Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ye ama yutma..zararsız..tırnak makası masrafıda yok..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bence yut , tükürmekten iyidir. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yeme..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben de yiyorum kendimi bildim bileli de çirkin duruyordu bir ara . Şimdi profesyonel oldum makasla kesilmiş gibi duruyor .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 6 yıldır yiyorum :) atrtık prof oldum bnde dümdüz kesilmiş gibi özenle :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 acı oje işe yarar[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Gothic, 26 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki: ya plutoncum denemedimni sanıyorsun ben o acı tadla kafa buluyodum küçkken :) senin işin zor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ne bırakıosun yemeye devam et sende porflaşırsın sora güsel olur tırnaklar..:D:D[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Lexius, 27 Ağustos 2005 00:56 tarihinde demiş ki: 6 yıldır yiyorum :) atrtık prof oldum bnde dümdüz kesilmiş gibi özenle :) baş parmak hala problem yaratıyor bende..diğerleri pürüzsüz..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 parmağına iğreenç bişey yap....mesela tırnaağını idrarına sok....yada sevmediğin bi yemeği sür...yada arkadaşlarına tembihle sen her tırnak yediinde sana şiddet uygulasınlaar...bende tırnak eti yiyorum...yani manikürle aalınan tırnakların yanları var ya onları...arkadaşımın biri manikür yaptırıncaa bıraktı...yani böyle ii gözükünce yiyesi gelmiomuş...yiyincede yicek bşy bulamıomuş...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Peder çakmakla dudaklarını yaksın bak nasıl bırakıyorsun[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bende az önce yedim sol tarafı acıyo fgelaket tuşlara basarken :( Msnimde olanlara gösterebilirim : cok kötü bişey ya.. kurtulamadım hala ufacık ufacık tırnaklar :( hatta edit: Tirnak 1 [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılınMandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...[Bu mesaj Sorj tarafından 27 Ağustos 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yaa off bnde de var bu alıskanlık :(( bi ara seffaf acı oje bulmustum ama snra bole sos gibi gelmeye basladı ise yaramadı.. istemedigim zaman yemiorm ama iste bosluktan dayanamıorm, bi de yuzucuym her gun havuzda feci yumusuo tırnaklar eller fln o yuzden bırakamıorm.. goruntu olarak batırıo insanı bu bir, insanlar garip bakıyor ya da bna oyle geliyor ama ayrıca disleri de bozuo.. tel takıodum bi ara doktor kesinlikle yasaklamıstı teller duzeltio ama snin bu alıskanlıgın yine geriye donduruyor dislerini diye, o sıra bırakmıstım.. off zor is walla bırakıorm bi sure ama snra bilincaltından tekrar baslıyorum yedigimin farkında bile olmuyorum :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 erutan sana yeme güzel değil dedim adam et yer gibi ısırdı elini bea yuh sana[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Acı oje işe falan yaramıyor, insanın yedikçe yiyesi geliyor. Ne güzel böyle acımsı tat oluyor acılı adana gibi mis mis[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar