Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

düşük bel pantolon, etek vs.

trikeratops

Öne çıkan mesajlar

bende düşük bel giysemde giymesemde her kalktıgımda çekıyorum t-shirt ümü, kızlarda erkeklerde yapmalı. hatta erkekler 2-3 kere yapmalı.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Göstermekle alakası yok bence.Düşük belin düşmeyen ve göstermeyenleride var :)
Şahsen ben de göbeğime kdr pantolon çekince rahatsız olduum için düşük beli tercih ederim.Kıyafetler fln daha güzel duruyor hem...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

@Voys:
niye? dötü mü görünüyor erkeklerin?? :D
erkekler şu açıdan yapmalı
oturduktan sonra kalkınca t-shirt ün arkası pantolunun kemer yerine takılıyor ve hoş bi görüntü olmuyor :) bu yüzden düzeltmek gerekiyor :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...

[Bu mesaj cuytherock tarafından 28 Ağustos 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben ortaokuldan beri düşük bel ve bol pantolon giyerim , nedeni ise rahatlığı severim. Ayrıca normal bi kot pantolon giyemem çunku kendimi kundaktaki cocuk gibi hissetmeme yol açıyo. Bazen tvde goruyorum bazıları (özellikle kaykaycılar) oyle düşük bel gıyıyolarki hani boyle hafif asılsan aşşada pantolon :) teşhircilik için giyende vardır , özellikle kızlarda , onlarada diyecek bişeyim yok. Ha erkeksin , göstermek mi istiyosun? E o zaman aç goster arkadaşım , yiğidin malı meydandadır.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

benim istesem de istemesem de düşük bel zaten
kemer olunca pantolonun düşme olasılığı sıfırlanıyor :) kemer takıyorum o yüzden.
zayıfım nabayım:/[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]

[Bu mesaj Heffer tarafından 28 Ağustos 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 28 Ağustos 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
düşük bel iyidir iyidir...
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca 80-90'ların filmlerinde yüksek bel pantalon giymiş hatunlara hastayım. Yakışana düşük bel de yakışıyor, yüksek bel de, normal de.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

düşük belin ne kadar düşük,
göbeği açık yada dekolte giysinin ne kadar açık olduğuna bağlı bence herşey...

bisey yuh dedirtiyorsa dalga da geçerim,gözümü dikip izlerim de![signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

haha alın işte cevap.

aşırı düşük bel bencede iyi degil. (bkz: rapper)
ancak düşük belde kötü degildir aşırı olmadığı sürece.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 28 Ağustos 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
düşük bel oldukça rahat

ayrıca dikkat ettiğin sürece problem yok

Şimdi ilk cümle oldukça rahat diyo ama ikinci cümlede "Dikkat ettiğin sürece" diye bir ibare yer almış ki, bu sürekli bir kontrol etme gerekliliği bir nevi rahatsızlık değil midir a patilerim benim? Buyrun burdan yakın...

@helena ; Kişisel değil, sadece meraktan... Sürekli dikkat edeceksen ne diye giyersin ki? (Bu da kişisel değildi :) )[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trikeratops, 28 Ağustos 2005 14:16 tarihinde demiş ki:
kızlara yakışıyor tmm
peki neden oturuyorken, otururken, kalkarken, yolda yürürken t-shirtlerini aşağıya doğru çekiyorlar.
madem öyle giyiniyorsun nie zırt pırt aşağıya doğru çekiyorsun?

arti 1 bencede madem cekiceksin niye giyiyorsun...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 28 Ağustos 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
said:
helena, 28 Ağustos 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
düşük bel oldukça rahat

ayrıca dikkat ettiğin sürece problem yok

Şimdi ilk cümle oldukça rahat diyo ama ikinci cümlede "Dikkat ettiğin sürece" diye bir ibare yer almış ki, bu sürekli bir kontrol etme gerekliliği bir nevi rahatsızlık değil midir a patilerim benim? Buyrun burdan yakın...

@helena ; Kişisel değil, sadece meraktan... Sürekli dikkat edeceksen ne diye giyersin ki? (Bu da kişisel değildi :) )

oradaki dikkat devamlı el belde gezmek değil ki

ama eğer düşük bel giydiğinizde belinizin açılmasından rahatsız oluyorsanız üzerinize giydiğiniz gömleğin/kazağın/vs. çok kısa olmamasına dikkat edersiniz

böylece ne teşhirci ne de düşük belin rahatlığından mahrum olursunuz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 28 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
bence karnı dümdüz hatta kaslı kızlarda hoş duruyor erkekler kıllı tüylü varlıklar hiç giymesinler pls

benim giymem yasaaahhhk ;p

ne alaka ya.böle saçma bi dusunce ilk senden duydum.erkekler beli açıkmı giyio.dusuk bel giyen adamım sen kılın ıtüyünü gobegini nerden görüosun ki[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben kadınları anlamam düşük bel giyiyon bide tişört beli açılıo aşşa çekiştirio?

1 . Madem çekiştircen niye düşük bel giyiyosun?
2 . Tişört bi boy büyüğünü al
3 . bu bi çelişkimidir?

bu üçünü istiyorum.

bende düşük bel giyerim hatta baya bi düşüktür çoğu arkadaşım rahatsız olur.Benim için sorun olmaz hiçte düştümü aşşa yukarı çekmeye kasmam.Terleyince Sadece yakıyo ozaman çekerim yukarı rahatlasın diye :-)

bütün pantolon vs vs düşük beldir.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen düşük beli bana yakıştığına inandığım için giyerim. yüksek belli bi pantolonu çok kıro bulurum. ayrıca üstümdeki t-shirt üde bazen çekiştiririm çünkü normal boyda bi t-shirt giymişimdir ama hareket etmemden dolayı yukarıya çıkmıştır ondan çeker normal boyutuna getiririm. olay ne teşhir ne ilgi çekmek. modayı falanda takip etmem. neyi yakıştırıyosam kendime onu giyerim. asla bi erkek için veya kendimi beyendirmek için diil kendim için yaparım bunu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...