Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Action Figures

Draven

Öne çıkan mesajlar

ben geçen yaz almanyaya gittiğimde almıştım 2 tane action figür. Biri thrall diğeri de night elf büyücü druid gibi bişey. Dwarf Hero da alcaktım zaman yoktu[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

shandris kim yahu ?

necro nun tipe bak lol

hiçbirini beğenmedim oyundakilere benzememiş
ufacık minion
mr bean tipli necro
uzantıları aşırı uzun ling
zırhı modifiye firebat
ufacık tassadar
en düzgünü hydra valla
corrupt rogue nedir ya bu mudur lol be adamlar diabloyu gözü kapalı oynuoruz sanıolar herhalde saçlara bak ahah
medivh çok genç olmuş
grom kurt adama benzemiş
rifleman in tüfeğinde süngü ?? var
arthas ı undead yaptıysan teni niye beyaz değili human yaptıysan saçı neden sarı değil
tichondrius un dreadlord ile alakası kalmamış nerede o soğuk ifade nerede kırmızı zırh...
shandris kim onu hatırlamıorum yorum yapmicam

çok kötü figürler bunlar bence
yanlış hatırlamıosam eskiden çıkmış dwarf hero falan vardı o düzgündü bunlar ne yahu[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

arcane sen de hiçbir şeyi beğenmiyorsun yahu.
tamam diablo figürlerini ve arthası biraz kötü yapmışlar, ama diğerleri fıstık gibi yahu.

Dwarf Rifleman'in concept artlarında süngü vardı zaten.

Starcraft ve Warcraft series Two'yu çok sevdim süper yapmışlar.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

LOL !
ben mi beğenmiyorum ?
hiçbirşeyi beğenmeyen bir user varsa kesinlikle sensin..

bi bunu beğenmeyince öyle oluyorum ha lol...

nesini beğenicem be adam gibi yapsınlar
eskiler var thrall, mountain king, keeper of the grove onlar bunlardan daha düzgün

beğenmeyiş nedenlerimi de yazdım
aksini düşünen de diablo wc sc yi bi daha oynasın bence[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard nasıl para kazanacağını şaşırdı.. :)

necro'yu ben arcane'e benzettim, tam olmuş.. :lol:
dikkat ederseniz mecha'ın içindeki adam marine'den çok battlecruiser kumandanına benziyor.. :)
benceenel olarak oldukça güzel yapılmış, adamlara concept art'ı vermişlerdir oradan bakıp yapmışlardır. sonuçta oyun içindeki modellemelerle concept art'ın ne kadar alakasız olduğunu bilirsiniz (3d modellerine bakın wc3'te oyun içindeki ve concept art'la kıyaslayın, zerre kadar alakası yok çoğunun. saçlı ghoul/saçsız ghoul, modacı tipli priest/komando priest vb)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 14 July 2003 06:20 tarihinde demiş ki:
nesini beğenicem be adam gibi yapsınlar
eskiler var thrall, mountain king, keeper of the grove onlar bunlardan daha düzgün
[hline]

Bende Thrall ve keeper of the grove var işte...mountain king'i de alcaktım zaman yoktu.İstiyosanız resimlerini gönderiim size çekip..AYrıca kutusu da çok hoşuma gitmişti hala duruyo öle arkaplan falam süpper[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

wc 3 gibi bi oyunu oynamadigim icin gurur duyuyorum fakat prince arthas ve hydralisk oldukca guzel
necro icinde dogru denmi$,ayni mr.bean a benziyor[hline]Leathas Level 39 Ranger(Excalibur)
Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki:
6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...