dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bnm arkadaşım intahar etti hastandn çıklı 3 hafta oldu şmdi tekrar intahar etmeyi düşünüo sorunda erkek arkadaşı.olay sırf bunla btmio bu olaylar bnide kötü etkilio çnkü bnada teklf edio. hala arkadaşlımı südürmelimym bilmiorm. bu kız bu sene bu hale geldi öncedn 5 yıllık bi dostluğumz wardı.sizce onu intaharamı brakiim??? yoqsa bni kötü etkilediği halde dewammı ediyim??... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 istanbul damısınız? çok büyük manevi destekte bulunabilirimde???[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben olsam intihar ederdim, Türkce'yi katlettigim icin.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 annesine babasına haber etsen daha iyi edersin. .yoksa kabak senin başına kötü halde patlayabilir.. ağzından kaçırırsın bi yerde bana söylemişti diye. .sonra ailesi neden bize haber vermedin sen nasıl bi insansın cart curt der.. intihar eden arkadasın kaç yaşında sorabilir miyim?[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bence arkadaşının yanında olmaya çalıs ama o intahar edio diye sende etme...Kötü etkilkenmemne gerek yok onun sorunları olabilir ama senin yok sonuçta.Bence arkadaşının psikolojik tedavi görmesi lasım...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadasını satmak olmaz onu doğru yola cekemiyorsan da yanında ol varlığını bilmesi en azından daha iyidir.Kendi benliğinin iradesine sahip cık birsey olmaz. P.S. Yeni oldugunu anlıyorum ama bi dahakine kişesele acsan daha iyi olur.[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadaşın kendini camdan atıyor diye sen de mi atıcan?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 intahar etmek isteyen her durumda eder, hastanede de olsa, eve de kapatsalar gider camdan atlar, çok fazla yapabileceğin bişey yok, erkek arkadaş oalyı falan diyosun, böle şeylere takıp intahara kadar sürüklendiğine göre yaşıda büyük sayılmaz, psikolojik tedaviye ihtiyaç duyuyor bence de, geçer umarım[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tamm türçem berbat özr dilerm intihar olcktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 erkek arkadaş yüzünden intihar edilir mi yaw alla alla...yaşını sordum ama cevap gelmedi.. sanırım çok da büyük biri değil.. daha bu yaşta intihar falan.. gidin işinizie yavv..sanki 15 yıllık bi aşk var ortada.. (var mı yoksa?)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 wildpervert dediği gibi istrse her koşlda yapar ayrıca ailesnin haberide war kız psklojk tedawi görüo ama pek işe yaradığını sanmıorm..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hastaneye falan kaldırılıyoda ailesinin nası haberi olmuyo? bide saçmalık zaten sevgili yüzünden intahar.. çözümü çok basit o kıza pembe yalanlar dizisi söyleyin bak nası hayata 4 elle sarılacaktır. ayşecik pollyanacılık oynuyor filmini falan seyrettirin, bide elemanada söleyebilirsiniz bak kız bu "hale" geldi falan diye. tabi elemanda şey diyebilir onun adı zaten "hale" ben napabilirim falan diye.. durum karışık pizza hesabıı..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yaa kız 18 yasında 4 yıllık bi ilişkisi wardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eheh bu sorunu netten mi halletmeye karar verdin[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki: BENİM GİBİ,HAYATİNİZDA ASK-İKİLEM-HİRS-SİNİR-UZUNTU-SEVİNC-KAYGİ-SUPHE...GİBİ DUYGULARİ YASAMİSSİNİZ,,BELLİ OLUYOR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadasım ailesi bilio zaten bn bilmio demedm ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Tyrande, 23 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: eheh bu sorunu netten mi halletmeye karar verdin lütfen..burası paticik ltd. şti. and. vs.vs. burayı net diyerek aşağılayacaksan hiç takılma kardeş...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 net derken paticik.com olarak ele almadım.yani pek bir sonuca ulasılmaz bu sekilde[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki: BENİM GİBİ,HAYATİNİZDA ASK-İKİLEM-HİRS-SİNİR-UZUNTU-SEVİNC-KAYGİ-SUPHE...GİBİ DUYGULARİ YASAMİSSİNİZ,,BELLİ OLUYOR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 intihar edip hastaneden nasıl çıkıyo :) intihar teşebbüsü mü acep :P şaka 1 yana ailesine anlat her şeyi kendi ailene de anlat detaylarıyla en azından annene.[signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 23 Ağustos 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 [Bu mesaj -007- tarafından 23 Ağustos 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 intihar edince zibarmio sanirim[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 anelor hep aynı anelor zaten hep aynı cewplar hep aynı tawır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 valla dicek bişi buılamıorm çünkü intiharı o kadar büyük bişy olmayan manyagın teki oldum çıktım:/[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Eski Öküz Yeni Aşık Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ölün işte boşver.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Gençlikte son moda intahar arkadaşım bırak öleceği varsa onun salaklığıdır. 1 kere o acıyı tatmış ama hala tatmak istiyorsa ne hayatın ondan ne onun hayattan bir beklentisi yoktur .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Penthesilea, 23 Ağustos 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Ben olsam intihar ederdim, Türkce'yi katlettigim icin. lol said: Mandoo, 23 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki: arkadaşın kendini camdan atıyor diye sen de mi atıcan? lol 2[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar