DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 benim başımdan geçen bir diyalog -- hey can u help me for my quest ? ++ ok. which mobs will we cut ? -- Türk müsün ? ++ eheh eheheh evet[signature][hline]++++- Ubuuntu * Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: DePeCHe, 26 Ağustos 2005 14:26 tarihinde demiş ki: benim başımdan geçen bir diyalog -- hey can u help me for my quest ? ++ ok. which mobs will we cut ? -- Türk müsün ? ++ eheh eheheh evet Direk Türk usulü abi :D bu kadar açık etmeyin bari :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 var mı ötesi?? http://img7.imagevenue.com/img.php?loc=loc5&image=d5b_gm1.jpg[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: zaidral, 26 Ağustos 2005 15:49 tarihinde demiş ki: var mı ötesi?? http://img7.imagevenue.com/img.php?loc=loc5&image=d5b_gm1.jpg oha diyorum! "we be a crew, If one of us understand, it be da rest of us understandin" burda koptum. bi de sizce nereli bunlar, iskoç gibi geldi bana.[signature][hline]--------------------------------------------- power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Can ya put us back on der? No Har he bu kısmı sevdim adam inatla yasak şeyi yapacak hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 1337liğin doruğunda bi diyalog ama çok yaman =)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: naddz, 26 Ağustos 2005 17:21 tarihinde demiş ki:sizce nereli bunlar, iskoç gibi geldi bana. Herhangi bi yerden olabilirler, sadece aksan yaparak konuşuyorlar hehehe. "Y'arrr." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gene aklima bir ani geldi:P ben estel ve 3 tane ingilizce ozurlu rus ayni gruptayiz prensesi kesecez. bu 3 rustan ikisi warrior biri shaman tam hayvanlar ikisi orc biri tauren. bilirsiniz prensesi kesmek biraz teknik gerektirir takim halinde gitmek lazim gitgidede zorlasir. ilk basta bunlar ona charge buna charge girisiyor saga sola biz de herhalde sonlara dogru duzelirler adam akilli gideriz diyoruz sonra wipe yedik . adamlarla konusuyorum thark:guys take it easy we must attack together ok? ruslar:what ?! attack? bu laftan sonra ondeki gruba charge ettiler bende ne imp var ne mana gene wipe yiyorduk ucuz kurtardik olenleri shaman kaldirdi. bu sekilde allaha emanet gidiyoruz bosslara geldik hepside ayni clanda ben dedim claninizda ing bile nbiri varmi iki sey anlatayim ole girelim. ruslar:ok ok we understand we charge at anythink attack lafi sakat oldugundan bossun onunde estel le su icerken dedim: please wait till i say go ok?no no not now wait wait damn ... rusun biri:go? ok go! adamlar prenses daldi gene wipe yedik sonra daittik grubu.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 26 Ağustos 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: zaidral, 26 Ağustos 2005 15:49 tarihinde demiş ki: var mı ötesi?? http://img7.imagevenue.com/img.php?loc=loc5&image=d5b_gm1.jpg Hahaa yarildim.. - Next time we gonna make ye walk da plank - backwards .. adamlar fransiz galiba..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Canı sıkılan ciem[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 son cumleyi bana soylese raid grubu yapar oggrimara giderdim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 "definitely a hunter weapon." "works as intended." "rogues must have at least one healing skill."[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 lol, az once general'da gecen bi dialog ben dahil kanaldaki bi cok kisiyi dagitti.. yazmadan edemedim.. Did you know every 3 seconds a noob is born with no friends and no hope of surviving to live too even level 20? Well, at the Treat A Noob Foundation with you paying only 50s a day you can support these noobs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ßenimde bir arkadasım vardı mage, ben de mageim. Beraber kasardık hep,su isteyenleri hep birbirimize yonlendirirdik. Priest(wisp) - Neiloth, can I get some water pls? Neiloth(wisp) - Food spec.Bonebreaker can give u. Priest(party) - Bone, water? Bonebreaker(party) - damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Guildim ile AB farmlıyorduk.. bazen eksik oyuncumuz oldugundan dısarıdan bir kaç oyuncu alırdık.. bana 2 yabancı takım üyesi ile lumber mill i koruma gorevi verildi.. rakip güçlü oldugu için 3 base tutacaktık Neyse bi baktık bs ye 3 adam saldırıyor.. hızlı aoe asisit gerek.. vent ten ben bs ye ucuyorum dedim slow fall buyumu açtım ( bu arada mage idi char ) hemen mount a bindim