Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 İki kere CD hazırladım ama ikisi de çok bayık geldi bana. Birer Yavaş ve Hızlı şarkıların olduğu CD hazırlamıştım. Hızlı diye koyduğum şarkıları dinliyorum 1 aydır. Ama dün limp bizkit (chocolate star fish) ve mortal kombat 2 (soundtrack) cdlerimi uzun bir süreden sonra tekrar dinledim, ve "Hızlı" cdlerim (2 taneydi) çok yavaş kaldıklarını farkettim. Hızlı'da daha çok gaza getirici şarkıları, Yavaş'ta ise romantik şarkıları koymak istedim. Birkaç arkadaşıma sordum ama doğru dürüst birşeyler bulamadım. İki gündür düşünüyorum ne koysam ne koysam diye. Ama bir türlü karar veremedim. Hızlı şarkıları koydum, ama kaliteli ve gaza getirici, lakin azcık yavaş kaçan bazı şarkılar liste dışı kaldı. Bana 5 hızlı şarkı söyler misiniz? Örnek: Dungeon Keeper 2 Intro (Leave you far behind, limp bizkit rollin) Ayrıca 5 romantik şarkı söyler misiniz? Örnek: Funda Arar - Seni düşünürüm (Six pence - kiss me, Blind Guardian - Bard's Song live) Yalnız içinde darling geçtiği için Metallica - Die Die My Darling gibi şarkılar koymayınız, koyanları uyarınız. Ş,imdiden bu anlam karmaşasına katlandığınız için teşekkürler.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 ROmantik şarkı mı olacak illa, yoksa duygusal olması yeterli mi? Anathema - One Last Goodbye Opeth - To Bid You Farewell My Dying Bride - Two Winters Only bu yazdığım 3 şarkı ağlamama neden olurlar, MDB de çok az ağlarım ama ilk ikisinin yeri ayrıdır. Gaz istersen Anathema - Judgement (bayık gelebilir başları, önemli olan yeri o zaman son kısımları olur) Cradle of Filth - Beneath The Howling Stars Liquid Tension Experiment - Acid Rain (bu gaz değil, ama ritmik ve melodisi seni canlı tutar 6 dk lıına) BUlabilirsen audio şeklinde Mike Portnoy'un ünlü bateri solosu (Get ready to rumble diye başlar, arada gitarlar eşlik eder)[hline]I do dream of escaping...
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Gaz: Blade Soundtrack - Operation Blade(Bir süre sonra melodi bayıyor ama olsun) Limp Bizkit - My Way Romantik: Shania Twain - From this moment on Shania Twain - You're still the one Vonda Shephard - The End of The World[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 yava$ ve hizli $arkilari ayni cdye karisik olarak kaydetmeni oneririm, ozellikle sehirlerarasi yolda dinlemek icinse cok iyi gidiyolar birarada :)[hline]wastiee
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Hızlı: pod-boom rob zombie-superbeast rob zombie-scum of the earth rage against the machine ın bilimum sarkıları Yawaş: HiM in bilimum sarkıları Lamb-Softly U2-With or without you bu kadar geldi aklıma vala[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 him yawas değilde duygusal yani asıksan hele hele oyle boyle değil[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 vış naaptın fizbın dead leaves and dirty ground nasıl hızlı yaw[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 yava$ olaraktan, muse - unintended bi de bryan adams - heaven (live).[hline]"Son, a woman is a lot like a... a refrigerator! They're about six feet tall, 300 pounds. They make ice, and ... um ... Oh, wait a minute. Actually, a woman is more like a beer. They smell good, they look good, you'd step over your own mother just to get one! But you can't stop at one. You wanna drink another woman!" -- Homer Simpson
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 duman dan herseyı yak ı eklemeksen kuserım ::)[hline] Yinede zagalamasada bizi aslında bizi zagalasada , zagalamasada bizi zagalasada
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 gaz: korn - blind fear factory - zero signal rob zombie - superbeast godsmack - awake ve tabiiki slipknot - sic slow: sixpence non the richer - kiss me louis armstrong - a kiss to build a dream on filter - take a picture opeth - harvest ve tabiiki rosey - love[hline]The camera fades to black as the monitor fades out with a low electrical hum and a small white dot in the centre of the screen End program
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 thank you[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 uriah heep-rain ağlatır icabında jewel- foolish games (şimdi çalıo aklıma geldi)[hline][i] viande ne yaa?
EarS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2003 Hızlı olarak Alien Ant Farm-Smooth Criminal Sum 41-What We're All About Limp Bizkit-Rollin'(bole yazılıyodu galiba) Korn-Freak On A Leash System of a Down-Chop Suey
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bakalım çekmeye başladım. hangilerini sevcem acaba. teşşekkürler size[hline]So many jobs, so little time.
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hızlı yavaş internete çekiverdim listemi. Buradan bakabilirsin. Yavaşların arasında hep pop hemde yavaş şarkılar var. Hızlı da ise genellikle yavaş metal var.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Benefit-Sex sells çok güzel bir şarkı haberin olsun. Yavaş türden(pop)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 slow :alanis morisette... iron maiden - como estais amigos coşuk: soad - science soad - innervision koRn - dead bodies everywhere koRn - alone i break(or make it go away) **RAM.. iron maiden - look for the truth **marilyn manson - beautiful people (mukemmel otesiiiisi..) metallica - no leaf clover** metallica - devil's dance [Bu mesaj sughnuk tarafından 08 Şubat 2003 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
riglous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 como es yavaş... onu gaza getiriciler arasına koyabilirsin, hatta daha çok yavaştan hızlıya geçiş... liquid tension exp.'in acid rain'i volf'un dediği gibi hızlıdır, iki kulağında yankı izlenimi yaparrrr. bi sağdan bi soldan, bi sağdan bi soldan... sezen aksu - vazgeçtim, öldürür... king crimson - epitaph, cesedinin üzerinden ekskavatörle geçer.
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Volfied, 07 Ocak 2003 18:18 tarihinde demiş ki: ROmantik şarkı mı olacak illa, yoksa duygusal olması yeterli mi? Anathema - One Last Goodbye Opeth - To Bid You Farewell My Dying Bride - Two Winters Only bu yazdığım 3 şarkı ağlamama neden olurlar, MDB de çok az ağlarım ama ilk ikisinin yeri ayrıdır. Gaz istersen Anathema - Judgement (bayık gelebilir başları, önemli olan yeri o zaman son kısımları olur) Cradle of Filth - Beneath The Howling Stars Liquid Tension Experiment - Acid Rain (bu gaz değil, ama ritmik ve melodisi seni canlı tutar 6 dk lıına) BUlabilirsen audio şeklinde Mike Portnoy'un ünlü bateri solosu (Get ready to rumble diye başlar, arada gitarlar eşlik eder)[hline]I do dream of escaping... yahu neden yazdin sunu Opeth - To Bid You Farewell dinliyesim geldi agladik gene off[hline]Hepsi Gercek...!!!
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 wilco-how to fight loneliness bana bayaa koyuyo (slow)[hline]Love is an act of blood and I'm bleeding ...... And I'll laugh and I'll learn to pretend
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 dave matthews band-sleep to dream her[hline]Love is an act of blood and I'm bleeding ...... And I'll laugh and I'll learn to pretend
LethE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 gaz hmm... emperor Fuel for hatred Kreator Mind on fire slow Star Sailor-poor misguided fool ink spots-maybe[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves!
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: fizban, 07 Ocak 2003 21:42 tarihinde demiş ki: büeweaa; demin yazmıştım silinmiş. ormantik şarkılar; grizu - bira ve kahve [hline]Let me in, I'll bury the pain aloo fizzz ben o sarkıyı cok sewerim bana gondersene yaf kazaadan falan dl edemiom bulamıo arkidiş. bulsada cekemio :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 kahrolsun fizban ve göndermedigi biravekahve mp3ü. bide sempatizanları :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 icq baglanmie aylar hatta yüzyıllardır :) sevgili sponsorumuz icqnun baglanmamasına bi çözüm bulur bulmaz online olucam o zaman isterim tekrar :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Öne çıkan mesajlar