Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gök taşı ana inşallah bisim cafee düşmez!!

Bpowder

Öne çıkan mesajlar

said:
IllidanStormrage, 26 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki:

Buarada şeyi söylemeyi unutmuşum.Meteor 2026 da düşücek deniyo.Tabii dünyayı bulabilirse:D (2012 de bi gezegene mi çarpıcakmışız gezegen mi bize çarpıcakmış yaklaşıcakmıymış ne öyle bişiy işte dünya baya kötü etkilencekmiş:D)

haaadddd-deee beeeaaağhhh!![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bpowder, 26 Ağustos 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
..dunyaya dusme şansı 1000 de bir olsada bilim adamları buyuk bir oran dior

Daha önce bu konularla ilgili bi amcacığım çıkmıştı Tv ye. Bu oranlar bildiğimiz oranlardan farklı imiş. Ozamanlarda 350de 1 oran diye birşeyler geçiyordu onu anlatıyordu o oranın bildiğimiz oranla yüzbinlere milyonlara denk geldiğnii falan anlatıyordu[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bizler üçüncü nesil dünya ülkeleri olarak diğer ülkelere göre konumumuz gereği daha avantajlıyız. onların şuanda küresel ısınma veya çarpan meteorların etkisiyle suların kabarması gibi tehlikeleri mevcut. o yüzden bizler daha avantajlıyız. bugün okyanusa kocaman bir göktaşı düşerse, tamamen denizler üzerine kurulmuş olan hollanda sular altında kalacaktır.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

bunun başlığı vardı burlarda bi yerde, bahsettiğiniz göktaşının çarpma olasılığı %0.02 miydi neydi öyle küçük bi rakamdı. dünyaya çarpma olasılığının olduğu gün 14 nisan 2029.

düşerse dünyadaki tüm nükleer silahların ateşlenmesi kadar büyük etki yaratacakmış. bu durumda nükleer kışın gibi bişiyin başlayıp dünyadaki tüm canlılığın yok olması gerekiyor ama kalıcı etki yapmaz diye okumuştum.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*

[Bu mesaj Rahan tarafından 27 Ağustos 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi öyle bi meteor çarparsa ve yapacağı patlama çok büyük olursa patlamanın etkisiyle bütün kül, taş filan ne varsa atmosfere yayılabilirmiş.Dünyanın hızlı dönüşünün etkisiyle bu kül yığını kısa sürede atmosferi tamamen kaplayabilirmiş böylece güneş ışınları dünyaya gelemeyebilirmiş, bu da buzul çağına girmemize neden olabilirmiş.

Böyle bişi işte.Dinozorlarda buna benzer bi olayda ölmüş deniyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 26 Ağustos 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
Okyanusa düşssün veya çöle. En az kayıp oralarda olur herhalde. Bir de bunlar garbage konusu konu dışı değil.

abi okyanus a düşerse Dalgalar Kıyı ülkelerine Deep impact misali olmazmı? :-( yapma pls.. Şöle düşsün. Sonra Kum yağmuru :-D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

öle bi yere düşsün ki cehennemin kapıları açılsın orklar büyücüler tekrar dünyaya gelsin şu ejderhayı görüp öleyim O_O[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...