Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 6 tane gizem isminde arkadaşım var. Küçükkende olmuştu 2-3 tane. Arkadaşımın kuzeninin adı gizem, annemin arkadaşının kızının adı gizem vs. vs. Son 2 sene içerisinde birden türediler sanırım. 86-89 yılları kızlarının %40 ını falan mı kapsıyor acaba bu gizem isimleri. Bu durum sadece bana mı has yoksa sizlerin de arkadaşlarının çoğunun adı gizem mi? O değilde sevgilimin adıda gizem, yanlışlıkla arkadaş doğum günümü kutladı sandım laubali mesaj attım düzelttim zar zor. Yada bir arkadaşıma gizemin birinden bahsederken 10dk hangisi olduğunu anlatmam gerekiyor falan çok zor iş. Re Bu durum sadece bana mı has yoksa sizlerin de arkadaşlarının çoğunun adı gizem mi?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gizem değil ama çok fazla irem var[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gizem değilde g ve z'den oluşan kız isimleri furyasına denk geliyoruz biz. gizem gözde gamze bende 3-4 tane gamze ve bazıları gamzelerin kardeşi olmak üzere 2-3 tane de gözde var. yayılıyolar vallaha :) gizem de var tab bol bol.[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 selam! ben gizem...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Fantastik bir nesil olsa gerek... -Hanım çocuğa ne isim verelim? -Mistik bişey olsun bey -Gölgelerin efendisi nasıl olur? -Yok yok, daha sade olsun.. -E iyi bari komşu kızının ismini Gizem koymuş, biz de ööle yapalım -Yapalım bari...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ortaokuldayken aynı sınıfta 3 tane merve vardi.. 12 yıllık sınıf hayatımda en az 1 tane merve adlı arkadaşım oldu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Arkadaşlarımın %90 ı Abdullah. İki arkadaşım var biri Abdullah biri Selami. Yannız Abdullah Selami'nin 9 katı ondan böyle.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 5.sınıftayken sınıfımızda 4 tane tuğçe diye arkadaş vardı :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende lisede merve furyası vardı :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tuğçe 2 merve 2 elif 2 gizem 2 sonuç bende deja vu...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Overseer, 26 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki: Arkadaşlarımın %90 ı Abdullah. İki arkadaşım var biri Abdullah biri Selami. Yannız Abdullah Selami'nin 9 katı ondan böyle. AHAHAH[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 abartısız 10 tane ece tanıyorum. biri hariç hepsi birbirinden beter. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben cocugumun adini Excalibur koyacam[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya ben okul dışında niye kimseyi tanımıyorum asosyal miyim doktor bey ühühühühühühü :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: CusTodeM, 26 Ağustos 2005 21:30 tarihinde demiş ki: ben cocugumun adini Excalibur koyacam Ben de Merlin koyacam![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zeynep normalde çok olur ama ben kendimden başka bulamadım arkadaşlarımın arasında.. hem başkasında benim adımdan olunca nefret ediyorum bide bol bol cansu var herkes cansu ya da gözde ya da merve x([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 çocuğunuza ceren koymayında ne koyarsanız koyun..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 oba arkadas yapariz bide onlari ayrilmaz 2 li olurlar:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ceren güzeldir nedenmiş?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 BU BANA INAT OLSUN DİYEMİ YAPILIO TEK KAFAMI DAITTIM YERDE AZINZIA ALMAYIN ARTIK YA[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Mike: WTF :-? Bir de Özlem..(devamı gelir ama gelmesin)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben erkek olursa T101 kız olursa TX koyacam çocuumun adını. (evet terminator 2 izledim az önce)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Benimde vardı bir gizemim :([signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Evet ya adları yazmasak daa iyi olacak sanırım...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: ivy, 26 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki: selam! ben gizem... uefhauehf koptum bu lafa :D _gZm_ 'di dimi bu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar