Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gizem furyası.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6 tane gizem isminde arkadaşım var. Küçükkende olmuştu 2-3 tane. Arkadaşımın kuzeninin adı gizem, annemin arkadaşının kızının adı gizem vs. vs. Son 2 sene içerisinde birden türediler sanırım. 86-89 yılları kızlarının %40 ını falan mı kapsıyor acaba bu gizem isimleri.
Bu durum sadece bana mı has yoksa sizlerin de arkadaşlarının çoğunun adı gizem mi?
O değilde sevgilimin adıda gizem, yanlışlıkla arkadaş doğum günümü kutladı sandım laubali mesaj attım düzelttim zar zor. Yada bir arkadaşıma gizemin birinden bahsederken 10dk hangisi olduğunu anlatmam gerekiyor falan çok zor iş.
Re
Bu durum sadece bana mı has yoksa sizlerin de arkadaşlarının çoğunun adı gizem mi?[signature][hline]These open doors...
Mesaj tarihi:
gizem değilde g ve z'den oluşan kız isimleri furyasına denk geliyoruz biz.

gizem
gözde
gamze

bende 3-4 tane gamze ve bazıları gamzelerin kardeşi olmak üzere 2-3 tane de gözde var. yayılıyolar vallaha :)
gizem de var tab bol bol.[signature][hline]gecesiz gece lambası
Mesaj tarihi:
selam! ben gizem...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
Fantastik bir nesil olsa gerek...

-Hanım çocuğa ne isim verelim?
-Mistik bişey olsun bey
-Gölgelerin efendisi nasıl olur?
-Yok yok, daha sade olsun..
-E iyi bari komşu kızının ismini Gizem koymuş, biz de ööle yapalım
-Yapalım bari...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
ortaokuldayken aynı sınıfta 3 tane merve vardi.. 12 yıllık sınıf hayatımda en az 1 tane merve adlı arkadaşım oldu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
said:
Overseer, 26 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlarımın %90 ı Abdullah. İki arkadaşım var biri Abdullah biri Selami. Yannız Abdullah Selami'nin 9 katı ondan böyle.

AHAHAH[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
zeynep normalde çok olur ama ben kendimden başka bulamadım arkadaşlarımın arasında.. hem başkasında benim adımdan olunca nefret ediyorum

bide bol bol cansu var herkes cansu ya da gözde ya da merve x([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
ben erkek olursa T101 kız olursa TX koyacam çocuumun adını.
(evet terminator 2 izledim az önce)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
said:
ivy, 26 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
selam! ben gizem...

uefhauehf koptum bu lafa :D _gZm_ 'di dimi bu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
  • Yeni Oluştur...