversitesi) :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...

[Bu mesaj cuytherock tarafından 21 Ağustos 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben de geliyorum ankaraya bilkenti kazandım zaten ankarayı istanbuldan daha çok seviyorum. ama eğer geçen kış gibi ankaraya kar yağmaz, yolları kapamazsa lanet okuycam talihime zira sürekli yağışlı ve yolları kar kaplı şehirleri çok severim.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Mesaj tarihi:
said:
_Atreides_, 22 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
Bende ODTÜ'ye geliom bu sene tey tey tey... :-)

hangi bölüme geliyosun onu da deseydin bari :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
bilkent uni. turkıyenın en iyi unıversıtesı oldugumuzu ıddıa edıorm.(bakınız tassaklı dıyıl en ıyı egıtım weren unıversıtedır,zaten yazılısı gosterır)
:D ama metu nün kaliteside tabiki yadsınamaz
Mesaj tarihi:
Bu lısedekı kurallara gıcıgım ya bı yukseltme sınavına gırıcez serbest kıyafet almadılar yalvardık bı daha yapmayız dıye gene almadılar..BUnun tek sorumlusu kızlar ya gıymısler askılı tabı almazlar..Ulan şansa bak bea..Pff kacırdık bı sınavı kaldı 2 sınav[signature][hline]
Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
  • Yeni Oluştur...