Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyayı kurtaran adam

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

süper ya ehueh
düşündüğümden de kötü bir film çıktı.
tek anladığım zıplayan bir adam, patlayan taşlar ve kofan kafalar eheh ne karışık bir film hiç birşey anlamadım.
Storm trooperlar ise ayrı bir komik.
Yapan adam herleyden koyalım demiş herhalde..
Adamlar konuşmuyor ama bin türlü saçma şey oluyor. Yuh yani.

Bir de sonunda süper mesaj vermişler çıldırcam gülmekten.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh tek gören kendim sandım, ben de son 15 dk'yi görebildim maalesef. hepimiz simpson'lara bakmayı düşünmüşüz demek.. :)

fakat kötü adam'ın ışık büyüleri müthişti, öyle bir tekniği matrix'te neyim görmedim.. 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

ya kotu adamin ikiye bolundugu sahnede kullanilan teknik bence o isinlardan da ote huehuehue

simpsonsda izlemedigim 2 bolum yayinlandi keyfime oyle bir keyif katildiki hala uykum kacti uyuyamiorum...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

:) oda birşeymi cüneyit arkın bir yerde bir canavarla kapışıyor susam sokağındaki minik kuşla kırpı arası birşey :lol: yaratıga bir tane vuruyor sonra yaratığın kolu kopuyor içinden pamuklar dökülüyor izleken 7 yaşında falandım fakat acayip kopmuştum :)

[Bu mesaj TheSilver tarafından 13 July 2003 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fakat power armorlu enclave askerleri gibi tipler geldi, onlardan ilk başta kaçtı sonra kötü adamın silahlarını sektirdi de öyle patlattı onları.. :-p

kötü adamın kaç kere gözünü oydu kan akmadı, sonra bir vurdu ikiye ayrıldı adam, orada ben de yarıldım ortadan ikiye.. :lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 13 July 2003 09:11 tarihinde demiş ki:
"insansiz dunya, dunyasiz insan olamaz"

euhe milyarlarca yıl insan dünyaya hüküm sürmüş ya sanki :) böyle bi laf koymuşlar ortaya

ama süper bi film tabi o ayrı mesele
bi kemal sunalın filmlerini bide cüneyt arkının osmanlı filmlerini sıkılmadan izlerim :) ( dünyayı kurtaran adam tabi bide )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...