EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 showda hehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 harika uhehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 koçum bea şuna bak elleriyle nasılda kafa koparıyo ehe[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 tuh ya son 10 dakikasina yetisebildik o da yetti... "insansiz dunya, dunyasiz insan olamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 süper ya ehueh düşündüğümden de kötü bir film çıktı. tek anladığım zıplayan bir adam, patlayan taşlar ve kofan kafalar eheh ne karışık bir film hiç birşey anlamadım. Storm trooperlar ise ayrı bir komik. Yapan adam herleyden koyalım demiş herhalde.. Adamlar konuşmuyor ama bin türlü saçma şey oluyor. Yuh yani. Bir de sonunda süper mesaj vermişler çıldırcam gülmekten.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ehuehu aynen koptum bende, dünyasız insan, insansız dünya olamaz hulen ! :P dünyayı yok edin diyince x-wing lerin neydi ismi o uzay gemisine saldırmasıda ayrı bi iiginclik :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 eheh tek gören kendim sandım, ben de son 15 dk'yi görebildim maalesef. hepimiz simpson'lara bakmayı düşünmüşüz demek.. :) fakat kötü adam'ın ışık büyüleri müthişti, öyle bir tekniği matrix'te neyim görmedim.. 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ya kotu adamin ikiye bolundugu sahnede kullanilan teknik bence o isinlardan da ote huehuehue simpsonsda izlemedigim 2 bolum yayinlandi keyfime oyle bir keyif katildiki hala uykum kacti uyuyamiorum...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 huehe:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 simpsons ın o 2 bölümü bence en güzel bölümlerden 2 si :) ehe hakkaten herkes simpsons izlemiş :P bide kötü adam 2 burunlu galiba 2 ye bölündüğünde her iki yarısındada birer bölüm var :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 hadiya ben de izledim ne tesadüf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 tühbe nasıl kaçırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Ya o filmi hiç izleyemedim çatlıyorum meraktan ama ışın kılıçları warmışheralde onlarınnasıl yapıldığını duyan warmı? Direk filmin (yani kameradan çıkardıkları makara) üzerinde keskin bişeyle çizikler atarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 :) oda birşeymi cüneyit arkın bir yerde bir canavarla kapışıyor susam sokağındaki minik kuşla kırpı arası birşey :lol: yaratıga bir tane vuruyor sonra yaratığın kolu kopuyor içinden pamuklar dökülüyor izleken 7 yaşında falandım fakat acayip kopmuştum :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 13 July 2003 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 fakat power armorlu enclave askerleri gibi tipler geldi, onlardan ilk başta kaçtı sonra kötü adamın silahlarını sektirdi de öyle patlattı onları.. :-p kötü adamın kaç kere gözünü oydu kan akmadı, sonra bir vurdu ikiye ayrıldı adam, orada ben de yarıldım ortadan ikiye.. :lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: HellHound, 13 July 2003 09:11 tarihinde demiş ki: "insansiz dunya, dunyasiz insan olamaz" euhe milyarlarca yıl insan dünyaya hüküm sürmüş ya sanki :) böyle bi laf koymuşlar ortaya ama süper bi film tabi o ayrı mesele bi kemal sunalın filmlerini bide cüneyt arkının osmanlı filmlerini sıkılmadan izlerim :) ( dünyayı kurtaran adam tabi bide ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 adamlar emek harcayıp yapmışlar amacına ulaşmamış ama beni her hangi bir komedi filminden daha çok güldürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar