MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ya arkadaşlar yardım edin.benim bi Frozen Throne downloadım vardı.Overnette bitiş 537mb gösteriyo.Ama 540 falan gördüm sonra tekrar 537'nin altına inip tekrar yükseliyo.Bi yol gösterin be.[hline]ulan dünyaya bak be zıçtı azıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 artık azalmıyo bile koptu gidiyo arkadaş.[hline]ulan dünyaya bak be zıçtı azıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Herhangi bir dosyaya properties yaptığındada değişik boyutlar yazdığını görürsün yani discdeki boyutu ile DW boyutu farklı olabiliyor bazen.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 aaa??asktr dooru yaaaa. HDD'de toplam dosya boyutu 550mb gözüküyodu askktr yaa.nasıl da uyanamadım???çok saol absolut.[hline]ulan dünyaya bak be zıçtı azıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 levio o nası bi quikstart hoca be[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 sonra da windows çökünce şikayet ediyoz. bu kadar programı eşeğe yüklesek eşek bile çöker. tabi microsoft yine de sux yani. düşüncemden geri adım atmış değilim :D[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 onlar topu topu 10gb falan ediyo.ki ben de 80 gb var. neyse onu bunu bırakalım da ya bu gerizekalı overnet geriye düşüp duruyo.önce 548mb falan oldu şimdi 542mb git gide düşüyo??? yani absolut un dediği de işe yaramadı?[hline]ulan dünyaya bak be zıçtı azıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bence senin quick launch maksadını aşmış. Startup menüsünün yataya serilmiş hali gibi bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 böle startup ı kaldırması için bilgisiyarının 512 ram falan olması lazım.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 kzazaa yükleyin kurtulun[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ehehe ozaman siz bide benim quicklaunch u gorun desktop ve startmenu pırıl pırıl ama ql full dolu ne biliyim ql yi kullanmak daha rahat geliyor bana (amma saptirdim konuyu bea ama neyse sonundacaresi bulunmus nede olsa)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 benim bilg. de aynı levie ile ama doldurmadım öyle :p nie yawaşlatıyım ki dimi hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 101.60% göstermesini kastediyosan o normal bişey, edonkey türevlerinde olabiliyo bazen. neden bilmiyorum, dosyanın bazı parçalarını 1den fazla dl edebiliyo galiba. sen indirmeye devam et, dl bittiğinde dosya çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Overnet, eMule ve eDonkey'de dosyalar parçalara bölünerek indiriliyor. İndirilen parçalar zaman zaman bozuk olabiliyor bu durumda eşek clientları bu parçayı tekrar indiriyor. Bu sırada o parça iki kez indirilmiş gibi görünüyor ve transfer edilen toplan datayı o parça kadar ya da bozuk kısım kadar artırıyor olabilir. Sonuçta transfer edilen kısım dosyanın inen kısmı değil de dosyayı indirmeye çalışırken bozuk parçalarla beraber bilgisayarın "elinden geçen" data kadar oluyor. PS: Yazdıktan sonra okudum da bilmece gibi olmuş. :)[hline]MS[dot]com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar