Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Goering, 26 Ağustos 2005 17:45 tarihinde demiş ki: en ezik forumlarda bile o adamin kullandigi program var.. bir sekilde sana .exe yollamis acmissin... hata mesaji aldim diyosan zaten su an trojanlisin... 30 gun sonra program kendi kendini siliyor... gif ve exe'yi tek dosyaya inject eden programlar bile var herhangi dosya alma adamdan resim olsa bile.. ne trojanı bilader?yazıyı düzgün oku..Trojan kullanan adamın en kralı gelsin geri gönderirim[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korialstrasz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @raistlinthewiz: 2 mesaj üst üste atılmaz @ işareti kullanılır ve aynı şekilde bunlar forumun EULA sı sayabilcegimiz karpuz ve diger genel yöneticiler tarafından açılmış topiklerde var... o yüzden gerek görsel güzellik gerekse kurallara uymak bakımından uayrsan buaradaki herkezi mutlu edersin @tyrande ilk basta dedigin mesajda bile kendinle çelişiyorsun hem en ii hacker (!) die dalga gecerken adamı ciddiye alıyor gibi davranıyorsun,i hata aldım diyorsun o zaten trojan bilgisayar hakkidna bişey bilip bilmeden konuluyorsun, üstelik ondua geötim adam microsoftta lamer network uzmanı ise ve bütün windowslar (3.1 ler hariç) microsofta bagli odlugundan seninb makinana girebilir orta "rütbeli" biriyse offf sana laf anlatmakal niye vaktimi ahrcıyorum bilmiorum yapmayı bildigin tel şey özel emsajdan uza ve sen kimsin mesajalrını spamlemek edit: tyrande yuakrida iddia ettigine göre bilgisayardan anlıyorsun, ancak gene benim yukarıda sundukalrıma göre bilgisayardan bir şey anlamıorsun gene kendi kendinle çelişiyorsun... yaşın kaç 13-14? [Bu mesaj Korialstrasz tarafından 26 Ağustos 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Korialstrasz, 26 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki: @raistlinthewiz: 2 mesaj üst üste atılmaz @ işareti kullanılır ve aynı şekilde bunlar forumun EULA sı sayabilcegimiz karpuz ve diger genel yöneticiler tarafından açılmış topiklerde var... o yüzden gerek görsel güzellik gerekse kurallara uymak bakımından uayrsan buaradaki herkezi mutlu edersin affına sıgınıyorum ustadım bu kadar senedır forumlarda takılıyoruz, ogrenememız..[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla yazından anlayabildigim yerlere cevap yazayım. Evet adam network mühendisi olması lamer olmasını engellemez.Özel mesajdan ''uza'' yazmıstım,Simdide diyorum ''uza''. Ve sen bana laf anlatıcak kadar ne bilgin ne de seviyen var,bilgi alacağım kişileride senden öğrencek değilim.[signature][hline]Tyrande walks on earth [Bu mesaj Tyrande tarafından 26 Ağustos 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korialstrasz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 belli oluo tyrande .. kendinle çelişmeye devam et... hem ilk mesajda bilgisayardan anlamımuş gibi konuşuosun sorna yok boyle yok şoyleler yok ben kendim yazdıgım vektörel bir şifre sistemine geçicem vb biraz daha palavra atsana ama ufak at civcivler yesin veya b0nziyi cairalim o zevkle ham yapar... ayrıca bu gidişle prawlerdan farkın olacagını sanmıorum "ben intihar ediyorum" gibi "ben gidiyorum" topici acmışsın kimin lamer kimin ne oldugu belli? bu arada aklıam gelmişken sorayım adamın microsoftda calıstıgını network mühendisi oldugunu nerden biliosun? kuşlarmı söyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yazdıgı vektorel algoritma ile tespit etmis...[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 anlamaz ki[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arkadaşlar lütfren saçma saçma kavgalar ve tartışmalar yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hoşgeldin tyrande! hikayeni okudum ama bilgisayar konusunda dünya üzerindeki sayılı cahillerden olduğum için yorum yapamıcam..Yüklenmeyin bu çocua da bu kadar ya yalan yazması için sebep ne ola ki hacker deyince aklıma gözlüklü sivilceli cocuklar geliyo eheh gnel kanı işte ama zaman kaybı kanımca bu işle uğraşmak[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korialstrasz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben siz 2 lameri yanlzı bırakıp muhattap olmuorum, anlamamazlıklarınızla vakti,ni kaybedemem , ben bilimselim diyen terminetörün, ben patide ii şeyler yapma kisteyen forumlarda çok (!) deneyimliyim ve biglisayardan anlarım diyen bi versiyonundan başka kişiler diilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Balonun sönsün öyle banlan ne dersin?