bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Biliyorum bunun yeri burasi degil ama baska baslik bulamadim Sizce Bandaj basip reskill cekmek sucmudur ?? bir arkadas ile tartistikda goruslerinizi bekliyorum[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 serverdan servera kişiden kişiye deişir.. Bence suç deildir.. ölen adam peace modda dursun resleyemezler.. o zmn reskill die bişeyde olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben suctur diyorum .. lag olursa macro ile sn de 10 kere keser resler genede yorumlari bekliom :) cogunluk ne tarafta[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 lag olurs die bi varsayım yapamazsınki.. ayrıca lag sadece ölüyemi oluyo..? bi kere taba basar lag geçincede ztn kendini peace modda bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kesinlikle serbesttir. (bkz: Reskill'e baglamak)[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım 1. sınıf iku bilgisayar muhendisi :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 reskill bencede serbest olması gerek. war mod a gecmesin kardesim :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 mantığa göre, serbest değildir.. Düşmanını canlandır bidaha kes wtf?!?! böle şey görülmüşmü[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bu oyun mantıga dayandırılsaydı zaten woooooohooo[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 mike sanki gercek hayatta dostunu canlandırma diye bişey varmış gibi konuştun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 reskill uo'nun en cok zevk verici bir tarafi. reskill'e bagladiktan sonra adam tipik bir sekilde kufur falan eder, sen page atarsin 'kufur var' diye falan :p[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bide reskill i hakedenler var :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 olsn, bende çekerdimde yanlış.. bi süre sonra kesip lootlamadan gitmeye başlamıştım bayıyo.. insanların zevk almasını engellemek fln.. peah.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 En son cektigimde adamın bir kopyası olustu ve tıklanamaz durumda idi. O gunden beri reskill atmaya korkar oldum :-) gece rüyama giriyor[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 göreceli bir kavram her serverda reskill mantıgı farklı olmasının sebebide budur. kuralın uygulanışı farklılık gösterir bu nedenlede aynı fikirde olunamaması doğal.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bence cok hödö bi konu cunku sanane milletin ceza anlayısından sen reskıllıne bakarsın adama gıcık olduysan bandajında warsa yanında ben sabaha kadar reskıll atarım adama adam salaksa ben nabıyım geçme abi wara[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ahlaki olarak suctur, kural olarak serverdan servera degisir, bu kadar basit. Yememek player icin peace mode'da durmak kadar, yedirmemek ise scripterlar icin bir "reslenmek istiyor musunuz" dialogu eklemek kadar kolaydir ayrica.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 [function res] newitem i_res act.equip [itemdef i_res] id=i_memory type=t_eq_script weight=0 name=res dialog on=@create attr attr_decay|attr_newbie on=@equip src.sdialog d_res timer 30 src.sysmessage 30 saniye icinde seciminizi yapmazsanız pencere kapanacaktir. on=@timer cont.dialogclose d_res remove return 1 güzel bi res dialogu yapip bandajla canlandırma işlemine trysrc/try res filan eklersen sistemi runuodaki gibi yaparsın. misss [Bu mesaj ozzystalker tarafından 26 Ağustos 2005 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatality Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bence Yasak Olmamasi Lzm diolaga gerek yok Reslenmek istemiyen adam wardan cikar bu kadar basit. adamin Hosuna gidiyosa Bilmiyorum :)[signature][hline]In The End Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 at abi at daha at ohh ferahladım valla ne fame ne karma at at daha oh oh uçuyorum gibi[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bence Serbesttir[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 artı olrak onu istemeyenler Yukarıdaki scpyi kullanabilirler değil mi?[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Baggio, 26 Ağustos 2005 11:01 tarihinde demiş ki: Ahlaki olarak suctur, kural olarak serverdan servera degisir, bu kadar basit. Yememek player icin peace mode'da durmak kadar, yedirmemek ise scripterlar icin bir "reslenmek istiyor musunuz" dialogu eklemek kadar kolaydir ayrica. Nası ya ahlaki ?! ben şimdi kıl oldugum dünya ahiret nefret ettiğim bir insana sabah oturup aksam kalkana kadar reskill atsa cümle alem bana terbiyesizmi der ?! bence biraz abzürt kaçmış[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ne demiş haydar..krala selam reskile devam..vb..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hakedene herşey mubah :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yok abi isterlerse bacıma sövsünler ben yine atarım reskilimi kimseyide sallamam günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar