Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hehe şeker küçük kız çocuğu beni daha almıolar barlara ühühü yanaklarını sıkasım geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hoşt kardeşim hoşt, naptın. Eahsah :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya benim huyum böyle bende bir iki yaş bile küçük olsa mesela şirin şirin geliyo yanıma sen ne şirin şeymişsin diye küçük çocuk gibi seviyorum ama bazen nefret de edebiliyolar benden çok garip bi durum ya :) [Bu mesaj Kasanova tarafından 24 Ağustos 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bi gün öle şeker kız candynin abisinden dayak yersin o zaman o huyundan wazgeçersin ;)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper [Bu mesaj heso tarafından 24 Ağustos 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: crysania, 23 Ağustos 2005 10:43 tarihinde demiş ki: Şurda 2 gün sona d.günüm ve bn mi kadersizim yoksa kader mi bnsz bilemem ancak tam sevinirken bu d.günümde arkadaşlarımla beraber olucam die bir de baktım ki yine ve yine d.günümü onlardan ayrı yapayalınız bir köşede sessizce geçiricemm :( Yaws yaz çocuğu olmaktan bu yüsden nefret ediom bari patiden sevgili arkadaşlarım sizler beni yalınız bırakmayınnn :-o :-? Ekim,Kasım,Aralık aylarında doğmaktan kat kat iyidir.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kutlu olsun şimdiden.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 doğum günün kutlu ossun. :tebrikz:[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eet şu an kutlanmış kılıyorum doğum gününü[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 nice yıllara[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Doğum günün kutlu olsun[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 nice paticikli yıllara.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 haha bende başka bi niyetle sıkmıyorum zaten kardeşim gibi sıkarım demek istedim lol :) tabi nikim ofsayt olduğu için herkes kıllanıyo benim işim 25-30 yaş arası kadınlarla ;) küçüklerin anca yanağını filan sıkarım severim böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ahahah şimdi doğru günü tutturdum sanırım:) Nice yıllara. Sana SM'leri cd'ye çekip yollayayım hediye olarak:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Saat 12 sularında kutlamasak da resmi güne girilmiş. Doom günün kutlu olsun ve mutlu geçsin. ;)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 daha dogum gunu gelemden 64 msjla kutlandıysa dogum gununu gecınce ne olucak acaba? dogum gunun kutlu olsun tekrardan 65...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gelmiş yaf baksana 25 austos[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Doğum günün kutlu olsun[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hepinize Çokkkk Çokkk teşekkür ederim bu kadersiz cadıyı d.gününde yalnız bırakmayıp ilgilendiginizz ve ii dilekleriniz için ;) Çokk Çokk Mutlu Hissediorumm Şuan Ve Şimdi Sizden Bişi Rica Ediyorum Bana D:Günlerinizi Bildirirmisiniz Ben de Sizinkileri Kutlamak İstiyorum Tek Tek :) ;) Hepinizi En İçten Dileklerimle Slmlıyorumm Gökyüzüne Bakın Ordan Size Süpürgemin Tepesinden El Sallıyorum :)))[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mutluluğa bak :) Doğum günün kutlu olsun Benim ki 20 Şubat istersen burdanda bakabilirsin http://forum.paticik.com/view.php?id=132801[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 dom güün kutu osun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 doğum günün kutlu olsunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 teşşekkür ederim[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [signature][hline]Face your fears live your dreamsTahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ayyy çok şirinnnnnn çok teşekkür ederimmmm ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 iyiki doğdun[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar