Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 daha önce duymamıştı mböyle bir dizisi olduğunu, gazetede göünce heyecanlandım baya crom ölüleri say![signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hastasıyım bu dizinin. her fırsatta izliyorum. ama saat 17.15 17.45 arası galiba artık. ailecek izliyoruz(yalan söyledim :-P bi tek babam ve ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bir rastlantı sonucu tv izlerken tv8 açtım. bir dizi gördüm. ilk başta 3. sınıf fantazi dizisi sandım. "büyücüyü öldür, güçlüyüm ben" gibi saçma sapan laflar dönüyordu. plastikten yapılmış helm'ler, yarı çıplak adamlar felan vardı. zapping yapmaya devam ettim. sonra tv8'e döndüğümde dizinin bitmiş olduğunu farkettim. bir baktım en sonunda "CONAN" yazdı ve ben şok oldum. conan gibi bir efsaneye böyle ucubik bir diziyi hiç yakıştıramadım. www.conan.com diyordu hatta. ben açıp conan the barbarian izliyim bari en azından arnold yönetir.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 arnold yönetir fln ama şöyle bişey var. arnoldun yüzünde hakkaten de ben güçlüyüm ben barbarım + olarak da ben öküzüm tipi var. ama buu dizide oynayan adamın yüzünde gücün barbarlığın yanında bi de asil bi görev için savaşıyorum ben hocaaaaa diye bi ifade var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kanal d'de ara sıra böyle fantazik diziler çıkıyordu. hayvanlar efendisi mi ne abuk sabuk şeyler. bu dizi ondan bile kalitesiz gibi gözüktü. ayrıca conanın ne asil görevi olcak yahu? conan dediğin yer içer öldürür :-P sanki şovalye herif. ayrıca ne zamanları oynuyor ki bu dizi? conan olduğunu bilsem biraz daha uzun izlerdim[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ehehe doğru aslında ama en azından asil şeyler de yapar ara sıra de mi? sanırım hafta içi 17.15de açarsan görürsün. hafta sonu da vardır belki ama saatini bilmiyorum. tv8in websitesi var mıydı yau? editsel: FAK! cumartesileri de varmış saat 17.30da. tüh lan kaçırdık. dibine doğru: tv8.com.tr varmış bu arada. yayın saatlerine bakabilende [Bu mesaj Eternalus tarafından 27 Ağustos 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 abi barbar dediğin öküzdür zaten :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 conan barbar ama tam öküz değil, sağduyulu biraz[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Conan için Türk diyolar ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 türk olan Conan değil, Cenan(kenan diye okunur) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar