ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 DUMAN'IN BEKLENEN ALBÜMÜ "SENİ KENDİME SAKLADIM" 4 TEMMUZ'DA PİYASAYA ÇIKIYOR ! Yayınladığı birbirinden başarılı albümlerle müzik dünyasına alternatif müziği sevdiren NR1 Müzik, Duman'ın uzun süredir merakla beklenen yeni albümünü Temmuz ayının başında çıkartıyor. Vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar ve geri vokalde Batuhan Mutlugil, bas gitar ve geri vokalde ise Ari Barokas'dan oluşan Duman, yeni albümü "Seni Kendime Sakladım" ile 4 Temmuz 2005'te geri dönüyor. Uzun süredir yeni albüm çalışmalarını sürdüren Duman, hayranlarının merakına son veriyor. Kendilerine özgü soundu, muhteşem sahne performansları ve alışılmışın dışındaki şarkı ve şarkı sözleri ile Türkiye'nin en sevilen rock grubu olan Duman'ın yeni albümünde; Özgürlüğün Ülkesi, Melek, Seni Kendime Sakladım, En Güzel Günüm Gecem ve Sayın Bayan'ın da aralarında olduğu birbirinden güzel yepyeni 12 şarkı yer alıyor: 1. Özgürlüğün Ülkesi 2. Sayın Bayan (*) 3. Yanıbaşımdan 4. Seni Kendime Sakladım 5. Sen Ben 6. Melek 7. En Güzel Günüm Gecem 8. Yürekten 9. Aman Aman (*) 10.Sadece Koklayacaktım 11.Rüyanda Görsen İnanma 12.Geçmiş Olsun Tüm Şarkılar Söz Müzik : Kaan Tangöze (*) Söz-Müzik: Ari Barokas Davul: Cengiz Baysal[signature][hline]www.olcayozkan.com [Bu mesaj ol_bonkers tarafından 03 Temmuz 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Alen'e nolmuş ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 tamam da başlık neden büyük?[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 0le yazıvermişim. Ve editte ne yazıkki baslıgı kucultemiyoruz. Denemedim deil yinede.[signature][hline]www.olcayozkan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: HymnOfSnuk, 03 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Alen'e nolmuş ? Gercekten bilmiyorum.[signature][hline]www.olcayozkan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bugün d&r da dinledim 2-3 parçasını. (bana göre) tahammül edilemez vokalin haricinde, gayet güzel bir çalışma. tamamını merak etmekteyim...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dumanın web sitesini bilen varmı ? google da fln arattım alakasız şeler çıkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kayıtlarda detone mi gene bu saklaban? onu merak ediyorum ben... cidden dinlerken beni cok rahatsız ediyor cayır cayır detone bir vokal. hayır bagirmayi sarki soylemek zannediyor onu gectim de bu adami hic mi uyaran yok? yok mu "kardesim neredeyse tam ses kaymıssın surda" diye?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Buradan seni kendime sakladım adlı şarkısının demosunu dinleyebilirsiniz...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Wendigo, 05 Temmuz 2005 10:38 tarihinde demiş ki: kayıtlarda detone mi gene bu saklaban? onu merak ediyorum ben... cidden dinlerken beni cok rahatsız ediyor cayır cayır detone bir vokal. hayır bagirmayi sarki soylemek zannediyor onu gectim de bu adami hic mi uyaran yok? yok mu "kardesim neredeyse tam ses kaymıssın surda" diye? Brüst! Abi aynı şeyleri ben diyordum millete ya bu kadarmı olur :> Helal olsun can abi döktürmüşün :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: ol_bonkers, 03 Temmuz 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Tüm Şarkılar Söz Müzik : Kaan Tangöze (*) Söz-Müzik: Ari Barokas anlamadığım şey "genç kızların sevgilisi" batuhan, bu albüm yapılırken reinada kız peşinde mıymış? nie bu adamın bi tane bile bestesi yok?[signature][hline]Silent dance with death... [Bu mesaj Solonor tarafından 05 Temmuz 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kaan'ın sözleri revaçta özellikle :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 albüm piyasaya çıktımı biliyomusunuz?[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Konu: Duman'in beklenen albumu Hayda ben beklemiyorum nolacak? * self fıstık *[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hiç sevmiyorum su dumanı. Zaten solisti sesini nası yapcagını daha karar verememis. böğürüyor gibi. + detone[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bence album fena deil ama sorun suki beyenmesekte zaten beynimize işliyecekler tum sarkıları. En azından şimdiden beyenmiş gibi yapalım. :) Biraz tembellik soz konusu gibi albumde.