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla yazı yazmayı ögren derim hic bir sey anlamıyorum yazdıklarından ve hatta ögrensende yazma derim artık balonlu[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bu adamın açtığı her konu başlığını kavga alanına dönüştürmekte bazılarının üstüne yok, isterse bütün paticik halkı istemesin kurallara aykırı bir şey yapmadığı sürece istediği kadar burada kalabilir, ona siz karar veremezsiniz , sizin istemediğiniz halde burda kalması size göre yüzsüzlüktür ama adam sizi takmıyorsa ona görede kuru laf kalabalığıdır Not:Biliyorum konuyla alakasız[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 26 Ağustos 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Gerçekten engin2 arkadaşıma katılıyorum. Daha öncede dediğim gibi ; Adamı beğenmiyorsanız açtığı threadlere girmezsiniz olur biter. Size ne? Ne yazmış ? Ne etmiş? Böyle bi lüksünüz var kullanın işte. Girip bok atmaktan iyidir. Artık threadler kirlenmesin kavga olmasın diye çırpınıyoruz,adamın balonlu balonlu (belli fake) millete laf yetiştiriyo. Bakın tekrar söylüyorum. Bi daha polemik çıkaracak şeyler yazmayın.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korialstrasz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 insight sana pm den cevabımı verdim ancak hala fake diyerek kendi kafana takılacaksan no prob takıl sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: insight, 25 Ağustos 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Adamı tutup dövsek? *! Beyzbol sopasını arar*[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Korialstrasz, 26 Ağustos 2005 18:21 tarihinde demiş ki: insight sana pm den cevabımı verdim ancak hala fake diyerek kendi kafana takılacaksan no prob takıl sen cık cık @ karakterını unutmussun bea mr.quote[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 walla baktımda bu Tyrande gerçekten büyük adam. Bu kadar "teknik terim" kullanmış fakat aslında hiçbir şey söylememiş. Daha tenik terim buluruz biz sana tr. elektronların metafizik etkilerini hack üzerine effektlerinide anlat abi[signature][hline]Home Page Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Maleboge: ''İnsanlar akıllarının yetmediği seylerle alay ederler.'' Einstein[signature][hline]Tyrande walks on earth [Bu mesaj Tyrande tarafından 26 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Tyrande tarafından 26 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Evet evet gerçekten birileri komik duruma düşmüş. Şu adamın topiclerini daha fazla dağıtmazsanız çok iyi olacak...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 adam hiçbir söylemiyorki sadece saçmalayıp duruyor.[signature][hline]Home Page Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla arkadas benim bildigim bir olay var ki Microsoft da calisinilmaz... bu ben osi de calisiyorum demek gibi bişi... Lutfen bilgi dahilinde olunmayan konulari bildiginiz kadariyla aktarirken verdiginiz verilerin gercekligine once kendiniz inanin... Arkadasin bahsettigi seyin imkansizligini umarim anlayan olmustur.. yoksa hepinizin bu konuda bir bilgisi yok mu ?[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Dela, 26 Ağustos 2005 16:07 tarihinde demiş ki: belki de seytanin kendisi o tyrande, bak bi ustteki topicte de ziyarete gelmis. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu amaaaan tanriiiiiiiiiiiiiiiim. devil is coming back holy war is started watch out your usp allam 10 senedir pc kullanıyorum ve o kadar yazış bi topic olmuski hll olsun. adam hayal alemlerinde digital kale romanı yada buna benzer bi kitaptan gaza gelerek yazmıs sizde burda sağlam canak tutmusssunuz.Ulan o kadar firewall spyware var bir insanın win pro sp2 se eğer birde isterse hacker ın feyzullahı olsun pc me giremez.Bu kadar kesin konusuyorum. Kaldıki o beyin savasları falan fişman nasıl abartı belli diil yani Kısacası Tyrande kardeşim artık bu yolları aş daha pro hikayelerle falan cık karsımıza bunu 12 yasımdaki kardeşimde yazar yani merak etme....[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 acaip sıkış geldi katılıyorum üç beş kitap etkisiyle yazılmış gbi belki bir hikaye kitabı denemesi olabilir diye okudum biraz oturdu yerine anlatıma akıcılık bir iki karakter daha katarsan ilk kitabın olarak bastırabilirsin murat demişsin isim olarak sanki tanıyor gibiyim eskiden bi sitesi vardı sabit ip olanlar fln giremiyordu o murattan mı bahsediyorsun? ayrıca evet o da network sorumlusuydu ama ms de değildi ama onunla 4 yıl fln önc ekonuşmuştum sıkılırsa hacker gibin takılırdı ama diyorum bak gibin gibi bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: raistlinthewiz, 26 Ağustos 2005 18:27 tarihinde demiş ki: said: Korialstrasz, 26 Ağustos 2005 18:21 tarihinde demiş ki: insight sana pm den cevabımı verdim ancak hala fake diyerek kendi kafana takılacaksan no prob takıl sen cık cık @ karakterını unutmussun bea mr.quote zuhauhaua Burası çok eglenceli olmuş bea kaçırdık makarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar