Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere Server Sürümleri [Karşılaştırma Soruları]

Ractamainus

Öne çıkan mesajlar

- en stabil, fonksiyonel ve verimli sphere server hangi sürümdür? (lütfen bu soruyu sebeplerini sunarak cevaplayınız)
- resmi sphere sürümleri hala geliştirilmekte iken revision serilerinin gelişimi durduruldu mu? (revision ile ilgili siteler kaldırılmış sanırım?)
- dili açısından hangi sürümler diğerine üstünlük sağlar? resmi sphere sürümleri mi yoksa revision serisi mi? (temelde aynılar ama syntax her sürümde gelişiyor sanırım, bu mantıkla sordum)
- sphere 56 sürümü ne kadar başarılı? diğerlerinden ne yönde sıyrılıyor?
- revision üzerine dökümanlar nereden bulunabilir?
- revision serileri arasında en iyi sürüm en son olan mıdır? yoksa?
- revision sürümleri nereden download edilebilir?

şu zamana kadar genel olarak takip etmediğim ve çok kısıtlı bilgimin olduğu sphere konusunda sorularım bunlar. zaman geçirmek adına sphere ile ilgilenmek istiyorum. öncelikle hangi sürümü tercih etmem gerek, buna karar vermeye çalışıyorum.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

1. En stabil, fonksiyonel sürüm 55R4.0.2 sürümüdür. Sistem kaynağı kullanması açısından ve sürekliliğe bakmak için test ettim ve en iyisi.
2. Revizyon serilerinin çıkması, sphere devlerinin menasoft' dan ayrılmasından dolayı ilegal olarak ellerindeki kodları yayınlamasıyla oldu. Artık iki grup tekrar birleştiği için revizyon adı altında başka sürüm çıkmayacaktır. Son sürüm 55R4.0.3 dür.
3. Code açısından en gelişmiş yelpazeye sahip olan 56a' dır.
4. Dediğim gibi geniş bir yelpazeye sahip olduğu için müdahele edilebilinirlik en yüksek 56a sahiptir. Lakin çok fazla memory ve cpu kullanıyor(exp ayarları kapalı olsa dahi), clientle bağlanırken bazen kabul ediyor bazen kabul etmiyor kullanıcıyı ve stabil değil..
5. http://sphere.emuresource.com/
6. 55R4.0.2 dir. 55R4.0.3 ü kullanırsan göreceksin ki, 1 kişi oynasa dahi "güm"..
7. http://www.download.ultimaonline-freeshard.com/sphere/

Umarım yardımı olmuştur..
Sosyal ağlarda paylaş

bu bilgiler ışığında, netlik oluşturmak açısından soruyum;

şu aralar sıklıkla freeshard'ların tercih ettiği, profesyonel açıdan bakıldığında tercih edilmesi gerekilen, geleceği olan, teknik destek alarak gelişecek (sphere takımının üzerinde çalıştığı...) sürüm hangisidir?
Sosyal ağlarda paylaş

56a bence biraz aceleye geldi takımda bunun farkında 56b de sorunsuz cillop şekilde gelecek.betasinda da farkedilecegi gibi 56a daki tum hatalar giderilmis.Bu aralar acikcasi 1.0 ilgimi cekiyor harcoded bir suru yeni ozellik kazandirilmis.Suan 1.0 ozelliklerinden faydalanan 402 kullanabilirsiniz.(bkz: WildGenie)[signature][hline]ivy, 20 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
baya bı sap yuttum ondan korkuyorum ıste..
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç $üphesiz 55r402 derim çünkü gerçekten tam anlamıyla mukemmel bir emulator.55i neden iyi derseniz 55i de bug bitmiyor ben ugrastım 1 haftamı verdim ama olmadı.Hem 55r402 de Vendor Yazıları Vs Renkli Ama Bunu 55i de yapman mümkün fakat bi sürü program gerektiriyor.O acıdan bu verdıgım sadece bir ornek 55r402 ile hiçbişey karşılaştırılmaz.Bence!Eger 55i de bug lari bitiren arkada$lar varsa benımle p.m den irtibata geçsinler (:[signature][hline]Séhr Arbéitén Gibt Das Géld Wéitér
$una Bak..
-Counselor Rhein-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rhein, 28 Ağustos 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
ben ugrastım 1 haftamı verdim ama olmadı.

baya bi vermişsin yani ahaha[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki:
suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rhein, 28 Ağustos 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Hiç $üphesiz 55r402 derim çünkü gerçekten tam anlamıyla mukemmel bir emulator.55i neden iyi derseniz 55i de bug bitmiyor ben ugrastım 1 haftamı verdim ama olmadı.Hem 55r402 de Vendor Yazıları Vs Renkli Ama Bunu 55i de yapman mümkün fakat bi sürü program gerektiriyor.O acıdan bu verdıgım sadece bir ornek 55r402 ile hiçbişey karşılaştırılmaz.Bence!Eger 55i de bug lari bitiren arkada$lar varsa benımle p.m den irtibata geçsinler (:
Revision çıktıktan sonra 55i yi kullanmanın amacı ne olabilirki ?[signature][hline]By Neron
then cry
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...