Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Isim hede hödö değiştirmesi sonucu, açılmamış hiç. Arka sokakta, ex-bronx'un sağında kalıyor. Gitmeyin mümkünse. 70'lik Arjantin 6 milyon. Dahası, canlı müzik olduğu zaman hiç gitmeyin. Barfield, a fall for stella falan çıkıyor. Ben tavsiye etmiyorum. Çok cici kızıl saçlı bir garsonları var, ama o da kurtaramıyor mekanı. Gece yarısında güneş gözlüğüyle gezen bir garsonları da var. Ha üst katı falan ev mobilyası normal. Evinde kız arkadaşıyla sevişemeyenler tercih edebilirler.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bi denıyelım bakalım[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 15 Temmuz 2005 06:32 tarihinde demiş ki: Evinde kız arkadaşıyla sevişemeyenler tercih edebilirler. said: blackchaos demiski : bi denıyelım bakalım alexi nin son lafi bu olunca , sen buna itaben demisin gibi durmus :) neyse deneynce bi de senin gozunden yorumlarini alalim buraya :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Cemil İpekçi'nin yeri sandım bende . Güzelmiş orası .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben de cemilin yeri sandıydım deilms :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar