Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak Yiyorum

Gothic

Öne çıkan mesajlar

said:
Gothic, 26 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki:
ya plutoncum denemedimni sanıyorsun ben o acı tadla kafa buluyodum küçkken :)

senin işin zor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

ne bırakıosun yemeye devam et sende porflaşırsın sora güsel olur tırnaklar..:D:D[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lexius, 27 Ağustos 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
6 yıldır yiyorum :) atrtık prof oldum bnde dümdüz kesilmiş gibi özenle :)

baş parmak hala problem yaratıyor bende..diğerleri pürüzsüz..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

parmağına iğreenç bişey yap....mesela tırnaağını idrarına sok....yada sevmediğin bi yemeği sür...yada arkadaşlarına tembihle sen her tırnak yediinde sana şiddet uygulasınlaar...bende tırnak eti yiyorum...yani manikürle aalınan tırnakların yanları var ya onları...arkadaşımın biri manikür yaptırıncaa bıraktı...yani böyle ii gözükünce yiyesi gelmiomuş...yiyincede yicek bşy bulamıomuş...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Sosyal ağlarda paylaş

bende az önce yedim sol tarafı acıyo fgelaket tuşlara basarken :( Msnimde olanlara gösterebilirim : cok kötü bişey ya.. kurtulamadım hala ufacık ufacık tırnaklar :(

hatta edit:

Tirnak 1

[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

[Bu mesaj Sorj tarafından 27 Ağustos 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

yaa off bnde de var bu alıskanlık :(( bi ara seffaf acı oje bulmustum ama snra bole sos gibi gelmeye basladı ise yaramadı.. istemedigim zaman yemiorm ama iste bosluktan dayanamıorm, bi de yuzucuym her gun havuzda feci yumusuo tırnaklar eller fln o yuzden bırakamıorm.. goruntu olarak batırıo insanı bu bir, insanlar garip bakıyor ya da bna oyle geliyor ama ayrıca disleri de bozuo.. tel takıodum bi ara doktor kesinlikle yasaklamıstı teller duzeltio ama snin bu alıskanlıgın yine geriye donduruyor dislerini diye, o sıra bırakmıstım.. off zor is walla bırakıorm bi sure ama snra bilincaltından tekrar baslıyorum yedigimin farkında bile olmuyorum :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...