Draven Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Agiz sulandiran figurler cikartmiz blizzard. Medivh ile Hydralisk cok hosuma gitti. Buyrun[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Corrupt Rouge u sevdim ben nedense :)[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 hehe, evet ama kizcagizin biraz agdaya ihtiyaci var :P[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ben geçen yaz almanyaya gittiğimde almıştım 2 tane action figür. Biri thrall diğeri de night elf büyücü druid gibi bişey. Dwarf Hero da alcaktım zaman yoktu[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 9,95 $ miş.grom hellscream de benim çok hoşuma gitti.store da var bi kaç figure daha fakat diablo nun kiler yok,bulamadım.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 shandris kim yahu ? necro nun tipe bak lol hiçbirini beğenmedim oyundakilere benzememiş ufacık minion mr bean tipli necro uzantıları aşırı uzun ling zırhı modifiye firebat ufacık tassadar en düzgünü hydra valla corrupt rogue nedir ya bu mudur lol be adamlar diabloyu gözü kapalı oynuoruz sanıolar herhalde saçlara bak ahah medivh çok genç olmuş grom kurt adama benzemiş rifleman in tüfeğinde süngü ?? var arthas ı undead yaptıysan teni niye beyaz değili human yaptıysan saçı neden sarı değil tichondrius un dreadlord ile alakası kalmamış nerede o soğuk ifade nerede kırmızı zırh... shandris kim onu hatırlamıorum yorum yapmicam çok kötü figürler bunlar bence yanlış hatırlamıosam eskiden çıkmış dwarf hero falan vardı o düzgündü bunlar ne yahu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 arcane sen de hiçbir şeyi beğenmiyorsun yahu. tamam diablo figürlerini ve arthası biraz kötü yapmışlar, ama diğerleri fıstık gibi yahu. Dwarf Rifleman'in concept artlarında süngü vardı zaten. Starcraft ve Warcraft series Two'yu çok sevdim süper yapmışlar.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 LOL ! ben mi beğenmiyorum ? hiçbirşeyi beğenmeyen bir user varsa kesinlikle sensin.. bi bunu beğenmeyince öyle oluyorum ha lol... nesini beğenicem be adam gibi yapsınlar eskiler var thrall, mountain king, keeper of the grove onlar bunlardan daha düzgün beğenmeyiş nedenlerimi de yazdım aksini düşünen de diablo wc sc yi bi daha oynasın bence[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 blizzard nasıl para kazanacağını şaşırdı.. :) necro'yu ben arcane'e benzettim, tam olmuş.. :lol: dikkat ederseniz mecha'ın içindeki adam marine'den çok battlecruiser kumandanına benziyor.. :) benceenel olarak oldukça güzel yapılmış, adamlara concept art'ı vermişlerdir oradan bakıp yapmışlardır. sonuçta oyun içindeki modellemelerle concept art'ın ne kadar alakasız olduğunu bilirsiniz (3d modellerine bakın wc3'te oyun içindeki ve concept art'la kıyaslayın, zerre kadar alakası yok çoğunun. saçlı ghoul/saçsız ghoul, modacı tipli priest/komando priest vb)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 küçükken böyle şeylere hastaydım piyasada nekadar kaslı figür adam varsa alırdım evde kendi kendime turnuva düzenler güreştirirdim hepsini hey gidi günler çocuk olmanın ender güzel yanlarndandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: arcane, 14 July 2003 06:20 tarihinde demiş ki: nesini beğenicem be adam gibi yapsınlar eskiler var thrall, mountain king, keeper of the grove onlar bunlardan daha düzgün [hline] Bende Thrall ve keeper of the grove var işte...mountain king'i de alcaktım zaman yoktu.İstiyosanız resimlerini gönderiim size çekip..AYrıca kutusu da çok hoşuma gitmişti hala duruyo öle arkaplan falam süpper[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 lol :D[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 wc 3 gibi bi oyunu oynamadigim icin gurur duyuyorum fakat prince arthas ve hydralisk oldukca guzel necro icinde dogru denmi$,ayni mr.bean a benziyor[hline]Leathas Level 39 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar