guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İlişkilerde çiftlerin fiziksel uyumu sizce ne kadar önemli? Bir bayan olarak sizden kısa bir erkekle bir ilişkiye başlar mısınız? Ya da bir bay olarak sizden kiloca fazla biriyle... İlişkide önemli olan paylaşım mı? Yoksa insanların size bakıp "birbilerine ne kadar yakışmışlar "demesi mi? Hadi deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaşın...[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sen gerçekten rahatsızsın..ben buna inandım artık..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 +1[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 benim için boy önemli :D 1 96 boyumla 1 50 biriyle çıkarsam komik oluyor hühühü :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet evet arkadaş sıyırmış sanırım..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fizik önemli değil bence. (Bu sırada senin harbi rahatsız bir bünye olduğundan bende şüphe etmeye başladım)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 boy değil icraat de önemli oluyo bazen boy yalan oluyo hatta[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yaş.kilo v.s fark etmez önemli olan anlaşmak[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fiziksel özellikler ilişkilerde çok önemlidir efendim. önemli olan kişiliği diyenlere hiç inanmıyorum çünkü ben asla beğenmediği birilye bir insanın mutlu olabilceğine inanmıyoruuum[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: twistedemo, 27 Ağustos 2005 14:02 tarihinde demiş ki: fiziksel özellikler ilişkilerde çok önemlidir efendim. önemli olan kişiliği diyenlere hiç inanmıyorum çünkü ben asla beğenmediği birilye bir insanın mutlu olabilceğine inanmıyoruuum Neden sen tipine bakarakmı aşık oluyosun bence o sadece hoşlanmaktır.Birisinin tipine aşık olup hiç bişi konuşamamakta var ben her zaman yanımdaki ile 2 cümle kurmak,dertleşebilmek,her zaman yanımda istedigim sıcaklıgı bulmak isterim!!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tabiyki de tipine bakarak aşık olmuyorum kişiliği ilgi alanları konuşması zekası çok çok önemli ama tipi de çok önemli çekici bulmam yakışıklı sexy bulmam da en az bunlar kadar önemli[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: twistedemo, 27 Ağustos 2005 14:23 tarihinde demiş ki: tabiyki de tipine bakarak aşık olmuyorum kişiliği ilgi alanları konuşması zekası çok çok önemli ama tipi de çok önemli çekici bulmam yakışıklı sexy bulmam da en az bunlar kadar önemli Metboydan resimli biografi istiyoruz :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yasak efendim HEPSİ BENİM ; )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hadi bakalım öle olsun[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 başta fiziksel olarak belli bir yere kadar beğenmen lazım bu içinin ısınması için .. değişik bir olay yani aşık olabilmek için fiziksel olarak beğenmek şart derim ben (içini ısıtacak kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: twistedemo, 27 Ağustos 2005 14:02 tarihinde demiş ki: fiziksel özellikler ilişkilerde çok önemlidir efendim. önemli olan kişiliği diyenlere hiç inanmıyorum çünkü ben asla beğenmediği birilye bir insanın mutlu olabilceğine inanmıyoruuum Belki adam tipsizdir ama esprili ilgili güvenilir kültürü yüksek bir şahsiyettir ve tipsizliini bu özellikleriyle telafi eder.Kadınlar içinde aynısı geçerli ruh ikizim olsun suratsız olsun çokda önemli diil.O yüzden fiziksellik ilişkide senin için çok önemli olabilir ama bir başkası için o kadarda önemli olmayabilir.Buda senin kişiliğinin bir parçasıdır.[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one [Bu mesaj paparnoz tarafından 27 Ağustos 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu burda denir mi bilmem ama sana bişey sorucam senin tipsiz bulduğun ama kişiliğiyle bunu kapatan biriyle öpüşebilir misin?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tipsiz kızla kesseler çıkmam. Ben nası ultra süper ve karizma ve doğaüstü fiziğimle herkesi büyülüyorsam karşımdaki kız da öyle olmalı. Şaka bi yana,tabi içi de önemli, ultra süper kişiliği olsun, tipsizse hayatta çıkmam.Yalan yani.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Tipsiz kızlar yok edilmeli derneği kurabiliriz. Ben de aynı şeyi düşünmekteyim. Ama gerizekalı olması da en az tipsiz olması kadar eksi bir nokta kanımca. Ama bir yere kadar kabul edilebilir yine de ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: twistedemo, 27 Ağustos 2005 16:04 tarihinde demiş ki: bu burda denir mi bilmem ama sana bişey sorucam senin tipsiz bulduğun ama kişiliğiyle bunu kapatan biriyle öpüşebilir misin? Evet[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet açıklıyorum.... bi ilişkinin en önemli noktasııııııııııı [spo1=...]G noktasıdır[/spo] azuhauhauh :horace:[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Herkez tipine bu kadar güveniyo bi gün hepimiz resimlerimizi koyalım bakalım neler cıkıcak bende merak ediyorum megaloman olmayalım arkadaslar hepimiz insanız hepimiz allah tarafından yaratıldık sen yaradanın yarattıgını küçümseme lüksünü kendinde bulamazsın ancak kişiligini küçümseyebilirsin kimse kötü görünüşle yaradılmak istemez.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: twistedemo, 27 Ağustos 2005 16:04 tarihinde demiş ki: bu burda denir mi bilmem ama sana bişey sorucam senin tipsiz bulduğun ama kişiliğiyle bunu kapatan biriyle öpüşebilir misin? ilişki o boyuta geldiyse ve o kızı sewiyorsam tabiki Sonuçta yapay güzellik denen kavramda var eğer çirkin kadın isterse idare eder bir güzellie yapaylıkla kavuşabilir veya sexylie ki bu erkekler içinde geçerli Fiziksel güzellii heryerde bulabilirsin.[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o zaman Mr. paticik yarışması düzenleyelim ne dersiniz?? hatta katılım olursa Miss paticik de olabilir.. :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhein Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: guide25, 27 Ağustos 2005 12:57 tarihinde demiş ki: İlişkilerde çiftlerin fiziksel uyumu sizce ne kadar önemli? Bir bayan olarak sizden kısa bir erkekle bir ilişkiye başlar mısınız? Ya da bir bay olarak sizden kiloca fazla biriyle... İlişkide önemli olan paylaşım mı? Yoksa insanların size bakıp "birbilerine ne kadar yakışmışlar "demesi mi? Hadi deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaşın... Reklam Yamı$ Gibi Olmayım Ama Posta Gazetesinin Haydar Dümen Amcayı Oku :D[signature][hline]Séhr Arbéitén Gibt Das Géld Wéitér $una Bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar