ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 evet işte yine karsınızdayız... bugun sızden gelen yogun ıstek uzerıne sac sekıllendırme konusunu ele alıcaz.. oncelıkle sunu belırtelım sac sekıllerı ıcın bı ajansla anlastık ordan resımler geldı bızde resımlerın ustlerıne yapım sekıllerını yazarak sıze sunucaz.. sac tarama: sacınızın ıslak yada kuru olması onemlı degıl oncelıkle sacınızı ıstedıgınız yone dogru ayırın ve dıplerden uclara dogru yavas ve nazık hareketlerle tarak yardımıyla tarayın... sac sekıllerı: sacınıza ıstedıgınız seklı vermekte ozgursunuz...sac sızın sacınız _at kuyrugu_ sacınızın hepsını ellerınız yardımıyla kafanızın tepesınde toplayın ve tokayla sarın...evet ıste bu kadar basıt! _iki yandan örük_ sacınızı ortadan ıkıye ayrın ve bı tarafı üç esıt paryaca bolun.. ortadakı harıc dıger ıkı parcayı sırayla ortaya alın...ortadakı ve dıger yandakı saclar sureklı degısıcek. sag...sol... evet sızınkıde oluyor...örmek bu kadar kolay! _balık sırtı_ bu örme seklı ıcın kafanın en tepe noktasındakı sactan baslanır. o saç örülürkene her bi tutamı örgüye kattığınızda aynı zamanda yandan da o tutama saç eklenir. örgü bu şekilde devam ettirilerek bütün saç örgüye katılmış olur... işte asagıdakı resımde butun sacın orulmus halı.ne kadar hos,değil mi? anladınız sız anladınız... erkekler için... sabah kalktınız sacınız berbat halde... dagılmıs bı sacla gune baslamak olur mu hıc? off ne kadar da kotu... kızlar sızı bu halde gormemelı(ehuhe) oncelıkle elınızı sacınıza daldırın ve arkaya dogru tarak hareketıyle yavascaa goturun... sonra elınıze lımon suyu alarak(jole tavsıye etmıyoruz sac doker) saclarınızı yapıstırın... hertarafa aynı ıslemı uygulayın oldu oldu hemde cok hos oldu... işte bu kadar...sacla ugrasmak ne kadar kolay..korkulur mu hıc sactan? sızın ıcın ugrastık bu resımlerı cektık... işte bıze bu zorlu gorevde yardımcı olan fotografcı barbie: bır program daha sona erdı... yapımda emegı gecen cariche ve kozmık periye tesekkuru bır borc bılırım! ıyı aksamlar...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Lise hayatım boyunca saçlarım Ken'in ilk resimdeki halindeydi... O zamanlar neredeydin ivy? Ellerine sağlık , bi ara manken kızlarla tanıştırırsın artık ;)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya 2 saattir bekliyorum acaba nasıl yapıcak bunun tutorialını diye . Barbie görünce sandalyeden düşme tehlikesine girdim .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Güzel olmuş ama bunu kendi saçında uygularken göstermen lazımdı... Neyse ben de yakında "nasıl sakal traşı olunur" tutorial' ı hazırlicam...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Barbieleri görünce dedim ne oluyoruz ya süper vallaaa Ellerine sağlık ivy ahahahah :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Xaenin, 25 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Ya 2 saattir bekliyorum acaba nasıl yapıcak bunun tutorialını diye . Barbie görünce sandalyeden düşme tehlikesine girdim . aynen bnde:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 euhuhe kilo vermişin kız :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ehehe evet sarısın bıle oldum... guzel olmus dımı ya?[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye...Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 güzel olmuş Hoca Terazine tıklanmayı hakediyosun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahah güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 zenci olanındaki saçlar dağınık biraz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 İyi ugras ..Valla hll..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @kermit: zatn o zencı olan sanatcı foto cekıyor o kendını sanata adamış! kendını sanata adayanlar bole dagınık saclı olur zatn[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende böyle yaptırıcam saçlarımı[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: ivy, 25 Ağustos 2005 22:33 tarihinde demiş ki: @kermit: zatn o zencı olan sanatcı foto cekıyor o kendını sanata adamış! kendını sanata adayanlar bole dagınık saclı olur zatn haa pardon valla yazıları tak okuyamadığımdan olsa gerek :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bak kaç kere saç uzatmışlığım var ama hiç böyle tarağı alıp taramamıştım gerçi bikaç kere taramıştım da öyle pek kullandığım bi yöntem diildi bi deniyim[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 fotoğrafçı çok marjinal bi kişiliğe benziyor dış görünüş açısından. bundan sonraki proje nedir?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kırıeytif[signature][hline]Ardhath Ovedron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Aman yemekle ilgili olmasın da...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 evet cok farklı bı kısılık o zencı :) tanısmak ıstermın? daa var baya bı proje... hergune bı tane ayarladım sımdılık...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 isterim. ya o degilde yarın ne yapıyosun?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahahauaha süper ..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Saçlarım..Böle oldu :)[Bu mesaj Syn tarafından 25 Ağustos 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahah güldürdün beni gizem :D[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar