Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abı bu mahalle dekı adamların dedıgı su racon kelımesı tam olarak nedır??Racon a ters dıyınce bu ne demek oluyo? Bıde bu racon denılen seyı kım belırlıyo hangı krıterlere gore yapıyolar.anlamıyorum bunu ada mracona ters dıye gıdıp baska bırısını bıcaklıyo dovuyo bısıler yapıyo nedır bu racon un onemı turkce meali??sabah sabah aklıma takıldıda sorıım dedım patilere :D sımdıden saolun..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Racon = Kroların kendi yasaları Kriterler = Kendileri nasıl isterlerse deiştirirler [Bu mesaj Arden tarafından 28 Ağustos 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 racon = argoda kural demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 biraz discovery seyret. Orangutanların sosyal hayatlarını anlatan belgeselleri izle. anlarsın.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 28 Ağustos 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 alişan delikanlılığın kitabını yeniden yazmıştı, okumanı öneririm.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yön,Yöntem,Usûl Gösteriş,Fiyaka.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 nerde satılıyor bu kitap ?[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben de reykın diye okuyorum ... diyorum lan reykın ne? meğer raconmuş...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Mavi, 28 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki: nerde satılıyor bu kitap ? ahahahah bu güzeldi ahahahah:D Sen demeseydin başkası diyecekti:D:D Alişanla derinden raconsal denemeler:D Bende alayım şunu:) [Bu mesaj Redeagle tarafından 28 Ağustos 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Mavi, 28 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki: nerde satılıyor bu kitap ? alişan dizi çekerken yazmıştı, ben de gidip imzalatmıştım. şimdi nezihte falan satılıyodur heralde.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 paticiğinde bir raconu var hüleaaan![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 arkadan müzik girer cendere cendere cendere...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hergün paticige girmeyen patinin tırnakları kırıla :)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Mr_Hand, 28 Ağustos 2005 11:23 tarihinde demiş ki: biraz discovery seyret. Orangutanların sosyal hayatlarını anlatan belgeselleri izle. anlarsın. HAHAHA :D[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: sir, 28 Ağustos 2005 11:36 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 28 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki: nerde satılıyor bu kitap ? alişan dizi çekerken yazmıştı, ben de gidip imzalatmıştım. şimdi nezihte falan satılıyodur heralde. Bana lazım 1 adet.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 euheu yorumlar supher olmus yaa ozellıkle dıscovery onu ızlıorm da gercekten pek bı farkı yokmus yaafs.bıde adamlar canları ısteyınce racon dıyolaro nu bunu bıcaklarlar kendılerı yapınca bısı olmas..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 racon kesmeyiz kafa keseriz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 LoL bıde onalrın raconuna gore onun kız arkadasına asla yan gozle bakılmaz ama onlar sokakta nerdeyse gozlerıyle kızları seyyapcaklar bu kadar angut ınsan olmass yaa[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar