Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basın açıklaması.

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar kayıt olduğum 2000 in son zamanlarından beri feyk takılıyorum. Fake olunca açıklama yapmak gerekiyormuş. Açıklama yapayım diyeyim. Peki kimin feykiyim? Onu da siz bulun.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

yeay popüler oldum boşuna açıklamamışım bunca zaman kimliğimi. ben aslında doğudan kaçtım töre yüzünden öldürceklerdi beni. yıllarca erkek gibi yaşadım. artık unutmuşlardır heralde ben de hayatımı yaşayayım.[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ben... evet ben ünlü aktör Habib Verşan. 2 yıl sonra bir film projemiz vardı ilk kez burada açıklıyorum. 2146nın sonlarına yetişir herhalde. tatile geldim ben biraz nostalji yapayım dedim hayat çok zor bi istanbula gitmek 9 saatmiş bizde 5 dakikada moleküller dünyanın herhangi bir yerine kopyalanabiliyor. 9 saat ne ya biz galaksilerarası yolculuk yapıyoruz o kadar sürede. teknoloji ülkesiymiş hani vestel vestel diyolar bizim orda yok bi fiber monitör bile yapamamışlar. bakın 10 yıl sonra plazma harddiskler 20 yıl sonra da karbon işlemciler çıkçak hiçbişi almayın bekleyin bi 20 yıl.

eet kişilik bozukluğum var[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...