Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çıkmak için kız-erkek yaş farkı..

reyou

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben 21 yaşındayım gidip benden en aşa 3 yaş küçük bir kızla çıksam anlaşabileceğimi sanmıyorum akıl yaşta diil baştadır diyeceksiniz ama gerçekten çok farkediyo ama atıyorum kız 23 erkekte 27-28 civarı fln pek sorun olucagını zannetmiyorum çünkü daha bi olgunlaşıyorsunuz kezaa kızda öyle ama boşverin yaa gönül ferman dinler mi ? :)[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

14-20 yaş arasında 1-2 iyidir, 20den sonra (kız 20yi geçtikten sonra tabii) 4-5 yaşa kadar fark çıkabilir bence. Ama ben yine de 1-2 yaştan şaşmam. Bir de kız arkadaşım benden büyük olmamalı. Yani herkeste var mı bilmem ama ben acaip kompleks yaparım kız arkadaşım benden büyük olursa :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 25 Ağustos 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne komplexi be kızın ya da kadının performansı iyi mi gerisini salla zaten olgun bayanların fizikleri de küçük sübyanlarınkinden 10 kat daha iyi oluyo olgun vücut isşte daha ne istiyosun bebek bakıcılığı mı yapıcaksın mesela ben 89 lu bi kızla çıksam çocuk bakıcılığı mı yapıosun dicek arklar ya da sübyancı damgası yiceksin
Sosyal ağlarda paylaş

maksimum 3 benim icin.

21-18 normal sayilir :D

ama 25 yasindaki biri 18 yasinda biriyle cikiyorsa ben 3 sonuc cikartirim.

1.Subyancidir.
2.Cevresinde ezilmistir hic arkadasi yoktur bu tiplerin kendinden kucukleri etkilemesi daha kolay olur. Sonuc itibari ile kizlar kendinden buyuk erkeklerden hoslanir.
3. sonuc cikmadi ama birkere yazmis bulunduk...
Sosyal ağlarda paylaş

siz kız görmemişsiniz dicem şmidide neyse:) abi yaş önemli ama hatun fizksel oarlak büyük gösteriyorsa ne dicen. ya sen çok güzelsin her şey tmm ama 1 yaş farkla kaybediyon. (...)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Sosyal ağlarda paylaş

öyle demene gerek yok. window shopping yapıcan uzak durucan. tabii bu bende takıntı gibi bişey 1 yaştan daha küçükse bi garip oluyor. ne bilim yani kardeş diyesim geliyo ters bişeymiş gibi oluyo. 30 dan sonra düzeliriz belki.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

çıkmak sana göre ne ifade ediyor? aşkı ifade etmediği kesinki böle bişey tartışıyorsunuz.. yolda birini gördün "ilk görüşte aşık oldum" diyebilceğin biri.. tanıştın.. kız büyük gösteriyordu.. sordugunda 14-15 yaşında bi kız sense 18 yaşındasın 4 yaş fark war.. bunu hiç dikkate alırmısın? kızı tanıdın aşık oldun.. ne yaşı kimin umrunda yaş.. seviyosun birader.. " aa yaşı küçük aşık olmamalıyım" bu ne ya? yaş farkı zart zurt hikaye takılmalık kızlarda yaş farkı diyin.. çıktıklarınızda değil..[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Syn, 26 Ağustos 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
kzı 18 tyasından büyükse 4-5 yasın önemi yok

Evet katılıyorum. Ben 86lıyım şimdi 88lilerle bile anlaşamıyom bazen. daha küçükleriyle hiç. ama bundan 5 sene sonra 89-90 lılarla anlaşabilirim hiç sorun olmaz. Yoksa ergenliklerinin doruklarındaki kızlarla anlaşılmıyo.
(kendimi çok büyük görmüyorum yanlış anlaşılma olmasın :) )[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

abim 81 li 87 tayfasına yazıyor kıl oluyorum :) daha doğrusu 87 liler mi 81 li insanlara yazıyor onu anlamadım.Gerçi evlilik bakımından düşünürseniz pek sorun olmuyor ancak git 86 dönemine yaz demi insanın ruh sağlığı bozuluyor sonra.

edit:Yazdığımdan kendim bişey anlamadım lol
[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 26 Ağustos 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

performansı iyiyse 88 li kızla çıkabilirim
üst limitte sınır tanımam dermişim.
Üst limit te 6 yaş yukarısı ;-)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

[Bu mesaj Prawler tarafından 26 Ağustos 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne demişler "Aşk bir sudur, iç iç kudur"
Ha 9, ha 19, ha 29 fark etmez... :-)

Haaa bende kendimden 8 ay kadar büyük olduğunu bildiim bi kızla güzel bir ilişki yolundayım... eee nolcak şimdiii???? halla halla bunu bilemiyoz muyuz? Yaş fark yapmaz, samanlık seyran olduktan sonra, değilmi ama??? iki gönül bir olunca misali....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

benım annem ve babam arasında 8 yas var...
sımdı dusunuyorum annem yenı dogdugunda babam 8 yasındaymıs..
yada babam 18 yasındayken annem 10 yasındaymıs...

eheh baya komık gelıyor bana...
ama sonuc: bılmemkac yıllık evlıler....[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...