Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

madde bagımlısıyım..

Lose_control

Öne çıkan mesajlar

Herşey haziranda basladı.Arkadasların dogumgununde denedik.Ve birşey olmayacagını sadece 1 gecelik uçuş dediler.Ve o gecede o sekilde bitti.Sonra yazlıkta tekrar buluştuk ve tekrar yaptık.Buraya kadar bir sorun yoktu.Ancak ondan sonra cok fazla olmasada canım istiyordu.Ancak birdaha o adamlarla görüsmeyecegim icin gecer dedim.Takıntı oldu,haftalar birbirini kovaladı ve bu az ama siddetli istek bitmedi.Ve arkadaslarımı arayıp durumu anlattım.Verdikleri cevap ''sen takıyorsun kafana,bir party daha var'' dediler.Ancak buraya kadar aklıma takılmayan birsey vardı.Maddeyi kullanırken cebimden hic para cıkmadı..
Ve istemeyerekte olsa tekrar buluştuk.Nasıl istemeyerek diyeceksiniz?bunu anlayabilmeniz suan neredeyse imkansız..
3. kullanısımda doz dahada artırıldı.Sadece sabaha karsı lavobaya cıktıgımı hatırlıyorum.Uyandıgımda yanımda bir kız vardı.Sanırım ilişkiye girmişiz.Ve sabahleyin birdaha beni aramayın deyip cıktım evden.Arkadas bile degildik aslında.Bu madde bulusturuyordu bizi.Ve ondan sonra kullandım.Maddi sorunumuz fazla yok.Ve suan eskiye göre cok seyimi yitirdigime inanıyorum.İstanbuldayım ve tedavi görmem gerekiyor.Ve bunu anlatacak kimse yok etrafımda.Kolumda iz yok,herkes beni normal zannediyor.Maddeyi ayak topugundan alıyorduk.Ve yapacak hicbirsey bulamıyorum.Beni bitirdiginin farkındayım.Düsünemiyorum...sıklıkla kullanıyorum artık..Yazı bile yazamıyorum kafamı toparlayıp..İstanbulda olup yardım etmek isteyen varsa lütfen ihtiyacım var.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer gerçekse kötü bir durum ben yardım etmek isterim çünkü bu konuyla ilgili bilgim var :/[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

"Yeni Üye+Kişisel'de sansasyonel başlık" = Fake

Zalimlik mi , belki, ama 2 saatimi harcayıp yardım etmeye çalışıp sonunda yalan olduğunu öğrenmektense,ilgilenmemeyi tercih ediyorum.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte buradaki çoğu "Intahar edıcem" Topiclerinden cok daha onemlı ve ciddi bi sorun senın bu yazdıkların tabi eger dogruysa.

Yani bulasılmayacak ve en beter olan şeylerden birine bulaşmıssın gercekten bunun zararları bırcok şeyden daha fazladır.

Gittigin yolun yol olmadıgını yıne okudugum kadarıyla kısa surede anlamıssın fakat gerçekten bunu tek başına atlatamayacagına ınanıyorsan ailene durumu acıklamalı ve mutlaka bir doktor tedavisi almalısın.

Senın durumunda olan bı arkadasım vardı, kendisi de uzun sure kullandıktan sora basına gelen bın bır bela ve gucluge ragmen basardı bırakmayı ama doktor tedavisi alarak tabi.

Çok çok berbat bi şeye başlamışssın Bırakmak ıcın elınden ne gelıyorsa denemelisin[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim de nargileye koydurma hevesimiz vardı bi ara kaynara mı ne hödö onun gibi bi adı vardı. bağımlılık yapmıyomuş 1 saat dünyadan gidiyomuşun hede hödö. yok bugun ciddi ciddi düşündüm hayatta denemem[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer fake değilsen gerçekten çok üzüldüm :( Bence ne olursa olsun ailene aç bunu ve mutlaka profesyönel yardım al.hatta hastaneye git.Gerçekten ciddi bir sorun çünkü...Eğer yardım alıp bırakmazsan yüzde yüz öleceğini biliyorsundur sen zaten.Yardım almadan bırakman imkansız ve bıraktıktan sonra bir daha başlamamaya çok gayret göstermelisin.Hatta bence arkadaş çevreni hatta oturduğun şehri bile değiştir,tabii bırakabilirsen...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 25 Ağustos 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
ilk basta topuk taşı surtuyomuydunuz? ıgne kırılır falan

hmm aramizda casuslar olabilir:D
ya o nasil öneridir anlayamadim ya..cok ciddi bi konunun içinde oldugumuzu farkettim ama sanki bu,"intahar etmeden önce du$ al dermi$ gibi oldu" =)[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!

[Bu mesaj Xan tarafından 25 Ağustos 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zihnini başka şeylere yönlendir aklına getirmemeye çalış biraz çaba göster ah ben madde bağımlısıyım kurtulamicam bundan diyip sakın pes etme yoksa sonun daha da kötü olur.Mutlaka profesyonel bir yardım almalısın ailenden saklıyarak bu işi nasıl yaparsın bilemicem.Bu zor savaşda sana başarılar umarım kurtulursun ve iyi bir ders olur bundan sonra sözde arkadaş dediğin insanları daha iyi seçmen dileğiyle...[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş

[Bu mesaj Blind tarafından 25 Ağustos 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neden hep bir şey olmaz diye başlar bu muhabbet ya..ben sadece evebeynlerin sallaması sanıyordum..yuh abi ya..hiç mi demedi annenler bir kereyle başlar gerisi gelir...

*!ALIŞIR ALIŞIR NOIAHAHHA!* yuh abi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

Git tedavi ol.
İstanbul'da olsam yardımcı olmak isterdim tabi.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...