slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 terazime tıklayın pls eee o kadar şey yazdım 532476257 kere görüntülenmiş kimse teraziye tıklamamış ben kerizmiyim ulan siliyorum ben sizin zihniyetinizi vs vs pati gibi olmak zaman alır birikim gerekir emek gerekir sevgi gerekir dürüm gerekir fln işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 forumtr ve benzeri sitelerden nefret ettiğimiz için paylas.org'u kuruyoruz , payla$ım'ın yanında düzensiz topicler , nickler , ki$ilikler görünmeyecek artık (bo$ buldum reklam yapayım dedim :p)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Abi kurdugunuz sey bir forum, paylasim sitesi degil. Yaptiginiz sey de goz boyamaktan baska hicbirsey degil. Eger dogru durust birsey dusunuyorsaniz forum yerine daha cok paylasim sitesine benzeyen birseyler hazirlayin. Ya yalan soyluyorsunuz ya da kendinizi bile inandirmissiniz farkli olacaginiz sacmaligina. Pavlov'un sartli refleks teorisini herkez bilir, iste bu da aynen oyle. Artik insanlar standart temali vBulletin'i gorunce digerlerindeki havaya giriyor. Kusura bakma ama digerlerinden hicbir farki yok. Yinede basarilar. // Asil konuya gelirsek. ForumTR, Patick'in yanina bile yaklasamaz. Evet belki Paticik'ten cok cok fazla aktif uyesi var ama toplasan Paticik uyesinin 1/4'u etmez.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paticik'in admin bölümü vbullettin tabanlı ama ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o_O Pardon alakayi kuramadim?[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Crane, 25 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Pavlov'un sartli refleks teorisini herkez bilir, iste bu da aynen oyle. Artik insanlar standart temali vBulletin'i gorunce digerlerindeki havaya giriyor. Kusura bakma ama digerlerinden hicbir farki yok. ;)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @crane ; Tamam dü$üncelerine saygı duyuyorum , beğenmezsin , girmezsin ama kendi içinde de çeli$kiye dü$me be kardeşim , canım ciğerim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1- Uyelerin admin bolumunde dolastigini sanmiyorum. 2- Paylasim siteleri hakkinda konusuyorum. Forum olarak bu da vBulletin, bu da.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @Crane paticik'in ilk halini biliyormusun? ne tabanlı oldugunu? nasıl editlenerek bu hale geldigini?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çok amele bir forum olduğu gerçek olsa da http://adult.forumtr.com (18+) dan yararlanmıyor değilim hani...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Eski nick'im: ATOMKARINCA Pepelek'in ilk halini falan biliyorum ancak 2001'de kirilmis vBulletin kurup alin size paylasim sitesi diye bir moda yoktu. 1-2 seneden beri turedi bu furya.. Tamam acin istedigin kadar ama "biz farkliyiz" demeyin yani. :lol:[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Adult forum tr'de metrodaki kızların etek altı fotolarını çeken tipler vardı Tyrande linklemişti bir anlık öfkeyle . Onları yakmak istiyorum .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Fotoçopladım Aşk'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 büyük bir forum; ama düzenli değil. o konuda paticikle kıyaslanamaz.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Mayhem, 25 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki: @Crane paticik'in ilk halini biliyormusun? ne tabanlı oldugunu? nasıl editlenerek bu hale geldigini? ben biliyorum pati forumları sıfırdan yazıldı, herhangi bir forum kodu alıp editlenmedi. bilip bilmeden atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ultimatr zamanından beri burdayım ve bildiğim kadarıyla sıfırdan yazıldı ve karakedi, wastiee, neter gibi kişiler sayesinde geliştirildi. admin paneli nedir, neden forumda normalde vbullettin kullanılmamış olmasına rağmen sırf bir panel için vbullettin kullanıldığı felan hiç mantıklı gelmiyor bana. ayrıca mayhem ne zaman bu "admin paneli"ni gördü de bu kadar emin konuşuyor onu da anlamadım. mayhem acaba başka bişi mi kastediyor diye afalladım bir an. çünkü hiç bir zaman moderatör veya admin olduğunu görmedim ben. ama kedi gerekli açıklamayı yapmış zaten, sanırım soru işaretleri de ortadan kalkar. mayhem gene "fakelik" yapmaya çalışıyor herhalde.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. [Bu mesaj Bone tarafından 25 Ağustos 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 mayhem dümbüklük edip sallamış. adamın yazdıklarını okuyanda bişi sanacak. üye tarihi 2004 olan biri, nerden bilecek patinin ilk halini, son halini veya admin panelini. salıyor kafadan, belki bi admin gormezde, arkadasda yaptıgı karizma ile kalır diye. cok var bole dümbükler. can sıkıcı olmaktan öteye gecemiyorlar. patideki hiç bir site, forum, sözlük, albüm vesaire, veisare vesaire, farklı bir yerden apartılmamış, editlenmemiş, oturulup ihtiyac dogrultusunda sıfırdan yazılmıştır. dümbüklük edip , iki kuruş karizma yapayım diye bilip bilmeden atmayın, üyeliğinizi cizip yorünge dışına gönderince bize bık bık ediyorsunuz. adam gibi, aklı başında takılın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 geçemez üye olarak ama burdaki samimiyeti orada bulamazsın[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 belki geçer ama burda bi seviye var o doru. orda o seviye yok işte... bi forum yönetmek baya zor bi iş. takdir ediyorum adminlerimizi...[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Forum tr valla arada msn vs seylerde ıhtıyacım oluyor..COk yavaş ya pati gibi deil yani o forum hızlı bıle olsa gezerken zevk almıyorsun..Pati fora...[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bes para etmez bu forumlar bir suru var editleyip atliyorlar piyasaya site 1 saatte aciliyor hayvan gibi bannerler, avatarlar kafam kadar 1 kere uye oldum girdim dahada asla girmem[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Mayhem, 25 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki: @Crane paticik'in ilk halini biliyormusun? ne tabanlı oldugunu? nasıl editlenerek bu hale geldigini? wastiee yazmadı mı? yada ben öyle biliyorum uotr açıldığından beri üyeyim hatta bi ara wastiee phpbb yada ona benzer başka forum kodlarını alıp editledi gibisinden de denildide mantıklı olunursa böyle bir forumun yazılması zor değil (ilk hali) zamanlada başka eklentiler başkalarının yardımıyla gelişti hem önemli olan forumun ne olduğu kimin yazdığı değil içeriği içindekilerin kalitesi seviye saygı gibi insani unsurlar değil mi? mekanik unsurları bi kenara koymak gerek buyur sende paticik açıver hatta aynı kodları verseler bile bir =o= olup olamayacağını dahi tartışmaya gerek duymuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 forumtr de tartışmaya açılamayacak kadar hassas konular için bölümler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Banladılar beni ordan ;)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gayet rezil bir site forumtr. vBulletin kullanan bir siteden ne beklenebilir ki? zaten tek hit alıp, büyümesinin nedenide sahip olduğu adult bölümleri olsa gerek.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bi de para kazanabiliyosun terazime tıkla PLSSSSS terazi isteriz bizde teraziiii *!koşar adım kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar