Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

88 Yılının 25 Ağustos'da Saat 12 Sularında Bir Cadı Geliverir Dünyaya ;)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya benim huyum böyle bende bir iki yaş bile küçük olsa mesela şirin şirin geliyo yanıma sen ne şirin şeymişsin diye küçük çocuk gibi seviyorum ama bazen nefret de edebiliyolar benden çok garip bi durum ya :)

[Bu mesaj Kasanova tarafından 24 Ağustos 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi gün öle şeker kız candynin abisinden dayak yersin o zaman o huyundan wazgeçersin ;)[signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper

[Bu mesaj heso tarafından 24 Ağustos 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
crysania, 23 Ağustos 2005 10:43 tarihinde demiş ki:
Şurda 2 gün sona d.günüm ve bn mi kadersizim yoksa kader mi bnsz bilemem ancak tam sevinirken bu d.günümde arkadaşlarımla beraber olucam die bir de baktım ki yine ve yine d.günümü onlardan ayrı yapayalınız bir köşede sessizce geçiricemm :( Yaws yaz çocuğu olmaktan bu yüsden nefret ediom bari patiden sevgili arkadaşlarım sizler beni yalınız bırakmayınnn :-o :-?

Ekim,Kasım,Aralık aylarında doğmaktan kat kat iyidir.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
haha bende başka bi niyetle sıkmıyorum zaten kardeşim gibi sıkarım demek istedim lol :) tabi nikim ofsayt olduğu için herkes kıllanıyo benim işim 25-30 yaş arası kadınlarla ;) küçüklerin anca yanağını filan sıkarım severim böyle :)
Mesaj tarihi:
Ahahah şimdi doğru günü tutturdum sanırım:) Nice yıllara. Sana SM'leri cd'ye çekip yollayayım hediye olarak:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Mesaj tarihi:
daha dogum gunu gelemden 64 msjla kutlandıysa
dogum gununu gecınce ne olucak acaba?

dogum gunun kutlu olsun tekrardan
65...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
Hepinize Çokkkk Çokkk teşekkür ederim bu kadersiz cadıyı d.gününde yalnız bırakmayıp ilgilendiginizz ve ii dilekleriniz için ;)
Çokk Çokk Mutlu Hissediorumm Şuan Ve Şimdi Sizden Bişi Rica Ediyorum Bana D:Günlerinizi Bildirirmisiniz Ben de Sizinkileri Kutlamak İstiyorum Tek Tek :) ;)
Hepinizi En İçten Dileklerimle Slmlıyorumm Gökyüzüne Bakın Ordan Size Süpürgemin Tepesinden El Sallıyorum :)))[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Mesaj tarihi:
ayyy çok şirinnnnnn çok teşekkür ederimmmm ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
  • Yeni Oluştur...