turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 seyretmedim demiştim. kulaktan dolma ama baya hoşuma gitmişti[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Alexi_Septimus, 10 Ağustos 2005 05:56 tarihinde demiş ki: Jacq Chirac : Hepimiz bizans çocuğuyuz! Tüzmen : Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Böyle. Ty.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Diablo, 09 Ağustos 2005 21:14 tarihinde demiş ki: hiç biri müslüm gürsesinki gibi olamaz :) hakn taşıyan o günlerde arabesk muzign yeni peygamberi benim falan die bi konusma yapmıstı sora gittiler müslüm gürsesle röportaj yaptılar -müslüm bey hakan taşıyanın bu yorumları hakkında ne düşünüosunuz *ben öyle bi peygamber gonderdigimi hatırlamıorum demişti hakkatne superdi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ama emrah filmleride manyak :tebrikz:[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu da hoş bir örnek kanuniden fransuvaya (gerçi dili pek anlaşılmıyo:) ) "ben ki sultanların sultanı ve hakanların burhânı, taclar bahşedip veren, hüsrevân ı rûy-i zemin, bütün ülkelerde allâh'ın gölgesi, akdeniz'in ve karadeniz'in ve rûm ilinin ve anadolu'nun ve karaman'ın ve rûm'un ve zü'l-kadriyye vilayetinin ve acem'in ve diyâr-ı bekr'in ve azerbaycan'ın ve şam'ın ve haleb'in ve mısır'ın ve mekke'nin ve medîne'nin ve kudüs'ün ve külliyen diyâr-ı arab'ın ve dahi nice memleketlerin ki abâ-yı kirâm ve ecdâd-ı izâm'ın ena re'llahu berahinehüm, kuvveti-i kaahireleri ve cenâb-ı celâlet meabım dahi tığ-i ateşbâr ve şemşîr-i zafer nigârım ile fetheylediğim nice diyârın sultanı ve pâdişahı : sultan bayezid han oğlu sultan selim han oğlu sultan süleyman han'ım sen ki fransa vilâyetinin kralı françesko'sun"[signature][hline] bide şöyle bi versiyonu var hangisi gerçek bilmiyorum "ben ki, akdeniz'in ve karadeniz'in ve rumeli'nin ve anadolu'nun, karaman'ın ve rum'un ve dulkadır vilayeti'nin ve diyarbakır'ın ve kürdistan'ın ve acem'in ve şam'ın ve halep'in ve mısır'ın ve mekke'nin ve medine'nin ve kudüs'ün ve bütün arap diyarının ve yemen'in ve daha nice memleketlerin ki yüce atalarımızın ezici kuvvetleriyle fethettikleri ve benim dahi ateş saçan kılıcımla fetheylediğim nice diyarın sultanı ve padişahı sultan bayezıd oğlu sultan selim han oğlu sultan süleyman han'ım. sen ki, françe vilayetinin kralı françesko'sun. Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 10 Ağustos 2005 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 10 Ağustos 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Floyd, 10 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Yanlış hatırlıyor olabilirim. F.S.Mehmet olabilir Savaş'a yakın bir durumda bi biri gelir " Efendim düşman ordusu bize yaklaşıyor " Fatih Sultan Mehmet " Bizde onlara yaklaşıyoruz " :lol:[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Fatih Sultan Mehmet güzel konuşmuş :)[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 diyojen kendini köpeğe benzetirmiş zengin adamın biri diyojenin önüne kemik atmış o da köpek gibi tek ayğını kaldırıp adamın bacağına işemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 O yazdiginiz olayi Fatih Sultan Mehmet gercekleştirmedi Sultan Alpaslan gerceklestirdi Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarında ilerlerken, keşfe gönderdiği askerlerden biri huzuruna gelip telaşla: - 300 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor, der. Alparslan hiç önemsemeyerek şöyle der: - Bizde onlara yaklaşıyoruz[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 up! Varmi sizinde bildikleriniz arkadaslar guzel oluyor ya paylasmak :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gıcık arkadaş sınıfın içinde beklemektedir ben sınıfa girmekteyimdir gıcık ark: ibn*ler sınıfa giremez ben: ve hala sınıfta bekliyorsun[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 mehmet akif ersoy kirli sakal birakinca bi adam onu ezmek için adam:üstad be maymuna dönmüssün m.a.ersoy:peki tamam arkami doniyim[signature][hline]şeytan aldı götürdü satamadan getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 anlamadım duendeninkini dierleri süfer[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasonnde Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bunlardan daha oncede vardı ama ii olmus yenilenmiş =) napoleon bitirdi gene beni :)[signature][hline]>>> Chemical Danger <<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yaw kadıköyde 2 sezon önce maça gitmiştik fb gs yi 2-1 yenmişti.. ulen hain gs liler bi pankart asmışlar harbi bütün stad şok olmuştuk : "bu stad 55 bin ibne kapasitelidir" diye... :) ulen bide küfüre hayır falan diyoz, ama biz fenerliler bi küfür dahi etmemiştik.. o yüzden kutluyorum kendimizi :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 güzelmiş reyou :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hepsi çok güzel tek tek okudumç.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 4. murat olayındaki yerin adı da bugünkü Yenikapı'dır valla mı :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: St_Dreamer, 09 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki: heredot cevdette anlatmıştı bunu ahah lafa bak :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: duende, 26 Ağustos 2005 18:06 tarihinde demiş ki: mehmet akif ersoy kirli sakal birakinca bi adam onu ezmek için adam:üstad be maymuna dönmüssün m.a.ersoy:peki tamam arkami doniyim ahhahaha iiymiş[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 puhahah reyou bi fblinin hatırlaması da güsel ;) =P[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Müslüm bombaymış :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet müslüm direk ezmiş :P adam peygamber diyo kendine oda direk allah ilan etti kendisini :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sanırım ecevitin başından geçen bi olay: adamın teki meclisin önüne gelir eve ecevitin yakasını yakalar : -demokrasi istiyoruz, demokrasiii!! ecevit : - hangi ülkede vatandaşın kolayca başbakanın boğazına sarıldığını gördün? bundan iyi demokrasimi olur?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sanırım en güzeli Can Dündar ve Duygu Asena nın arsında olan kartpostal olayıdır:)[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o nasıl oldu?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar