Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilişikinin en önemli noktası?

guide25

Öne çıkan mesajlar

İlişkilerde çiftlerin fiziksel uyumu sizce ne kadar önemli? Bir bayan olarak sizden kısa bir erkekle bir ilişkiye başlar mısınız? Ya da bir bay olarak sizden kiloca fazla biriyle... İlişkide önemli olan paylaşım mı? Yoksa insanların size bakıp "birbilerine ne kadar yakışmışlar "demesi mi? Hadi deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaşın...[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 27 Ağustos 2005 14:02 tarihinde demiş ki:
fiziksel özellikler ilişkilerde çok önemlidir efendim.

önemli olan kişiliği diyenlere hiç inanmıyorum çünkü ben asla beğenmediği birilye bir insanın mutlu olabilceğine inanmıyoruuum

Neden sen tipine bakarakmı aşık oluyosun bence o sadece hoşlanmaktır.Birisinin tipine aşık olup hiç bişi konuşamamakta var ben her zaman yanımdaki ile 2 cümle kurmak,dertleşebilmek,her zaman yanımda istedigim sıcaklıgı bulmak isterim!!![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 27 Ağustos 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
tabiyki de tipine bakarak aşık olmuyorum kişiliği ilgi alanları konuşması zekası çok çok önemli ama tipi de çok önemli çekici bulmam yakışıklı sexy bulmam da en az bunlar kadar önemli

Metboydan resimli biografi istiyoruz :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 27 Ağustos 2005 14:02 tarihinde demiş ki:
fiziksel özellikler ilişkilerde çok önemlidir efendim.

önemli olan kişiliği diyenlere hiç inanmıyorum çünkü ben asla beğenmediği birilye bir insanın mutlu olabilceğine inanmıyoruuum

Belki adam tipsizdir ama esprili ilgili güvenilir kültürü yüksek bir şahsiyettir ve tipsizliini bu özellikleriyle telafi eder.Kadınlar içinde aynısı geçerli ruh ikizim olsun suratsız olsun çokda önemli diil.O yüzden fiziksellik ilişkide senin için çok önemli olabilir ama bir başkası için o kadarda önemli olmayabilir.Buda senin kişiliğinin bir parçasıdır.[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one

[Bu mesaj paparnoz tarafından 27 Ağustos 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tipsiz kızla kesseler çıkmam.
Ben nası ultra süper ve karizma ve doğaüstü fiziğimle herkesi büyülüyorsam karşımdaki kız da öyle olmalı.

Şaka bi yana,tabi içi de önemli, ultra süper kişiliği olsun, tipsizse hayatta çıkmam.Yalan yani.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

Herkez tipine bu kadar güveniyo bi gün hepimiz resimlerimizi koyalım bakalım neler cıkıcak bende merak ediyorum megaloman olmayalım arkadaslar hepimiz insanız hepimiz allah tarafından yaratıldık sen yaradanın yarattıgını küçümseme lüksünü kendinde bulamazsın ancak kişiligini küçümseyebilirsin kimse kötü görünüşle yaradılmak istemez.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 27 Ağustos 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
bu burda denir mi bilmem ama sana bişey sorucam senin tipsiz bulduğun ama kişiliğiyle bunu kapatan biriyle öpüşebilir misin?

ilişki o boyuta geldiyse ve o kızı sewiyorsam tabiki Sonuçta yapay güzellik denen kavramda var eğer çirkin kadın isterse idare eder bir güzellie yapaylıkla kavuşabilir veya sexylie ki bu erkekler içinde geçerli Fiziksel güzellii heryerde bulabilirsin.[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Sosyal ağlarda paylaş

said:
guide25, 27 Ağustos 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
İlişkilerde çiftlerin fiziksel uyumu sizce ne kadar önemli? Bir bayan olarak sizden kısa bir erkekle bir ilişkiye başlar mısınız? Ya da bir bay olarak sizden kiloca fazla biriyle... İlişkide önemli olan paylaşım mı? Yoksa insanların size bakıp "birbilerine ne kadar yakışmışlar "demesi mi? Hadi deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaşın...

Reklam Yamı$ Gibi Olmayım Ama Posta Gazetesinin Haydar Dümen Amcayı Oku :D[signature][hline]Séhr Arbéitén Gibt Das Géld Wéitér
$una Bak..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...