Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Racon??

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abı bu mahalle dekı adamların dedıgı su racon kelımesı tam olarak nedır??Racon a ters dıyınce bu ne demek oluyo? Bıde bu racon denılen seyı kım belırlıyo hangı krıterlere gore yapıyolar.anlamıyorum bunu ada mracona ters dıye gıdıp baska bırısını bıcaklıyo dovuyo bısıler yapıyo nedır bu racon un onemı turkce meali??sabah sabah aklıma takıldıda sorıım dedım patilere :D sımdıden saolun..[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
Racon = Kroların kendi yasaları
Kriterler = Kendileri nasıl isterlerse deiştirirler

[Bu mesaj Arden tarafından 28 Ağustos 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
biraz discovery seyret. Orangutanların sosyal hayatlarını anlatan belgeselleri izle. anlarsın.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 28 Ağustos 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 28 Ağustos 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
nerde satılıyor bu kitap ?
ahahahah bu güzeldi ahahahah:D Sen demeseydin başkası diyecekti:D:D
Alişanla derinden raconsal denemeler:D Bende alayım şunu:)

[Bu mesaj Redeagle tarafından 28 Ağustos 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:

alişan dizi çekerken yazmıştı, ben de gidip imzalatmıştım. şimdi nezihte falan satılıyodur heralde.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
said:
sir, 28 Ağustos 2005 11:36 tarihinde demiş ki:
said:

alişan dizi çekerken yazmıştı, ben de gidip imzalatmıştım. şimdi nezihte falan satılıyodur heralde.

Bana lazım 1 adet.[signature][hline]
Hö ?

Mesaj tarihi:
euheu yorumlar supher olmus yaa ozellıkle dıscovery onu ızlıorm da gercekten pek bı farkı yokmus yaafs.bıde adamlar canları ısteyınce racon dıyolaro nu bunu bıcaklarlar kendılerı yapınca bısı olmas..[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
LoL bıde onalrın raconuna gore onun kız arkadasına asla yan gozle bakılmaz ama onlar sokakta nerdeyse gozlerıyle kızları seyyapcaklar bu kadar angut ınsan olmass yaa[signature][hline]--Borgır--
  • Yeni Oluştur...