[signature][hline]www.olcayozkan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Jandor, 05 Temmuz 2005 17:09 tarihinde demiş ki: çıktı dün Yürekten parçasını herkese tavsiye ederim bağımlısı oldum Bagımlısı olmadım ama guzel gercekten o şarkı[signature][hline]www.olcayozkan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 süper bugün alıyorum.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: HymnOfSnuk, 03 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Alen'e nolmuş ? alen benm arkasimdir ve dediine gore nil karaibrahimgil ile calistii ve konserlerinde ciktiini kaan batu fln bilmiolarmis orenince kavga konusu olmushlar albmde dislamislar aleni ama konserlerde cikacak sanirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ya ben şimdi bişey merak ediyorum ama bu böle uyuzluk olsun diye değil... Şimdi Dünyalarca ünlü abimiz Nick Cave de fazlaca detone olur.. ama herkes hastasıdır (bi fiil bende hastasıyım!) hatta kendide kabul eder.. Özellikle konserlerde fazlaca detone olurum der... Ama bence gelmiş geçmiş en iyi müzik adamlarından biridir... -- Şimdi nick cave ile o dumanın vokalini karşılaştırmıyorum asla çünkü sevmem ben dumanı bana göre bi grup değilde.. Detone oluyor diye kafadan silmekmi lazım?.. Yani kimilerine göre teknik açıdan (detone olması nota kaçırması enstrumanına hakim olmas vs..) iyi olmamaları onları asla ve asla kötü yapmaz.. örn : white stripes bu abi ve abla enstrümanlarını kullanmaktan hiç anlamayan şarkılarda sesleri cartlak curtlak çıkan (sizin tabirinizle detone) iki insandır... çoğu kimse bu yüzden sevmez onları ama daha çok bi kimselerde çok sever... çünkü sözleri vs. ile seviliyolar.. dumanda türkiyede böle bi konumdadır belki..[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 zaten dışlanmışta deiller sonucta detone olmasını inanın sadece muzikten anlıyan insanlar anlıyordur onun dışında Duman işi goturen bir grup. Teknik acıdan zayıflar ama o yanık tarzdaki agdalı vokaller turkiyenin sevdiği bi olay. şimdi ben cıkıp detone abi onlar dinlemeyin desem yoldan gecen birine derki, bence gayet iyiler der ve dinler. Somnucta biraz butun olarak bakmak lazm. tek tek incelemeye alırsak zaten Duman Duman olmazdı. ama adamlar butunde turk halkını yakalamayı basarıyor.[signature][hline]www.olcayozkan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Wendigo, 05 Temmuz 2005 10:38 tarihinde demiş ki: kayıtlarda detone mi gene bu saklaban? onu merak ediyorum ben... cidden dinlerken beni cok rahatsız ediyor cayır cayır detone bir vokal. hayır bagirmayi sarki soylemek zannediyor onu gectim de bu adami hic mi uyaran yok? yok mu "kardesim neredeyse tam ses kaymıssın surda" diye? ne yazık ki hala uçmuş kaymış bir şekilde söylemekte:) ve adamın "tarzı" bu olduğu için pek kaçışımız yok anlaşılan.. ama kızlar seviyor;)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aaa dıres.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Dresquin, 06 Temmuz 2005 23:02 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 05 Temmuz 2005 10:38 tarihinde demiş ki: kayıtlarda detone mi gene bu saklaban? onu merak ediyorum ben... cidden dinlerken beni cok rahatsız ediyor cayır cayır detone bir vokal. hayır bagirmayi sarki soylemek zannediyor onu gectim de bu adami hic mi uyaran yok? yok mu "kardesim neredeyse tam ses kaymıssın surda" diye? Nazar etme n'olur, çalış senin de olur WenCan Bey. kıhkıh ay boyle olacaksa olmasin bre :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 keş sayıklamaları şeklinde şarkı sözleri.. konserlerde bi şekilde coşturuo ben de anlamıorum ama.. herşeyi yak ın yalan gitar solosu sırasında gitarı susturup (batuhanın elinden çekip) vi dont niid no ecukeyjıınn die bağıran kişide bir şey var evet biz ailecek hastasıyız almak lazım acilen bu albümlerini de.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar