Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım edermisnzzz??

dynasty

Öne çıkan mesajlar

bnm arkadaşım intahar etti hastandn çıklı 3 hafta oldu şmdi tekrar intahar etmeyi düşünüo sorunda erkek arkadaşı.olay sırf bunla btmio bu olaylar bnide kötü etkilio çnkü bnada teklf edio. hala arkadaşlımı südürmelimym bilmiorm. bu kız bu sene bu hale geldi öncedn 5 yıllık bi dostluğumz wardı.sizce onu intaharamı brakiim??? yoqsa bni kötü etkilediği halde dewammı ediyim??... :(
Sosyal ağlarda paylaş

annesine babasına haber etsen daha iyi edersin. .yoksa kabak senin başına kötü halde patlayabilir.. ağzından kaçırırsın bi yerde bana söylemişti diye. .sonra ailesi neden bize haber vermedin sen nasıl bi insansın cart curt der.. intihar eden arkadasın kaç yaşında sorabilir miyim?[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence arkadaşının yanında olmaya çalıs ama o intahar edio diye sende etme...Kötü etkilkenmemne gerek yok onun sorunları olabilir ama senin yok sonuçta.Bence arkadaşının psikolojik tedavi görmesi lasım...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasını satmak olmaz onu doğru yola cekemiyorsan da yanında ol varlığını bilmesi en azından daha iyidir.Kendi benliğinin iradesine sahip cık birsey olmaz.

P.S. Yeni oldugunu anlıyorum ama bi dahakine kişesele acsan daha iyi olur.[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Sosyal ağlarda paylaş

intahar etmek isteyen her durumda eder, hastanede de olsa, eve de kapatsalar gider camdan atlar, çok fazla yapabileceğin bişey yok, erkek arkadaş oalyı falan diyosun, böle şeylere takıp intahara kadar sürüklendiğine göre yaşıda büyük sayılmaz, psikolojik tedaviye ihtiyaç duyuyor bence de, geçer umarım[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

erkek arkadaş yüzünden intihar edilir mi yaw alla alla...yaşını sordum ama cevap gelmedi.. sanırım çok da büyük biri değil.. daha bu yaşta intihar falan.. gidin işinizie yavv..sanki 15 yıllık bi aşk var ortada.. (var mı yoksa?)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

hastaneye falan kaldırılıyoda ailesinin nası haberi olmuyo?

bide saçmalık zaten sevgili yüzünden intahar..

çözümü çok basit o kıza pembe yalanlar dizisi söyleyin bak nası hayata 4 elle sarılacaktır.

ayşecik pollyanacılık oynuyor filmini falan seyrettirin, bide elemanada söleyebilirsiniz bak kız bu "hale" geldi falan diye.

tabi elemanda şey diyebilir onun adı zaten "hale" ben napabilirim falan diye..

durum karışık pizza hesabıı..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tyrande, 23 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
eheh bu sorunu netten mi halletmeye karar verdin

lütfen..burası paticik ltd. şti. and. vs.vs. burayı net diyerek aşağılayacaksan hiç takılma kardeş...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...