zıpladım bs ye.. havada süzülürken bizim elemanlar bi buff geldi zanletmişler 2 side peşimden aşşağı atladı.... bizde dogal olarak bs yi alıp lm yi kaybettik.. ama raid chat de zuahuaha mhuaha lar koptu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 geçen gün iş yerimize bir orta yaşlı adam ve küçük ama wow u seven bi oğlu geldiler.. ben o sıra yiğenimi ziyaret etmiştim.. ben gelir gelmez yiğenim dedi.. - aaa abi bak bu da wowsu hemde deli oynar... adam sordu nerde oynuon char ne vs..vs.. ben de yok lock oynadım pri oynadım mage dru derken laf hunter a geldi.. ben başladım sovmeye.. nefret ederim ne kadar hunter varsa ezik abi ninjalar nuub lamer loser derken adam lafımı kesti... hadi yav ? bizde hunter ız... pffff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bu benim başıma gelemdi ama iki arkadaşımdan dinlerken gülmekten sandelyemden düştüm. Olan olayı size kısaca anlatayım. Party'nin birinden hiç bir neden yokken warlock'u atıyorlar. Warlock'un niye attınız sorusuna gelen cevap ta şöyle, "Soul Shardları ninjalıyorsun." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 nass? ahgs iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Gerçek hikaye: Raid leader repair bot koyar. Ventrillo dan "5 dakika mola, repair olun" der. Süre geçtikten sonraki diyalog: - x neden ironforgedasın? - repaira gittim Vael, firemaw gibi bossların can sıktığı dönemde: -wear your FR gear -what is fr? x has been kicked out of the raid daha neler var bir ara gigabytelarca screenshotı düzenlersem seri yayınlayacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Oyunun ilk haftasıydı sanırım adamın teki bana şöyle bir whisper atmıştı; Adamınteki whispers: türksün. Kabullenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 kopukmuş buuuuuu ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 diyalog diilde bizde MC de bi olay olmustu golemag karsimizda basliyamiyoruz bi turlu mileltin bi kismi afk bi kismi geyik yapio filan cokta deli bi hunterimiz var normalde kopekelr yukarda tankliyip golemag asgidayken keserdik guildun iyi priestlerinden biride hunter altiyla gelmis geyik yapioz lan bahse varim golemag i su anda cekemessin yemez dedi cocukta yok ya bu ara cok sey yaptim goze batmasin filan dedi (bi onceki gun geddon da healerlara ayni anda sahte bomba mesaji yollamisti) hutner kanalinda isler dahada ilerledi filan bizim hunter yok ya repair filan kastirma dedi priest te ulan cek 40g vericem dedi hunterda hoplaya zipliya gitti cekti golemag i herkes WTF modunda raidde guildde daha once golemag da hic wipe yememis yuzde 20 de addlarin tankalri indi asagi sonra MT indi ve golemag la addler raid i genklemeye basladi harbiden izlemesi cok eglenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Eski guild'imde ventrilo'dan yönetiliyodu raid. Raid leader decurse'de sorun olunca sinirli sinirli " It is Not That HARD! Just Push That Button !" die bağırdı. Ordan fırlama bi mage aynen şarkıdaki tonla "My finger is On the Button !" (Galvanize) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 raid dialogları bitmez zaten :) a : - can you give me wind of the nature (druid buffını kasıt edio wild yerine wind yazılmış) "b brushes up and farts loudly againsts a" b : - here you go :) birde bizim guild yaş ortalaması yüksek (25+) ve bayan oyuncu sayısıda çok raidler genelde hep kadın erkek ilişkileri üzerine geyiklerle geçiyor 18+ espriler vs. geyik normal bi olay halinde yani =) instancelerdeki gauntletleri bilirsiniz çılgın gibi dps+koşmanız gerekmektedir, koşarken vent ten GM seslenir ; "-run like the wind! angelina jolie bends over and waiting you at the end! RUN!!!" bayan a : "-can i take jude law instead of angelina jolie??" bayan b : "-HEY! jude law is mineh!" gm : "-..... " raidsiz boş geçen bir gün , bayan a : guildchat = no one cybering with me =( guilddeki erkekler : !!!!! boss öncesi pull yapılacak beklenmektedir /emote bayan a goes int to 60 waits for 9 /emote bay a 9!!! /emote bay b 99!! /emote bayan a *dreams of 99 calls 911* guild içinde EMO rankı mevcut öyleki a : -ffs heal i dont get any heal! preist!!!heaalll wtf b : -i never get an item for long time :( GM has demoted a to EMO GM has demoted b to EMO :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Stormwindde dikkatimi çeken bir dialog: --What is the difference between a gnome woman and man? --What? --One has pinky short and other has blue... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar